הקורבן!

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo123.gifהקורבן!../images/Emo11.gif

והשבוע הקורבן שלנו היא\הוא..
קרני
[nothingman1] והשאלות הקבועות: גיל: מקום מגורים: שיר אהוב של אליס: אמן אהוב חוץ מאליס: תמונה שלך: קדימה שאלות

קרני

איך היה אצלי היום, נהנת? מה דעתך על המצב המדיני-כלכלי במשק הישראלי ומה ההשלכות של זה על המצב הסוציולוגי-חברתי במחברה הפוסט מודרנית בטבריה? איזו בס אתה רוצה לקנות?
תמות

nothingman1

New member
יחזקאל

איך היה אצלי היום, נהנת? מאוד ארץ נהדרת, אוכל טוב, לא צריך יותר! מה דעתך על המצב המדיני-כלכלי במשק הישראלי ומה ההשלכות של זה על המצב הסוציולוגי-חברתי במחברה הפוסט מודרנית בטבריה? קודם כל, סוציולוגי= חברתי
המצב לא הכי טוב השכבות החלשות זוכות לקיפוח והנוער סבל השנה משביתות המורים שנבעו, איך לא, מזה שהמדינה לא רוצה לשלם להם שכר ראוי חח לא נראה לי שיש חברה פוסט-מודרנית בטבריה איזו בס אתה רוצה לקנות? יום יבוא ותדע

../images/Emo45.gif

מרגיש יותר טוב מאתמול?^^ התשובה שלך על המצב במשק קצת יותר מאותגרת מהתשובה שנריה הביא לי בלילה (ותרשם לעד בשיר של חבורת הסטרייטים
)

everynormal

New member
יאיר!

מה קורה? מה שלום הבס? מנגן עליה הרבה? מופיע הרבה? מה תוכניותייך לחופש? עובד? נכון שבא לך להרוג מישהו בגלל החום הזה? שמעת אליס היום? אתה שומע פנתרה (נכון שהם אדירים כל כך)? ראית שודדי הקריביים 3 (איך זה???)? יומטוב =]

nothingman1

New member
אוריאן!

מה קורה? אני קורא מה שלום הבס? לא משהו, צריכה סט-אפ דחוף... מנגן עליה הרבה? איזו שאלה
מופיע הרבה? לצערי לא... היינו אמורים להופיע בחופש בבארבי ובקולטורה (בקולטורה זה כמעט היה סגור) וההופעות בוטלו מה תוכניותייך לחופש? לשמור על אחייניות שלי תמורת כסף, לנוח המון, להתאמן המון בבס והגיטרה, להקליט דיסק עם חבורת הסטרייטים עובד? אה הא נכון שבא לך להרוג מישהו בגלל החום הזה? עכשיו יש מזגן, אז לא חח שמעת אליס היום? לא שמעתי כלום היום אתה שומע פנתרה (נכון שהם אדירים כל כך)? שומע, אחלה להקה
ראית שודדי הקריביים 3 (איך זה???)? לא ראיתי, אבל שמעתי שזה טוב

shani judd

New member
יאיר!! :)

מה קורה גבר?
מה חדש? איך החיים? מה שלום הבס שלך? יש לה שם? יש לך חשמלית/אקוסטית? של איזה חברה? יש לך חברה? אתה בא לפה הרבה
? מתי קמת היום? היית פעם בבאר שבע? יופי. גם אל תיהיה.. יש לך עבודות לחופש? איך הייתה כיתה י"א? אתה מכיר את דיסטורבד? אתה הולך למגדת'? אתה יודע מה זה וול אוף דת'? נכון שזה מטומטם? עד כמה אתה אוהב את אליס מ1 עד 10? וכמה אתה אוהבת את אליס אין צ'יינס מ1 עד 10? XD אני חופרת? תתמודד! את מי אתה מעדיף יותר..אליס או פרל ג'אם? טוב מספיקXD יום טוב

nothingman1

New member
שני!! :)

