McWeekend

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif כן, דני נראה מנופח בצורה בלתי רגילהXD

ואם התמונה הזאת צולמה בזמן האחרון זה די מפתיע שדאגי יצא נורמלי... יחסית

McLife135

New member
../images/Emo15.gifחחחחחחחח דאגי ותר ../images/Emo6.gif

ודני נראה ממש נחמד
רק צריך ללמד אותו איך להתלבש כי זה נראה שהוא שדד הומלס :S וטום יצא ממש ממש חמודייי *-* הארי , נחמד מינוס לא יותר .

../images/Emo73.gif ואוו דני נראה סקסי מהרגיל O:

דאגי חתיך כמו תמיד רק הפרצוף שלו
כאילו וותר
טום נחמד + ולהארי יצא ראש ביצה ><

rox love BSM

New member
תרשום תרשום

מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
Pop Punk Is Sooooo '05-Cobra Starship
הלהקה המגניבה של השבוע:
קוברה סטארשיפ אינפקטד מאשרום
קליפ שעשה לכן את זה:
ראיתי בה"ד 1 באתר של רשת.
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
האח הגדול (תצביעו לאלירז באמאש'כם חח) עונת החתונות (איזה מושים אלכם וחיים) הכל דבש בטי נשות הטייסים
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שאלירז מועמד להדחה!
משהו ששימח:
לא שימח,אבל היה מוזר רצח שגילתי שחבר שלי התגייס לגבעתי ולא לשריון כמו שחשבתי. חחחח איזה עמה יצאתי.
משהו שהעציב:
הוא סוגר שוב :(
ציטוטיה:
מישהי מפגרת שיש לי בפייסבוק שלחה לי את המכתב הבא: "היי, אני מתגייסת מחר (ייאפי) ואין לי מי שישמור על החווה. תוכלי פליז לטפל לי בחווה? אני אהיה סופר עצובה אם הירקות ינבלו. ותטפלי בחיות,אני אשלח לך עץ בתמורה ביי מאמי. " חחחח וטפ?! ~בביקור בבסיס של חבר שלי אי שם בחור בדרום~ אני: טוב שלא הציבו אתכם במצרים וזהו,מה זה החור הזה? חייל אחד: זה מיקום מעולה,אני קופץ לסיני מזמין חביתה,הורג כמה מחבלים עד שאני מסיים החביתה כבר מוכנה. אח של חבר שלי: אני רואה שיש פה הרבה תימניים אמא שלו: לא, זה בדואיים חבר שלי:לא, זה תימניים. מישהו צריך לנקות... (המשפחה שלו קצת גזענית חחח) המפקד של חבר שלי: אני מבטיח לשמור על יונתן (חבר שלי). יש מצב שתחסר לו רגל או יד...יש מצב שגם עין. אבל חי הוא בטוח חוזר. חבר שלי: איזה מזל שבאת אני: אוו התגעגעת אליי? הוא: לא,פשוט הבאת אוכל. האוכל פה זוועה. אני: נו,אז איפה הסיכה של השריון,תג,משהו? (הוא היה על א') חבר: מה קשור שריון? אני: התגייסת לשריון לא? לא נתנו לך סיכה,משהו? חבר: שריון?! התגייסתי לגבעתי... אני: אה. וואלה? ~חברה שלי~ אני: את ממש fail. היא: אני ממש לא,את יותר fail ממני אני: לא. היא:רוצה הוכחה חותכת? אני: נו? היא: את רואה נשות הטייסים אני:...צודקת. חחח מהפייסבוק: תרשום תרשום:"כולם מסתכלים עליי למרות שאני שטוחה!" פלזמה תרשום תרשום:"אין לי כוח יותר, אני נשברת" (המיטה של אבי ביטר). תרשום.. תרשום : " נימאס לי מכל החרא הזה!! " (נייר טואלט) תרשום תרשום: "עברתי לעולם הבא" סופר מריו. תרשום תרשום:"די חברה זה כבר לא מצחיק תורידו אותי" ישו תרשום תרשום: "כבר לא אכפת לי .." (דובון אכפת לי) תרשום תרשום : " יופי עכשיו תמצא את אבא" (אמא של מרקו)
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Prostitution Is The World's Oldest Profession (And I, Dear Madame, Am A Professional)
המלצת השבוע:
להצביע לאלירז
התמונה הכי חמה:
כמה תמונות שמצאתי בפייסבוק.

גיל3333

New member
מיי מקוויקנד:)

מצעד הלהיטים של מקפליי:ive got you too close for comfort down goes another one lies ועוד מלא!
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: i miss you-blink182 ועוד מלא אבל הוא הכי*~*
הלהקה המגניבה של השבוע:McFLY
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: כמעט מלאכים וטירוף בבית
משהו שהכעיס אתכם השבוע:שהמחשב שלי חזר מתיקון וכל הקבצים נמחקו:S שמגרש ביתי חוזרת בעונה חדשה בלי צ'אד מייקל מורי ועוד אחת שאני לא זוכרתאת השם שלה
ושג'יי-די פרש מהעונה התשיעית של סקראבס הוא יהיה רק בשישה פרקים הראשונים ובתשיעי לפי מה שידוע לי
משהו ששימח:שהמחשב חזר מתיקון אחריי שבועיים ויומיים ולא זוכרת מה עוד-.-"
משהו שהעציב:כמו משהו שהכעיס
ציטוטיה: ~בשיעור מתמטיקה~ ~באו לקרוא לילד אחד לנקות את הבצפר אז הו יצא והשאיר את הדלת פתוחה~ ילד אחד צעק לו:מה נולדת באוטובוס? וילד אחר עושה לו כזה:לא בבית חולים עם דלתות אוטומטיות ~קרן במסן~ بאחרי הכל אף בת לא הייתה מתנגדת לעשות את דאגי O= חח בשיעור מדעים למדנו מה זה כרומוטוגרפיה או משהו כזה וילדה אחת קראה כזה:חראמוטוגרפיהXDD ילד אחד עשה יומן קריאה על נרניה והוא לא ראה את הסרט או קרא את הספר וגם המורה לו אז היא אמרה שהוא יצטרך לכון אותה כי היא לא יודעת על זה כלום המורה:שהילד נכנסת לארון היא הופכת לדמות? הילד:כן ~והוא ממציא דברים וכולם צוחקיםXD~ ילדה אחת עשתה על דימדומים המורה:מה מעניין אתכם כל כך בערפדים? אני:הם לבנים כאלה ושריריים ילד אחד:נו אז מה אשכנזי שהולך למכון כושר
מתנגן בראש / בפלייליסט:איי מיס יו!
המלצת השבוע:לא יודעת אבל מי שיודעת איזה שיר יש בסוף של ג'סאט מיי לאק שתגיד לי בבקשה
התמונה הכי חמה:דני סקסי פהD:

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifהתמונה ../images/Emo178.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

כמה כיף שסוףסוף חזרת לכתוב פה הודעות.XD הצחיק אותי הציטוט האחרון.XDDD LOL

McLife135

New member
../images/Emo15.gifאממגג איזה תמונה מדהימממהה ../images/Emo2.gif

למה בחיים לא ראיתי אותה?! Oס

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifמקוויקנד וזה <:

