הקורבן!

Shemesh161

New member
../images/Emo42.gif

מה שלומך? וואלה,פאנן. קצת עייפה. שלומך? יש חיות מחמד? בוודאי. חמוס,כלב. את מחבבת אותי? :) בהחלט. :) את מוזמנת לחפור משהו על עצמך ב-25 מילים: אממ. אני שמש. אני אור. אין לי מה לומר מעבר. אה, ג'ף באקלי מלך. אה 2, לד זפלין מתאחדים. אה 3, אנלא אהיה שם.

היי

אני שרון, אני לא חושבת שאנחנו מכירות אז היי
יש לך את השם הכי מגניב בעולם.
את לומדת תופים?
*מעריצה אותך* את לומדת אומנות עם אבי\בלינדה? אם את לומדת עם אבי, הוא המורה הכי היפי שקיים! נכון שהוא דומה לליאו משנות ה70? איזה אלבום של לד זפלין את אוהבת יותר? ושל המכשפות? איך זה שיש מאפיה בב"ש ועדיין לא שמעתי עליה? גם אני רוצה להצטרף אליה!

Shemesh161

New member
היי היי טירליליייי.

אני שרון, אני לא חושבת שאנחנו מכירות אז היי, אני שמש, אנחנו באמת לא ככ מכירות- היי :) יש לך את השם הכי מגניב בעולם. תודהתודה. :) את לומדת תופים? *מעריצה אותך* 4 שנים וקצת. את לומדת אומנות עם אבי\בלינדה? לא זה ולא זה. בלינדה בשבתון, אבי לא מלמד אותי. שני\שולמית מלמדות אותי מעשי, אביבה\נועה מלמדות אותי תולדות א' וב'. אם את לומדת עם אבי, הוא המורה הכי היפי שקיים! נכון שהוא דומה לליאו משנות ה70? בהחלט. איזה אלבום של לד זפלין את אוהבת יותר? אני אוהבת את כולם, הם הגן עדן המוזיקלי שלי. ושל המכשפות? זמנים מוזרים, ואת הקלטות אחרונות, למרות שהוא רק של ענבל היקרה. איך זה שיש מאפיה בב"ש ועדיין לא שמעתי עליה? גם אני רוצה להצטרף אליה! אממ. אף אחד לא באמת שומע עלייה, הכל מתחת לשולחן...

למעלה