מה קורה גבר? האמת שלא הכי טוב... מה חדש? אה... הקאתי כל הלילה איך החיים? 7 בערך מה שלום הבס שלך? עוד לא דיברתי איתה היום, אבל נראה לי שבסדר יש לה שם? החלטתי פעם לקרוא לה אליס, אבל ירדתי מזה... יש לך חשמלית/אקוסטית? חשמלית של איזה חברה? פנדר יש לך חברה? לא אתה בא לפה הרבה? אה הא מתי קמת היום? 1 בצהריים (והלכתי לישון ב-9) היית פעם בבאר שבע? כן, באיזה בית מלון יופי. גם אל תיהיה.. חחח אוקיי יש לך עבודות לחופש? אם את מתכוונת ללימודים- לא
, אם לעבודות בשביל כסף- לשמור על אחייניות שלי איך הייתה כיתה י"א? תחילת השנה קשה, תקופת הבגרויות יותר קלה... רק היה לי משעמם אתה מכיר את דיסטורבד? כן אתה הולך למגדת'? כן אתה יודע מה זה וול אוף דת'? לא, אבל זה נשמע לי כמו שם של להקת מטאל של ילדים בני 14 נכון שזה מטומטם? אם אני צודק בפרשנות שלי- אז כן
עד כמה אתה אוהב את אליס מ1 עד 10? 6 וכמה אתה אוהבת את אליס אין צ'יינס מ1 עד 10? 9 XD אני חופרת? מה פתאום! תתמודד! כנראה... את מי אתה מעדיף יותר..אליס או פרל ג'אם? בזמן האחרון את אליס יום נהדר

nothingman1

New member
אליןןןןןן

יש חברה? לא... אז מה, עולה ליב'? כן, מה לעשות.... חח מתרגש? כרגע אני יותר מתרגש מהחופש, אחרי זה נחשוב על י"ב איך היו הבגרויות? היה לי נורא משעמם בגללן, אז זה כבר לא טוב הבגרויות עצמן היו לא משהו, תמיד הרגשתי שהולך לי במבחן הרבה יותר גרוע ממה שאני יודע

SecondFace

New member
הלו סטריינג'ר..

קר\חם לך? בא לך אייס קפה? אתה חייב לי מילקשייק? כי ממש בא לי.. אניווי.. להלן השאלות החשובות: איזה שיר נמצא מקום ראשון אצלך היום? ולהקה? שניה יש לי הודעה....כבר חוזרת.. אוף קיבלתי בשורה רעה.. אז אין לי כוח להמשיך.. פשוט תהנה! ולילה לבן מעולה שיהיה לך!:)

nothingman1

New member
הלו פרומה..

קר\חם לך? לא זה ולא זה בא לך אייס קפה? מאוד אתה חייב לי מילקשייק? 2 אפילו כי ממש בא לי.. זה באמת חבל מאוד
אניווי.. להלן השאלות החשובות: איזה שיר נמצא מקום ראשון אצלך היום? משהו של ארץ' אנמי ולהקה? אופת' שניה יש לי הודעה....כבר חוזרת.. אוף קיבלתי בשורה רעה.. אז אין לי כוח להמשיך.. פשוט תהנה! תודה! ולילה לבן מעולה שיהיה לך!:) היה עדיף לי באמת ללכת לזה... חח תודה

nothingman1

New member
!yeah

גיל: 17 מינוס חודשיים מקום מגורים: גבעת שמואל שיר אהוב של אליס: כרגע over now אמן אהוב חוץ מאליס: פיין אוף סלביישן תמונה שלך:

nothingman1

New member
היי לך:)

ממ. ממצב? מרגיש רע 25 מילים על עצמך: לא מתפקד כמו שצריך בלי מוזיקה, אוהב לישון בצהריים, מנגן לפחות שעתיים ביום, שונא שמשגעים אותי, גונב לאחיינית שלי את הקרטיבים, אוהב להסתלבט על אנשים

nothingman1

New member
יש לי שתיים, אחת בת שנתיים וחצי והשנייה בת

8 וחצי חודשים

מגניב. ולי יש שתי אחיינים

משום מה כשאנשים מדברים על אחיינים/אחייניות שלהם אני מתלהבת כמו.. לא יודעת מה

למעלה