איכס,אודטה.
האם את אוהבת את אודטה? לא ממש. היא כזאת עממית ורגילה. מה מצאו בה. האם תרצי לחלוק איתי את המתכון שלך לזנבות עכברים? אמממ לא, עד שהוצאתי אותו מסבתא :| מה דעתך על ג. יפית? עקומה שכזאת. כשתתחתני,( אם בכלל מישהו ירצה אותך, כאילו, והוא לא מהמאפיה), באיזה צבע יהיו המפיות? אבל כפרה, יקרתי, מוגבלת שלי, אף אחד לא ירצה אותי
. והמפיות, הן ייהיו בצבע ורוד מנצנץ... עם אולטרה סגול אם זה אפשרי. המאפיה של באר שבע היא מאפיה של פשע או מאפיה שאופים בה לחם? הכל יחד.. צריך לממן ת'פשע איכשהו. :-פ האם את צורבת/מורידה דיסקים? אממ כבר לא ממש. לא הבנתי את הקטע עם השם שלך עדיין, אור או שמש או מה שם משפחה ומה פרטי ובלה בלה... נו, תסבירי. נו תגידי לאימאשלך
. שמש זה כינוי שיש לי בקרוב שנה, מאז סמינר כלשהו. השם משפחה שלי הוא נון אוף יור ביזנס
מה יש לך לומר להגנתך? אין לי מה..
. האם אי פעם דרכת על עכבר? איכ לא, אני קונה רק את הזנבות. ועל אחד של מחשב? גם לא
האם יש לך נעלי בובה? אכן. האם יש לך נעליים? 40 זוגות D: האם יש לך בובות? כעעעע!~!@#!@!@
האם את טובה בטאקי? נה לא ממש... הייית אלופה בזה אבל! באמת! מה הוא השיא שלך בשלוף? בשטו ? את חושבת שאני מוגבלת? נו בוודאי, זה כל המהות שלך
איפה זה באר שבע? זה סתם חור איכס, מי בכלל גר שם? יש שם רק כונפות. אין לי כוח. גם לי לא, אז מה.D: