../images/Emo80.gifמקוויקנד וזה <:
מצעד הלהיטים של מקפליי:
היה לי mcfly attack השבוע אבל לא היה משו מיוחד
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
כלמיני אינלי כח ._.
הלהקה המגניבה של השבוע:
מק
קליפ שעשה לכן את זה:
דני שר אופרה DD:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
קאסי האח הגדול זאק וקודי הפרקים החדשים הרווק O___O אימלה איזה פוסטמווווות XD
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
האעאעאעאאע הקבוצות תרשום תרשוםםםם ^$^&^&%%&* כוסאמקק זה כזה לא מצחייייק |: סתם כל מיני דברים בבצפר כמו מורות סתומות ._."
משהו ששימח:
האעאעאעאע 85 במדעים [הציון הכי גבוה שלי מתחילת ז' XD] ו90 בעבודה במדעים &$&$%&*) *___* 92 בשל''ח [ואינלי אפילו מושג על מה אנחנו לומדים ולמדתי בהפסקה לפני] 90 בהיסטוריה וקיבלתי 95 בתעודה DDD: 98 בג"ג
משהו שהעציב:
הפרק עם העיוורים בקאסי
[הפרק שהיה ביום ראשון]
ציטוטיה:
סתם חיטטתי בתיקיית פלאפון במחשב ומצאתי את הסירטונים של איוויצה [אם מישהי זוכרת אותו] כשהוא הופיע עם הלהקה שלו בבצפר שלנו שנה שעברה בסירטון שומעים ברקע את כל הדיבורים שלנו XD "ההורים שלו שונאים אותו" "למה?" "קוראים לו איוויצה" ~הרקדנים מתחילים להתפתל ולזחול על הרצפה~ "ואני חשבתי שרק כדורגלנים לוקחים סמים לפני המשחק..." "האעאעאעא איפה הוווואאאאא ?!?!?! הוא נעלםםםםםםם" "הוא לא נעלם, תירגעי כבר!!! הוא מאחורי הראש הענק של זאת שיושבת לפנינו" "לא הוא לא. הוא קפץ לצד השני של הבמה" "אבל את רואה שהוא לא בצד השני של הבמה, נכון?!" "אז הוא לקח אבקת קסמים, פיזר על עצמו, קפץ ונעלם!!!!!!
" "באמת, אני מאחל לך המון בריאות, מכל הלב" "yeah right. בשביל זה צריכים לב..." "נו, ומה ישלי?" "בפעם האחרונה שבדקתי? וואקום."
אתמול כשאבא שלי אסף אותי מהמורה פרטית והתיישבתי מקדימה ~ "תזכירי לי בת כמה את? את לא ניראת לי כמו בת 14" "13 וחצי. קרוב." "אני בטוח שלשוטר לא אכפת" "well, גמלי לא אכפת מהשוטר"
בדרך מהבצפר לתחנת אוטובוס [התחנת אוטובוס שלנו -טיפה- רחוקה מהבצפר עצמו ._.] ~ חברה שלי: "טוב דיי נמאס לי! אני צריכה חבר! הבנאדם הבא שעובר לידי, לא אכפת לי מי זה, אני חוטפת אותו אליי!!" הוא: "בטוח בטוח? בלי חירוטים? כלללל בנאדם שעובר?" היא: "כןןןן!!!!!!" ~הומלס מתקרב אלינו~ היא: "אוייי!!! קרין קוראת לי!!! ~בורחת~"
שיעור היסטוריה ~ המורה: "באיזה שנה קרה איחוד גרמניה?" ילד אחד המפגרים: "2871 !!!!" מורה: "משום מה, פיתחתי אלרגיה לטיפשים בכיתה הזאת."
שיעור של''ח\ידיעת הארץ [כל השיעור כולם רק מסתלבטים על המורה] ~ המורה: "אני לא מביאה את החומר!! קחו מהפורום!!" ילד [שאאאמן]: "ואם אינלי אינטרנט" המורה: "אז קח מחברים" ערס אחד: "אינלו חברים" המורה: "אז המצב שלך חמור משחשבתי" הערס: "אינלו מצב"
ידיד שלי ניסה ללמד אותי עכשיו שיטה איך להוריד את הבעיה של ה72 ד' במגה וידיאו XD ~ בהתחלה הוא ניסה להסביר לי שעות שקודם הולכים לTOOLS ולוחצים על WORK OFFLINE ולא הבנתי איפה XD כעבור שעה - Stefi The Angry Kabab <: || מור קרן אבי אומר/ת (20:15): אעעעעעעעעע מצאתי XDDDDDDDDDDD נוווווווו בטולס השנייייייי יש שניים אחד בצד כזה ואחד בסרגל כלים לעמהל למעלה אחד עם סימנים ואחד בלי אבי 'טוני' סקסי יאמי קושקוש אומר/ת (20:23): מפגרת XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD נו אמרתי לך XDDDDD מתחת לזה שרושמים את הכתובת @#$%@#$%!@%!@ דיי זה טעויות שרק את היית עושה. ._. כעבור עוד שעה - Stefi The Angry Kabab <: || מור קרן אבי אומר/ת (21:38): אמ אוקיי לחצתי על וורק אופליין ולא ניראלי שמשו השתנה מה עכשיו ? Oo Stefi The Angry Kabab <: || מור קרן אבי אומר/ת (21:39): עשיתי בטעות רענן X_________X אבי 'טוני' סקסי יאמי קושקוש אומר/ת (21:41): XDDDDDDDDDDDDDDDD הנה זה משהו שרק רק רק ורק את היית עושה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD מחכה חצי שעה שזה ייטען ואז רענן #@% @#%?!@# סטפי אני מאוכזב .____________." Stefi The Angry Kabab <: || מור קרן אבי אומר/ת (21:41): נוווו כי לא הבנתי מה לעשות עכשיו אז עשיתי רענן כי שעמם לי !!!!!!
הקבוצת תרשום תרשום היחידה שהצחיקה אותי ~ תרשום תרשום: "המורה מה את מתלהבת מזה שישלך עיניים בגב?" יליד צ'רנוביל XDDDD למי שלא הבינה ~ בצ'נוביל נפלה פצצה גרעינית והיה שם מלא שנים חומרים רדיואקטיבים XDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
השיר של סיילו וניקו מהעונה הראשונה שעכשיו הראו את ניקו שר אותו על האווירון הזה בטים אנג'לס במופע O___O
המלצת השבוע:
אל . תיצטרפו . לקבוצות . תרשום . תרשום
התמונה הכי חמה:
דאגי ברגע אינטימי עם ברוס *~* שיואומייגד ישלו שיער בחזההההההה XD