הקורבן!
מתחילים

פרומה פרומה פרומה

ברור שאני מעדיף נזלת ירוקה!!! כאילו דה!!!! וגמבה אני אף פעם לא טעמתי >< אני חף מפשע

everynormal

New member
חזקה!

מה קורה?? מה נשמע? איך החיים? איך בבית ספר? בת כמה אחותך? מהי הלהקה האהובה עלייך? למה אתה לא מתחיל לשמוע אליס?! אה?!?!?! ראית ספיידרמן3? אתה אוכל לפעמים? משלום חבורת הסטרייטים? יומטוב!

אוריאן

מה קורה? הכל מצוין ב"ה מה נשמע? סיסטם איך החיים? יפים איך בבית ספר? בית ספר? מה זה? אהה הדבר הזה שאני כבר לא צריך לבוא אליו השנה!
בת כמה אחותך? 6 מהי הלהקה האהובה עלייך? אינפקציה (ונדמה לי שמשום מה שכחתי לכתוב אותה שם למעלה.. אולי כי זה מובן מאליו) למה אתה לא מתחיל לשמוע אליס? תשלחי לי שירים ואני אשמח
ראית ספיידרמן 3? עוד לא, אני אראה בעז"ה.. אני רוצה אתה אוכל לפעמים? זה התחביב האהוב עליי משלום חבורת הסטרייטים? מצוין, הראו אותנו בערוץ 22 לפני כמה ימים, יש לנוש יר חדש, הופענו בל"ג בעומר בחוף ההומואים בתל אביב.. והעתיד נראה ורוד. יומטוב! גם לך

MiMiMor

New member
אני לא כל כך מכירה את חזקי אז.. ../images/Emo13.gif

שלום.
מה שלומך? :) כיף להיות הקורבן? גם תל אביבים מתים על ירושלים =O ? גם אני אוהבת את איפה הילד :) איזה שיר אתה הכי אוהב שלהם? ו..אמממ.. נגמרו לי השאלות -_-' אז יומטוב :)

וברכה

מה שלומך? שלומי מצוין ב"ה, ושלומך? כיף להיות הקורבן? נחמד מאוד
גם תל אביבים מתים על ירושלים? היום יום ירושלים אז צריך לתת קצת ריספקט, וגם זו עיר הקודש המקודשת ביותר, אז אני אוהב את העיר הזאת.. למורת שלגור בה לא ממש הייתי רוצה^^ מה השיר האהוב עליי של איפה הילד? שאלה קשה... אני חושב ש"מישהו שומע אותי" זה השיר הכי טוב שלהם. יומטוב גם לך

אני אוהב את ירושלים

פשוט, נח לי מאוד איפה שאני גר.. כי זה מקום תותח וכל מקום אחר נראה ליד זה פחות טוב

MiMiMor

New member
אותו הדבר אני,

אוהבת את ת"א אבל לא אעבור לגור שם. ~מוהאהאה~.

הלו.

מי היה סרח בתנ"ך? אתה אשכנזי? או שאתה ג'ינג'י בלי קשר? מה דעתך על הלד זפלין? ועל גאנז אנ רוזס? נכון כשאומרים רק גאנז אנ (בלי הרוזס
) זה נשמע בגרמנית? האם אתה מאמין בגלגול נשמות? נגיד והיית מאמין, מה היית בגלגול הקודם? איפה היית רוצה לגור? אתה מפחד לכתוב בפורום רהצפ כי אז כעסו עליך שהצפת?
למה אני לא מכירה את אינפקציה? אתה יודע שבגן ספרו לי שלבנים יש פיפי ירוק? זה נכון? אתה משתמש במדגישומטיק? איך זה להיות קורבן? איך היית מעדיף שנעלה אותך לעולה? אתה צמחוני? אה טוב. אתה מתמצא בהארי פוטר? אתה יודע שלקורבנית אחרת בפורום אחר עשיתי שאלון הארי פוטר שלם? מה זה MTV? אם היית חי בתקופת האבן, מה היה חסר לך? אוף למי יש כוח לחפור עכשיו. אח"כ עוד. חכה חכה

איז היט מי יור לוקינג פור?

מי היה סרח בתנ"ך? סרח היתה הבת של אשר, בנו של יעקב אבינו אתה אשכנזי? שלם או שאתה ג'ינג'י בלי קשר? לא ברור מאיפה הגי'נג'י הגיע למשפחה, אף אחד במשפחה לא ג'ינג'י, אני מוטציה מה דעתך על הלד זפלין? תותחים מה דעתך על גאנס? תותחים לא פחות נכון שאומרים על גאנז (בלי רוזס) זה שנמע בגרמנית? עכשיו כשחושבים על זה.... אני עדיין לא מוצא קשר
האם אתה מאמין בגלגול נשמות? אכן נגיד והיית מאמין, מה היית בגלגול הקודם? קוף איפה היית רוצה לגור? איפה שאני זה הכי נח ונחמד לי אתה מפחד לכתוב בפורום רהצפ כי אז יכעסו עליך שהצפת? לא
למה אני לא מכירה את אינפקציה? שאלה טובה, כדאי לך מאוד מאוד להכיר, את תאהבי
אתה יודע שבגן סיפרו לי שלבנים יש קקי ירוק? עכשיו אני יודע, זה נכון? וזה נכון רק לגבי תינוקות זכרים..הקקי שלהם באמת ירוק אתה משתמש במדגישומט? מה זה?^^ איך זה להיות הקורבן? נחמד לאללה איך היית מעדיף שנעלה אותך לעולה? להקיז עליי דם, ושרק כהן מובחר יקריב אותי אתה צמחוני? לא ולא אה טוב. טוב מאוד!
אתה מתמצא בהארי פוטר? קראתי את הראשון וראיתי את כל הסרטים וזהו אתה יודע שלקורבנית אחרת עשיתי שאלון שלם על הארי פוטר? עכשיו אני יודע^^ מה זה MTV? משה צבי וקסלר, השם של ראש הישיבה שלי
אם היית חי בתקופת האבן, מה היה חסר לך? בנות שלא נראות כמו קופות אני מצפה בקוצר רוח להמשך החפירה

אוי היו לי המון טעויות

מדגישומטיק זו תכנה שמדגישה אוטומטית
http://www.tpeople.co.il/on/mo/ ואז במקום להדגיש כל משפט בנפרד בשאלונים זה עושה לך הכל ביחד. והתכוונתי לגאנז אנ'.
והיו לי המון טעויות הקלדה. והתכוונתי לפיפי ירוק.

אהה אוקיי ../images/Emo6.gif

תודה לך על המדגישומט! זה נשמע מועיל
לגבי גאנס אן.. זה באמת נשמע גרמני XDD ופיפי ירוק אין לבנים, גם לא לתינוקות :O עבדו עלייך כהוגן! ואם בגרמנים ובפיפי ירוק עסקינן (שזה היינו הך) קבלי קליפ תותח XD http://www.youtube.com/watch?v=M5D5Ww7PKN4

nothingman1

New member
חזקוש

הייתה לך היום מיגרנה? כמה שעות מתמטיקה (עד לשעת קריאת ההודעה) למדת היום? אני כנראה אהיה בשבת בת"א- מתרגש? ותמסור מזל טוב לשלומי! בן כמה הוא עכשיו?

קרני

היום הרגשתי שמתחילה מיגרנה אז לקחת מהר אקמול ועבר למדתי שעתיים וחצי-3 בערך אני מאוד מתרגש (אצל נריה?) אמסור לו.. הוא בן 9 הבחור

למעלה