התפקדות ספטמבר

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifברוכה הבאה

רותם,מודיעין,16,י"א O_ם מאחר שהוספת כבר את הפייסבוק את אני לא רושמת אותו:) השתלבות מהירה!

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifברוכה הבאה D:

אני יובל , 15 וחצי , מנחשונים :) השתלבות מהירה ומהנה :]

../images/Emo73.gifמתפקדתתת D:

שם: סתיו D:
תאריך לידה: 17.10.1995
עולה לכיתה: ט'
מיקום בארץ: כפר סבא
דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק וכו'): מסן: [email protected] פייסבוק:stav basson
משהו טוב שקרה בחודש אוגוסט: ההופעה של סימפל היה כל כך כייףףףףף! ואיייי מאחורי ומאחורי לילך הייתה איזה ילדה כזאתי מציקה שדחפה לנו כל שניה מרפקים לגב
ואייי ומאי הרגה אותי היה מאחוריה איזה ילד כזה בלונדיני עם אפרו כזה והוא התחיל לדחוף אותה והיא כולה מקללת אותו :"בונאאהה אתה עם האפרו כוס עמווווו לך כבר אחורה יא' בן זונה
ואיי זה היה כל כך מצחיק! הוא היה כל כך מעצבןןן!
אוקיי אני סתם חופרת
הגענו לטרנדינג טופיקס! *גאה* עברתי דירה שהיה חופפפפשש
משהו רע שקרה בחודש אוגוסט: שעברתי דירה וש.... אממממ.. ואיי אני לא זוכרת
למה אתן הכי מצפות בחודש ספטמבר: אמממ... מה יש בחודש הזה.. בוא נחשובב.. אממ.. ואיי אין לי מושג
שיר החודש: simple plan- crazy
תמונת החודש: דייויד אהובי! #$#%$&#^@&$%^
מסר לאומה: תיקחו איתכם לכל מקום את הבקבוק הזה לשטיפת ידים ללא סבון
ישלי אישית אחד בניחוח וניל וגרגירי לבנדר
סכמי את החופש ב5 מילים: נחמד, אולי לא מספיק מנוצל..

../images/Emo146.gifסתיול את לא מצפה ליומולדת שלי ?!?!

*בכימר* זהו הלכתי להתאבד. חחחחחחחחחחחחחחחחח סתם.D: ואיי היה כזה שווה במסימפל, אני בחיים לא אשכח אתזהההה

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifאת באמת יותר זקנה ממני! ../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

ד"א היומולדת שלך עוד חודש וחצי
שלי עודחודשיים
חחעחעחעחע

התפקדות!

שם:גילי תאריך לידה: 7.11 גיל:12 וחצי עולה לכיתה:ח' מיקום בארץ:קדימה דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק וכו'): מסן:[email protected] פייסבוק:gili haim משהו טוב שקרה בחודש אוגוסט:הרבהD: משהו רע שקרה בחודש אוגוסט:הוא נגמר וחזרנו ללמודS: למה אתן הכי מצפות בחודש ספטמבר:לא יודעת.. שיר החודש:21 guns תמונת החודש: מסר לאומה: סכמי את החופש ב5 מילים:הרבה יותר טוב משנה שעברה!

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo26.gifעדיין פהההה../images/Emo9.gif../images/Emo36.gif

שם:
עמית, עמיתיק, עמיתוש, ג'חנון, רבייינו XD
תאריך לידה:
19/11/1992
עולה לכיתה:
יב'....פאק...
מיקום בארץ:
ראש העין
דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק וכו'):
מסן- [email protected] בטוויטר ובפייסבוק חפשו: AmitTi
משהו טוב שקרה בחודש אוגוסט:
החופש הגדול ועוד מלאאא דברים :) אבל אין לי זמן לחפור עכשיו XDD
משהו רע שקרה בחודש אוגוסט:
שהוא נגמר...ושהתחלתי ללמוד לפסיכומטרי...
למה אתן הכי מצפות בחודש ספטמבר:
לשומדבר!!! עם כל הלחץ שיש לי באמת שאנלא מצפה לכלום!! אוולי לקצת שקט! XD
שיר החודש:
ליידי גאגא- פפראצי שון פול- סוווווווו פיין ! DD:
תמונת החודש:
אין כרגע, תפוזבל לא נותן לי להעלות !! ארגגג...
מסר לאומה:
תלמדו קשה, זה שווה כל רגע!!!!!! ><
סכמי את החופש ב5 מילים:
היה טוב וטווואווב שהיה! DDD: נ.ב: לכל מי שקוראת את הפיק שלי, אני חושבת שאני פשוט אשנה את הימים שאני מפרסמת את הפיק...זה הכי הגיוני כי באמת שאין לי זמן בגרוש... מצטערת על אתמול

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifתמונה, נראה אם תפוזבל ייתן :SS

דיייי הוא הורססססס חחח

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifמתפקדדדדת D:

שם: יוווב D: תאריך לידה: 8.3 גיל: 15 וחצי :] עולה לכיתה: י' :) מיקום בארץ: נחשונים :) דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק וכו'): פייסבוק - Yuval adrey מסן - [email protected] טוויטר - Yuval050 משהו טוב שקרה בחודש אוגוסט: חופש , הרבה ת"א , כנרת , קייאקים ,בגדים , מודיעין הרבה .. :) חברה שלי ממודיעין באה לבקר אותי :) הכרתי כמה ילדים ^^ , בר מצווה של בן דוד שלי , וצפון הרבה חח D: משהו רע שקרה בחודש אוגוסט: נפלתי לבור בכנרת :( למה אתן הכי מצפות בחודש ספטמבר: חח לאדעת , תאמת התחלתי את הלימודים סבבה :) ויש ילדים ממש חמודים :) אני מקווה שזה ימשייך ככה ^^ שיר החודש: אההמ , בויז בוייז בוייז של גאגא :) תמונת החודש: חח סתם תמונה חמודה של מרטין DD: מסר לאומה: תחחייכו הכל לטווובה D: סכמי את החופש ב5 מילים: היה חופש ממש ממש מדהים :)

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifI got a feeling that tonight's gonna be

a good night.
שם: נסטיה.
תאריך לידה: 23 לאפריל 92'.
עולה לכיתה: 12. XD
מיקום בארץ: קנדה~
דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק וכו'): Anastasia Fridman
תמונת החודש: 3>
סכמי את החופש ב5 מילים: אין לי כוח כוח כוח. :)

../images/Emo34.gif באיחור D:

שם: מור תאריך לידה: 11\29 יום לפני דאגלס D: גיל: 13 ויותר מוחצי XD עולה לכיתה: ט' מיקום בארץ: מרכזיישן דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק וכו'): מסנ' - [email protected] פייסבוק תבקשו באישי אני אתן .___. משהו טוב שקרה בחודש אוגוסט: ההופעוווות D ; משהו רע שקרה בחודש אוגוסט: החופש נגמר ? XD למה אתן הכי מצפות בחודש ספטמבר: לאדעת להתחלה טובה כזו שיר החודש: כ"כ Seven Years - Saosin ו - Everytime you lie - Demi Lovato תמונת החודש: כפרעלייייייייייייייייו מסר לאומה: ._____. סכמי את החופש ב5 מילים: היה פשוט מטורף הו יא [ ?! XDDDDDDD ]

למעלה