הקורבן!

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo123.gifהקורבן!../images/Emo11.gif

אומג אומג זכרתי לעשות את הפינה! והשבוע הקורבן שלנו הוא\היא..
אור!
[אור [Shemesh161] והשאלות הקבועות: גיל: מקום מגורים: שיר אהוב של אליס: אמן אהוב חוץ מאליס: תמונה שלך: קדימה שאלות

Shemesh161

New member
תהיו נחמדים ותציקו,אבל לא יותר מדיי../images/Emo11.gif

שיר אהוב של אליס: אממ real thing, sludge factory, down in a hole אמן אהוב חוץ מאליס: Led zeppelin, Jeff Buckley, Placebo, Aerosmith ועוד, אבל אלא הבולטים כרגע. תמונה שלך:

אודטה

האם את אוהבת את אודטה? האם תרצי לחלוק איתי את המתכון שלך לזנבות עכברים? מה דעתך על ג. יפית? כשתתחתני,( אם בכלל מישהו ירצה אותך, כאילו, והוא לא מהמאפיה), באיזה צבע יהיו המפיות? המאפיה של באר שבע היא מאפיה של פשע או מאפיה שאופים בה לחם? האם את צורבת/מורידה דיסקים? לא הבנתי את הקטע עם השם שלך עדיין, אור או שמש או מה שם משפחה ומה פרטי ובלה בלה... נו, תסבירי. מה יש לך לומר להגנתך? האם אי פעם דרכת על עכבר? ועל אחד של מחשב? האם יש לך נעלי בובה? האם יש לך נעליים? האם יש לך בובות? האם את טובה בטאקי? מה הוא השיא שלך בשלוף? את חושבת שאני מוגבלת? איפה זה באר שבע? אין לי כוח.

Shemesh161

New member
איכס,אודטה.

האם את אוהבת את אודטה? לא ממש. היא כזאת עממית ורגילה. מה מצאו בה. האם תרצי לחלוק איתי את המתכון שלך לזנבות עכברים? אמממ לא, עד שהוצאתי אותו מסבתא :| מה דעתך על ג. יפית? עקומה שכזאת. כשתתחתני,( אם בכלל מישהו ירצה אותך, כאילו, והוא לא מהמאפיה), באיזה צבע יהיו המפיות? אבל כפרה, יקרתי, מוגבלת שלי, אף אחד לא ירצה אותי :). והמפיות, הן ייהיו בצבע ורוד מנצנץ... עם אולטרה סגול אם זה אפשרי. המאפיה של באר שבע היא מאפיה של פשע או מאפיה שאופים בה לחם? הכל יחד.. צריך לממן ת'פשע איכשהו. :-פ האם את צורבת/מורידה דיסקים? אממ כבר לא ממש. לא הבנתי את הקטע עם השם שלך עדיין, אור או שמש או מה שם משפחה ומה פרטי ובלה בלה... נו, תסבירי. נו תגידי לאימאשלך
. שמש זה כינוי שיש לי בקרוב שנה, מאז סמינר כלשהו. השם משפחה שלי הוא נון אוף יור ביזנס
מה יש לך לומר להגנתך? אין לי מה..
. האם אי פעם דרכת על עכבר? איכ לא, אני קונה רק את הזנבות. ועל אחד של מחשב? גם לא :p האם יש לך נעלי בובה? אכן. האם יש לך נעליים? 40 זוגות D: האם יש לך בובות? כעעעע!~!@#!@!@
האם את טובה בטאקי? נה לא ממש... הייית אלופה בזה אבל! באמת! מה הוא השיא שלך בשלוף? בשטו ? את חושבת שאני מוגבלת? נו בוודאי, זה כל המהות שלך
איפה זה באר שבע? זה סתם חור איכס, מי בכלל גר שם? יש שם רק כונפות. אין לי כוח. גם לי לא, אז מה.D:

אור שמש

האם את חושבת שהצירוף "אור שמש" הוא גאוני או בנאלי?
כמה את אוהבת קרמבו? (מ-1 עד 10) יש לך קשר משפחתי להדר שמש? ולזיו שמש? מה השיר הכי מרגש בעולם? רוצה ביס מהשקשוקה? יום נעים

Shemesh161

New member
כדג

האם את חושבת שהצירוף "אור שמש" הוא גאוני או בנאלי? תלוי מאיזה זווית מסתכלים על זה.. משלי זה באמצע. :) כמה את אוהבת קרמבו? (מ-1 עד 10) תלוי במצברוח. יש לך קשר משפחתי להדר שמש? לשו? >< ולזיו שמש? כנ"ל >< מה השיר הכי מרגש בעולם? וואו. יש המון. כנראה הייתי בוחרת בכמה וכמה של ג'ף באקלי, לד זפלין וכמה נספחים. רוצה ביס מהשקשוקה? איכס שקשוקה. ><

everynormal

New member
אור!!!

מה קורה? מה שלומך? איך עוברת השביתה? התחלת ללמוד למבחן בספרות? איך הולך עם התופים? נכון שתהיי איתי בלהקה? נכון שאת אוהבת בלוז וג'אז? נכון שאני רואה אותך שבוע הבא? נכון שאת אחותי בנשמה??? לאב יו!

Shemesh161

New member
בו

מה קורה? לא יותר מדיי. מה אצלך? :) מה שלומך? שלומי חביב, יצא לשחק כדורגל. איך עוברת השביתה? עוברת בפאנן :) התחלת ללמוד למבחן בספרות? לא ממש. איך הולך עם התופים? הולך סבבבבבבה. נכון שתהיי איתי בלהקה? אם יתאפשר,בהחלט. נכון שאת אוהבת בלוז וג'אז? אממ. פעם יותר. נכון שאני רואה אותך שבוע הבא? דע נכון שאת אחותי בנשמה??? בהחלט :)).. רגע... מי את שוב?

nothingman1

New member
אור

שמעת את השירים שאמרתי לך לשמוע? אם לא- למה? אם כן- מה את אומרת על המתופפים? מה המספר שלך במשקפיים? ממתי את מרכיבה משקפיים? מתי קנית את זוג המשקפיים האחרון שלך? כמה הוא עלה? את אוהבת את איך שאת נראית עם משקפיים? למה? את שואלת את עצמך למה ניטפלתי דווקא לנושא הזה? לסיכום- עד כמה נהנית/סבלת מהשאלות שלי? אם תהיי שוב הקורבן- תרצי שאשאל אותך שאלות או לא? לקח לך הרבה זמן לענות על השאלות?

Shemesh161

New member
יאיר. ../images/Emo11.gif

שמעת את השירים שאמרתי לך לשמוע? לא ממש. אם לא- למה? כי המחשב שלי מת ואף שיר לא ירד כמו שצריך, ומה ששלחת לי - לא הייתה לי הזדמנות לשמוע כמו שצריך מאותה הסיבה. אם כן- מה את אומרת על המתופפים? מה המספר שלך במשקפיים? אממ 1 או 1.5 אבל יש לי צילינדר ובעיות פוקוס ובלה בלה. ממתי את מרכיבה משקפיים? כיתה א'. מתי קנית את זוג המשקפיים האחרון שלך? לפני פחות משנה, זוג אחר, לא השחור. כמה הוא עלה? אממ לא דעת. 600 כולל עדשות? היה מבצע נו
את אוהבת את איך שאת נראית עם משקפיים? לא משנה לי,אני רגילה. יותר מוזר בלי. למה? כוווובע. את שואלת את עצמך למה ניטפלתי דווקא לנושא הזה? כע בהחלט. לסיכום- עד כמה נהנית/סבלת מהשאלות שלי? לא סבלתי,שועשעתי קלות, תמשיך לעבוד על זה.
אם תהיי שוב הקורבן- תרצי שאשאל אותך שאלות או לא? בכייף. :) לקח לך הרבה זמן לענות על השאלות? 2 דקות.

shirbowie

New member
הא! :]