מצעד הלהיטים של מקפליי:
היה לי mcfly attack השבוע אבל לא היה משו מיוחד
כלמיני אינלי כח ._.
הלהקה המגניבה של השבוע:
מק
קליפ שעשה לכן את זה:
דני שר אופרה DD:
קאסי האח הגדול זאק וקודי הפרקים החדשים הרווק O___O אימלה איזה פוסטמווווות XD
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
האעאעאעאאע הקבוצות תרשום תרשוםםםם ^$^&^&%%&* כוסאמקק זה כזה לא מצחייייק |: סתם כל מיני דברים בבצפר כמו מורות סתומות ._."
משהו ששימח:
האעאעאעאע 85 במדעים [הציון הכי גבוה שלי מתחילת ז' XD] ו90 בעבודה במדעים &$&$%&*) *___* 92 בשל''ח [ואינלי אפילו מושג על מה אנחנו לומדים ולמדתי בהפסקה לפני] 90 בהיסטוריה וקיבלתי 95 בתעודה DDD: 98 בג"ג
משהו שהעציב:
הפרק עם העיוורים בקאסי
[הפרק שהיה ביום ראשון]
ציטוטיה:
סתם חיטטתי בתיקיית פלאפון במחשב ומצאתי את הסירטונים של איוויצה [אם מישהי זוכרת אותו] כשהוא הופיע עם הלהקה שלו בבצפר שלנו שנה שעברה בסירטון שומעים ברקע את כל הדיבורים שלנו XD "ההורים שלו שונאים אותו" "למה?" "קוראים לו איוויצה" ~הרקדנים מתחילים להתפתל ולזחול על הרצפה~ "ואני חשבתי שרק כדורגלנים לוקחים סמים לפני המשחק..." "האעאעאעא איפה הוווואאאאא ?!?!?! הוא נעלםםםםםםם" "הוא לא נעלם, תירגעי כבר!!! הוא מאחורי הראש הענק של זאת שיושבת לפנינו" "לא הוא לא. הוא קפץ לצד השני של הבמה" "אבל את רואה שהוא לא בצד השני של הבמה, נכון?!" "אז הוא לקח אבקת קסמים, פיזר על עצמו, קפץ ונעלם!!!!!!
" "באמת, אני מאחל לך המון בריאות, מכל הלב" "yeah right. בשביל זה צריכים לב..." "נו, ומה ישלי?" "בפעם האחרונה שבדקתי? וואקום."
אתמול כשאבא שלי אסף אותי מהמורה פרטית והתיישבתי מקדימה ~ "תזכירי לי בת כמה את? את לא ניראת לי כמו בת 14" "13 וחצי. קרוב." "אני בטוח שלשוטר לא אכפת" "well, גמלי לא אכפת מהשוטר"
בדרך מהבצפר לתחנת אוטובוס [התחנת אוטובוס שלנו -טיפה- רחוקה מהבצפר עצמו ._.] ~ חברה שלי: "טוב דיי נמאס לי! אני צריכה חבר! הבנאדם הבא שעובר לידי, לא אכפת לי מי זה, אני חוטפת אותו אליי!!" הוא: "בטוח בטוח? בלי חירוטים? כלללל בנאדם שעובר?" היא: "כןןןן!!!!!!" ~הומלס מתקרב אלינו~ היא: "אוייי!!! קרין קוראת לי!!! ~בורחת~"
שיעור היסטוריה ~ המורה: "באיזה שנה קרה איחוד גרמניה?" ילד אחד המפגרים: "2871 !!!!" מורה: "משום מה, פיתחתי אלרגיה לטיפשים בכיתה הזאת."
שיעור של''ח\ידיעת הארץ [כל השיעור כולם רק מסתלבטים על המורה] ~ המורה: "אני לא מביאה את החומר!! קחו מהפורום!!" ילד [שאאאמן]: "ואם אינלי אינטרנט" המורה: "אז קח מחברים" ערס אחד: "אינלו חברים" המורה: "אז המצב שלך חמור משחשבתי" הערס: "אינלו מצב"
ידיד שלי ניסה ללמד אותי עכשיו שיטה איך להוריד את הבעיה של ה72 ד' במגה וידיאו XD ~ בהתחלה הוא ניסה להסביר לי שעות שקודם הולכים לTOOLS ולוחצים על WORK OFFLINE ולא הבנתי איפה XD כעבור שעה - Stefi The Angry Kabab <: || מור קרן אבי אומר/ת (20:15): אעעעעעעעעע מצאתי XDDDDDDDDDDD נוווווווו בטולס השנייייייי יש שניים אחד בצד כזה ואחד בסרגל כלים לעמהל למעלה אחד עם סימנים ואחד בלי אבי 'טוני' סקסי יאמי קושקוש אומר/ת (20:23): מפגרת XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD נו אמרתי לך XDDDDD מתחת לזה שרושמים את הכתובת @#$%@#$%!@%!@ דיי זה טעויות שרק את היית עושה. ._. כעבור עוד שעה - Stefi The Angry Kabab <: || מור קרן אבי אומר/ת (21:38): אמ אוקיי לחצתי על וורק אופליין ולא ניראלי שמשו השתנה מה עכשיו ? Oo Stefi The Angry Kabab <: || מור קרן אבי אומר/ת (21:39): עשיתי בטעות רענן X_________X אבי 'טוני' סקסי יאמי קושקוש אומר/ת (21:41): XDDDDDDDDDDDDDDDD הנה זה משהו שרק רק רק ורק את היית עושה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD מחכה חצי שעה שזה ייטען ואז רענן #@% @#%?!@# סטפי אני מאוכזב .____________." Stefi The Angry Kabab <: || מור קרן אבי אומר/ת (21:41): נוווו כי לא הבנתי מה לעשות עכשיו אז עשיתי רענן כי שעמם לי !!!!!!
הקבוצת תרשום תרשום היחידה שהצחיקה אותי ~ תרשום תרשום: "המורה מה את מתלהבת מזה שישלך עיניים בגב?" יליד צ'רנוביל XDDDD למי שלא הבינה ~ בצ'נוביל נפלה פצצה גרעינית והיה שם מלא שנים חומרים רדיואקטיבים XDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
השיר של סיילו וניקו מהעונה הראשונה שעכשיו הראו את ניקו שר אותו על האווירון הזה בטים אנג'לס במופע O___O
המלצת השבוע:
אל . תיצטרפו . לקבוצות . תרשום . תרשום
התמונה הכי חמה:
דאגי ברגע אינטימי עם ברוס *~* שיואומייגד ישלו שיער בחזההההההה XD

rox love BSM

New member
חחחחחחח בצ'רנוביל לא נפלה פצצה

הכור הגרעיני התפוצץ כשהם עשו ניסוי כלשהו.

