איז היט מי יור לוקינג פור?
מי היה סרח בתנ"ך? סרח היתה הבת של אשר, בנו של יעקב אבינו אתה אשכנזי? שלם או שאתה ג'ינג'י בלי קשר? לא ברור מאיפה הגי'נג'י הגיע למשפחה, אף אחד במשפחה לא ג'ינג'י, אני מוטציה מה דעתך על הלד זפלין? תותחים מה דעתך על גאנס? תותחים לא פחות נכון שאומרים על גאנז (בלי רוזס) זה שנמע בגרמנית? עכשיו כשחושבים על זה.... אני עדיין לא מוצא קשר
האם אתה מאמין בגלגול נשמות? אכן נגיד והיית מאמין, מה היית בגלגול הקודם? קוף איפה היית רוצה לגור? איפה שאני זה הכי נח ונחמד לי אתה מפחד לכתוב בפורום רהצפ כי אז יכעסו עליך שהצפת? לא
למה אני לא מכירה את אינפקציה? שאלה טובה, כדאי לך מאוד מאוד להכיר, את תאהבי
אתה יודע שבגן סיפרו לי שלבנים יש קקי ירוק? עכשיו אני יודע, זה נכון? וזה נכון רק לגבי תינוקות זכרים..הקקי שלהם באמת ירוק אתה משתמש במדגישומט? מה זה?^^ איך זה להיות הקורבן? נחמד לאללה איך היית מעדיף שנעלה אותך לעולה? להקיז עליי דם, ושרק כהן מובחר יקריב אותי אתה צמחוני? לא ולא אה טוב. טוב מאוד!
אתה מתמצא בהארי פוטר? קראתי את הראשון וראיתי את כל הסרטים וזהו אתה יודע שלקורבנית אחרת עשיתי שאלון שלם על הארי פוטר? עכשיו אני יודע^^ מה זה MTV? משה צבי וקסלר, השם של ראש הישיבה שלי
אם היית חי בתקופת האבן, מה היה חסר לך? בנות שלא נראות כמו קופות אני מצפה בקוצר רוח להמשך החפירה