הקורבן!
מתחילים

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo123.gifהקורבן!../images/Emo11.gifמתחילים../images/Emo124.gif

אז הקורבן שלנו השבוע הוא..
>חזקוש
[סרח האשכנזי] ולשאלות הקבועות: גיל: מקום מגורים: להקה\אמן אהוב\ה: שיר אהוב של אליס: שיר אהוב לא של אליס: יש לך משהו להגיד?
תמונה שלך> קדימה שאלות

הופה ריספקט ../images/Emo13.gif

גילי: 17 מקום מגוריי: תל אביב להקה\אמן אהובים עליי: איפה הילד (וחמי רודנר בכלל), משינה, מוניקה סקס, הקספרים, פורטיסחרוף, ירמי קפלן, סיסטם אוף אה דאוון, קריידל אוף פילת', רד הוט ועוד.. שיר אהוב של אליס: האמת היא שאני לא מכיר אותם כמעט ושמעתי אולי 5 שירים שלהם^^ (פשוט אוריאן הכריחה אותי להצטרף) אבל כל 5 השירים ששמעתי אהבתי שיר אהוב לא של אליס: בימים אלה אני טוחן את "קווסטשן" ו"סיגארו" של סיסטם ואת את "ג'וני האדום" ו"אהבת אותי" של משינה משהו שיש לי להגיד: לאחותי יש היום יומולדת
תמונה:

nothingman1

New member
תמסור לבילהה נשיקה ממני

ותספר לי מה הייתה התגובה שלה, היא בטח תהיה מצחיקה

היא לה התייחסה ../images/Emo3.gif

היא היתה לחוצה מדי כי זה היה בדיוק כשילדים התחילו להגיע

nothingman1

New member
בפעם האחרונה שחזקוש אמר לי את הגיל של אחותו

(וזה לא היה מזמן) הוא אמר 5, אז הנחתי שהוא עיגל למעלה, שזה קרוב יותר אבל מה זה משנה? עכשיו אני ברוגז איתה!

זה לא אשמתה

היא היתה לחוצה מהיומולדת והיא הייתה באמצע לצעוק על יוסי אני אתן אמסור לה שוב ונראה אם גם הפעם היא תתעלם

אוקיי, הנה תגובתה ../images/Emo6.gif

נתתי לה נשיקה ואמרתי שזה בשמך לכבוד הימולדת אז היא עשתה פרצוף מבוהל וברחה לחדר שלי אני: "מה קרה?" אחותי: "קרני הוא מחבורת המפלצת שלך!" אני: "חבורת הסטרייטים?" אחותי: "לא,חבורת המפלצת של אביעד!" (היא מתכוונת לפרל, עמרי, ורד ואביעד שמפחידים אותה בבית כנסת) אני: "לא, הוא לא מחבורת המפלצת" אחותי: "אז איזה חבורה הוא?" אני:"בחבורת הסטרייטים ביחד איתי" אחותי: "אהה חברות הקקי!" אני: "אז מה למסור לו?" אחותי: "תמסור לו שהוא מסריח ומטומטם כי הוא מסר לי נשיקה דוחה" אני: "למה דוחה?" אחותי: "כי רציתי נשיקה ממך ולא ממנו..וזה דוחה" אני: "טוב אני אמסור" אחותי: "וגם תגיד לו שהוא לא צנוע כי הוא שר על קקי"

חחחחחחח

היא שאלה אם מסרתי לך, אז אמרתי שכתבתי לך את זה באיזה אתר ואתה תראה את זה אז היא התחילה לשיר: "מגיע לו כי הוא מסריח והוא ערום ורואים לו את הציצי והבולבול והתחת והקקי והשילשול.. והוא מסריח ודוחה כמו קוף ובננה רקובה, וכמו בולבול של פרה, ולא נעים להתחתן איתך חה חה חה חה ואיזה כיף להמציא עליך שיר" חחחחחח

תודה ../images/Emo13.gif

חשבתי על זה שדווקא הלהקות שאני הכי אוהב, אני לא בפורום שלהן, זה בהחלט מוזר^^

SecondFace

New member
חזי הקורבן המסכן..

איזה גמבה אתה מעדיף? ירוקה,אדומה,כתומה,צהובה?? ואיזה נזלת? ירוקה,אדומה,כתומה,צהובה?? וואלה.. טוב זהו להיום. אתה מואשם באחזקת סמים קלים יא הומו.

למעלה