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo101.gifמקוויקנד:)

וואו כמה זמן לא עשיתי מקוויקנד
או הגבתי פה חח טוב נחזור לאט
מצעד הלהיטים של מקפליי:
בפעם הראשונה, אין
ג'יימס מוריסון!
הלהקה המגניבה של השבוע:
ג'יימס מוריסון ריאנה הביטלס פאראמור
קליפ שעשה לכן את זה:
פליז פליז של מק'דולנס
לא ראיתי...
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
נמנמ..לא לפה
משהו ששימח:
אני עומדת להיות אזרחית אירופאיתתת:) מרסי פרנסואה
שבוע הבא אני נוסעת לתל אביב התחלתי לקרוא את "אשתו של הנוסע בזמן"
אחד הספרים המדהימים! ממליצה לכולן
משהו שהעציב:
פספסתי מסיבה מעולה בגלל שאני לא קיבוצניקית
...
ציטוטיה:
חברה:"ניצן החייזרים מגיעים" אני:"מה, טוקיו הוטל מגיעים לארץ עוד פעם?" המחנך על ילד מהכיתה: כשחילקו את השכל איתן הלך לשירותים כשחילקו את הגובה איתן היה בשירותים מה מסיקים מזה? ילד: "שאיתן דביל?" איתן:"היי זאת לא אשמתי שהייתה לי עצירות" ~נתתי לחברה שלי לקרוא את הפיק שלי כרגיל - מדברים פה על הארי~ 05/12/2009 21:17:19 צליללל: חצוף! 05/12/2009 21:17:19 ניצצ: שכמותו! 05/12/2009 21:17:19 צליללל ניצצ אז בכל זאת עם היה אור ירוק וזה היה בעיה שלה הם יכלו לעצור. 05/12/2009 21:17:24 צליללל: תעף אני יצעק עליו@ 05/12/2009 21:17:29 צליללל: ---> 05/12/2009 21:17:34 ניצצ: לאא כאילו היה אור ירוק למכוניות רק אסור היה לאנשים לעבור 05/12/2009 21:17:45 צליללל: אני עדיין רוצה לכפכף אותו 05/12/2009 21:17:58 ניצצ: אני יודעת! אני מתה להרביץ לו וכתבתי את זה לפני 3 דקות@ משחקת ארץ עיר עם חברה בטלפון: אור:"אוףף אין לי ארץ ב-א'" אני: ~לא הקשבתי לה לפני~ "חוקוק! אה? מה? דקה אני יחפש לך באטלס" ~אחרי כמה דקות~ אור:"נו מצאת כבר?" אני:"מה? לא חיפשתי אפילו, בונה האלס הזה ממש מעניין" ~ממשיכה לקרוא בו~ אני:"אומייגאדדדדדד מצאתי את לונדון!!" ~אני אשכרה מתרגשת~ אור:"אני אמרתי לך כבר שאת כבר שאת חולה בשכל?" אני:"את, קרן, צליל, דנה, רייבן והרשימה ממשיכה" היו יותר מצחיקים אני פשוט לא זוכרת
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Tik Tak - Kesha
המלצת השבוע:
תקראו את אשתו של הנוסע בזמן, ספר מעולהה
התמונה הכי חמה:
כבר העלתי אבל אני פשוט מתה עליה!

rox love BSM

New member
מסיבת קיבוץ?

חח אני הולכת רק לכאלה שיש לי חשק למסיבה. תחפשי קשרים. אצלי שאבא שלי עלה לארץ הוא גר כמה שנים בקיבוץ אז הוא מכיר אנשים ותמיד אני יכולה להיכנס (אני גם לא קיבוצניקית). קיצר,חפשי קשרים זה הכי יעיל חח

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo101.gifחח לא זאת הייתה מסיבת מדריכים

אבל רק לקיבוצניקים יש מדריכים אז לא יכולתי לבוא וחברות שלי הצטרפו פשוט לקיבוצים אחרים [היה צריך אישור והכל] ולא היה לי כוח וגם הייתי ממש גמורה! [נרדמתי ב9 וחצי בערב
] אז בסוף לא הלכתי למרות שאם הייתי רוצה אז הייתי פשוט הולכת לא היו מעיפים אותי או משו

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif><

- נחמד לדעת שסוףסוף הבנת שט"ה חייזרים. - אני חולה בשכל?! אני?! פחח.
*וואי, כרגע חשבתי, כמה לא הייתי מתנגדת להיות הארי בתמונה הזאת XD*

למעלה