אנחנו לא ממש מכירות,וכנראה שהגיע הזמן,נעים מאוד-שיר
ועכשיו לשאלות... האם את אוהבת נעלי עקב? רוברט פלאנט על מדרכה אחת וג'ף באקלי בשניה-למי תרוצי ומה תעשי? אם היית חייבת לעבוד בסופר מה היית מעדיפה-להיות קופאית או להיות זאת שחותכת גבינות? האם אי פעם נתקלת בגמל בשיטוטייך בב"ש(זאת לא שאלה דמיונית,הייתי שם,ונתקלתי באחד..)? את אוהבת באולינג? כשאת משחקת מונופל,את חייבת להיות הבנקאית? יש לך חיות(מחמד,כן?..)? היית אי פעם בנס ציונה? התאהבת פעם במישהו רק כי הוא נראה כמו מישהו שאת מעריצה? דיסק אחד לאי בודד-מה הוא יהיה? את אוהבת את השיער שלך? ושאלה אחרונה-תזכירי לי עוד פעם למה הסכמת להשתתף בזה? :/ תהני

Shemesh161

New member
=

האם את אוהבת נעלי עקב? נה. יש לי איזה 2-3 זוגות,אבל אני מלכת הסינקרס הבלתי מעורערת
רוברט פלאנט על מדרכה אחת וג'ף באקלי בשניה-למי תרוצי ומה תעשי? לא אל.. פשוט אל! אבל תאוריה- ג'ף מת. אז אני אלך אליו, ואת רוברט אנסה בכל כוחי לראות כי הוא עוד חי. אבל אם אנחנו מדברות על רוברט של שנות השביעים... אז וואו. אני אתאבד.. חצי לכל כישרון :] אם היית חייבת לעבוד בסופר מה היית מעדיפה-להיות קופאית או להיות זאת שחותכת גבינות? אמממ. מי יושבת יותר זמן? האם אי פעם נתקלת בגמל בשיטוטייך בב"ש(זאת לא שאלה דמיונית,הייתי שם,ונתקלתי באחד..)? וואו! לא כזה שכיח אך גם לא כזה נדיר. גמלים כולה, את יודעת
את אוהבת באולינג? פה ושם. כשאת משחקת מונופל,את חייבת להיות הבנקאית? חחחחח מה מי מו (פרררררררה!!!) איפה?! זו..זו..התמכרות רבת שנים :'( יש לך חיות(מחמד,כן?..)? חמוס בן שנתיים בשם קוז'ה, כלב-קוקר ספאנייל בן חמישה חודשים בשם נזם. :) היית אי פעם בנס ציונה? אמממ לא. אתמול כשעניתי [האינטרנט מת באמצע] הייתה לי הפרבילגיה לכתוב "איפה זה יוצא בכלל?" אבל בדיוק לפני 20 דקות הסבירו לי.
התאהבת פעם במישהו רק כי הוא נראה כמו מישהו שאת מעריצה? נההה... אלא אם ג'יימס פרנקו נחשב. הוא דומה לג'ף באקלי. אבל לא התאהבתי בו.
דיסק אחד לאי בודד-מה הוא יהיה? אל תעשי לי את זה 2. (!!!) כנראה גרייס ומיסטרי וויט בוי של ג'ף, וI ו IV של הזפלינס, ועוד כמה .. עוד הרבה כמה :|| את אוהבת את השיער שלך? בדיוק בסופש הזה נתקלתי בסוגיית ה"הוא ארוך מדיי ומכוער כבר". אחרי 7 שנים, יש מצב שאני אקצץ את העסק.
[וזה ביג דיל כי הסתפרתי כולה פעמיים בחיים שלי :(] ושאלה אחרונה-תזכירי לי עוד פעם למה הסכמת להשתתף בזה? :/ כי משעמם לי :]]

מוהעהעהע

סתם נו, אין לי מושג מה לשאולXD מה שלומך? יש חיות מחמד? את מחבבת אותי? :) את מוזמנת לחפור משהו על עצמך ב-25 מילים:

למעלה