הקורבן!

PsycHo GirL oO

New member
../images/Emo98.gif שהלהלה../images/Emo98.gif

תגיד... אבא שלך גנן? D; אתה אוהב בננות? וגזרים? וקיפודים? גרמת פעם לקיפוד להתאבד?? אני כע._. הלהקה שאתה הכי אוהב.? איזה גיטריסט אתה הכי אוהב? מה הדבר שאתה הכי אוהב לעשות?:p אתה אוהב דיאט קולה?! חם לך?? איזה שיר עולה לך בראש עכשיו?! זהווווו יומנעיםD:

nothingman1

New member
הפסקתי להעתיק כותרות

תגיד... אבא שלך גנן? D; קרוב, מנהל תחום בהיי-טק
אתה אוהב בננות? בטח וגזרים? קצת פחוץ וקיפודים? לא כל כך, הם לא חברותיים גרמת פעם לקיפוד להתאבד?? יש מצב... אני כע._. מרושעת! הלהקה שאתה הכי אוהב.? הלהקה שלי
סתם, יש הרבה איזה גיטריסט אתה הכי אוהב? סטיב ואי/גילמור/דניאל גילדנלאו/מייקל אקרפלדת מה הדבר שאתה הכי אוהב לעשות?:p לנגן מתי שממש יש לי חשק אתה אוהב דיאט קולה?! ממש לא חם לך?? לא, יש מזגן
איזה שיר עולה לך בראש עכשיו?! orphaned land- the storm still rages inside חבל שלא עלה שיר עם שם קצר יותר יום נעים

גם אני רוצה להיות קורבן

ושיעלו אותי לעולה. העלת פעם משהו לעולה? לאיזה אל? האם אתה מאמין בבודהא? האם רקדת פעם מסביב למדורה? האם נגנת בבית כנסת? האם ישבת על ספסל טמא? האם ישבת על מסטיק? נכון שזה מעצבן?
מה הוא הדיסק המביך ביותר שלך לא כולל דיג דיג דוג וסבא טוביה?

nothingman1

New member
הפסקתי להעתיק כותרות 2

העלת פעם משהו לעולה? פוסטר של עודד קטש שהיה תלוי אצלי בחדר, אחרי שבגללו פנתנאיקוס ניצחו את מכבי בגמר היורוליג לאיזה אל? לאל הכדורסל, מייקל ג'ורדן (אז מה אם הוא עדיין חי?) האם אתה מאמין בבודהא? לא האם רקדת פעם מסביב למדורה? לא האם נגנת בבית כנסת? לא האם ישבת על ספסל טמא? ברור האם ישבת על מסטיק? מצחיק ששאלת, כי יש לי על זה סיפור לא רע יום אחד לעסתי מסטיק בזמן שחיכיתי לאוטובוס שלי ליד עזריאלי, וכשנמאס לי הדבקתי אותו על החומה עליה ישבתי למחרת גם הייתי בעזריאלי, וכשחיכיתי לאוטובוס התיישבתי עליו! שכחתי שהוא שם... נכון שזה מעצבן? לא כל כך, אמא שלי ידעה איך להוריד אותו מה הוא הדיסק המביך ביותר שלך לא כולל דיג דיג דוג וסבא טוביה? נוורמיינד

SecondFace

New member
מותר שוב? כי ממש משעמם לי...

נרגעת עם ההקאות? תבטיח לא לשתות שוב תירוש! אז ב16 מילים ו4 סימנים איך אתה מסכם את השנה הזו? היית נותן לי שק של סנטימנטים?:] מתי אתה יוצא מגוש דן בחופש? מתי אתה מארגן מפגש? יופי ידעתי שאפשר לסמוך עליך! כבר לא משעמם לי.. היה חביב וחביב שהיה!

nothingman1

New member
חחחח למה לא

נרגעת עם ההקאות? כן, לשמחתי תבטיח לא לשתות שוב תירוש!
אז ב16 מילים ו4 סימנים איך אתה מסכם את השנה הזו? השתפרתי מאוד בנגינה, הופעה רצינית ראשונה, הבגרויות עברו לא רע, התחלתי לשמוע הרבה להקות חדשות, וזהו היית נותן לי שק של סנטימנטים?:] כן, אבל אני מתבייש לתת
מתי אתה יוצא מגוש דן בחופש? ב-30 ביולי, לאיטליה מתי אתה מארגן מפגש? אוריאן תארגן, היא המנהלת... אולי אני אנסה בפעם האחרונה לארגן מפגש פרל, למרות שזה בטח לא ילך יופי ידעתי שאפשר לסמוך עליך! נחמד לשמוע כבר לא משעמם לי.. היה חביב וחביב שהיה! בהחלט!

SecondFace

New member
אתה טס לאיטליה!

תהנה ! לכמה זמן אתה טס? ויהיה מפגש פרל ונעשה את זה בתאריך שנוח לכולנו..יהיה טוב!

nothingman1

New member
תודה ../images/Emo13.gif לעשרה ימים

הייתי רוצה להאמין בזה, אבל זה פשוט לא אפשרי אף אחד שם לא רוצה את זה אולי הוד יבוא לת"א ונארגן משהו, לא יותר מזה...

למעלה