רוב הסיכויים שכן:)
E Extraordinary Girl 8 New member 4/3/06 #42 מקווה ש..../images/Emo45.gif יוצא שכל הימים של החופש אני בת"א, בטח אהיה מרוששת
מ מכשפהקטנהזונה New member 4/3/06 #44 ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif אם את לא באה- אני אני אתפוס גם אותך מהפיטמות!!!1111 בסוף יהיה לי אוסף פיטמות
../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif אם את לא באה- אני אני אתפוס גם אותך מהפיטמות!!!1111 בסוף יהיה לי אוסף פיטמות
ד דניאלסתיו New member 4/3/06 #45 מיכלי יש לי רעיון תאספי אותם, ואז תדביקי אותם לציצים שלך (אם אפשר לקרוא להם ככה) ואולי הם ייגדלו ככה יותר מהר. מה את אומרת? תגידי שאין על הרעיונות שלי..
מיכלי יש לי רעיון תאספי אותם, ואז תדביקי אותם לציצים שלך (אם אפשר לקרוא להם ככה) ואולי הם ייגדלו ככה יותר מהר. מה את אומרת? תגידי שאין על הרעיונות שלי..
מ מכשפהקטנהזונה New member 4/3/06 #47 ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif ישלי רעיון אחר, בואי נדביק אותם לרגליים שלך ואז את תהיה גבוהה יותר!? מה את אומרת על זה? הא!?
../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif ישלי רעיון אחר, בואי נדביק אותם לרגליים שלך ואז את תהיה גבוהה יותר!? מה את אומרת על זה? הא!?
ד דניאלסתיו New member 4/3/06 #48 ../images/Emo6.gif שמעי. בנים דווקא אוהבים בנות נמוכות. [בנים שתקו ] אז אני חושבת שלך זה נחוץ יותר אז הנה, אני מוותרת בשבילך.. תראי כמה אני אוהבת אותך
../images/Emo6.gif שמעי. בנים דווקא אוהבים בנות נמוכות. [בנים שתקו ] אז אני חושבת שלך זה נחוץ יותר אז הנה, אני מוותרת בשבילך.. תראי כמה אני אוהבת אותך
ד דניאלסתיו New member 5/3/06 #63 ../images/Emo9.gif:-../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif אבל לא תמיד.. ואם הם ממש מכוערים?
../images/Emo9.gif:-../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif אבל לא תמיד.. ואם הם ממש מכוערים?
מ מכשפהקטנהזונה New member 5/3/06 #69 ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gifיופי איזו דוגמה >< ויש בנים שאוהבים שתיהי כוסית ותשתקי אז מה!? נחתוך לך ת'ראש כדי שלא תדברי!? שמנה. >.<
../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gifיופי איזו דוגמה >< ויש בנים שאוהבים שתיהי כוסית ותשתקי אז מה!? נחתוך לך ת'ראש כדי שלא תדברי!? שמנה. >.<
ד דניאלסתיו New member 5/3/06 #70 מיכלי אני כלכך אוהבת אותך.. תראי איזה יפה את את מי זה מעניין אם יש לך זיתים או תפוזים..
מ מכשפהקטנהזונה New member 5/3/06 #72 ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif לא הבנתי. תסבירי .
ד דניאלסתיו New member 5/3/06 #74 מיכלי. זיתים זה משהו קטן נכון? ותפוזים זה משהו גדול נכון? יופי, עכשיו לכי לפי הדימיון המפותח שלך [ומי כמוני יודע כמה הוא יכול להיות מפותח..]
מיכלי. זיתים זה משהו קטן נכון? ותפוזים זה משהו גדול נכון? יופי, עכשיו לכי לפי הדימיון המפותח שלך [ומי כמוני יודע כמה הוא יכול להיות מפותח..]
מ מכשפהקטנהזונה New member 5/3/06 #75 ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif במקרה שלי, הדימיון יכול להיות מאוד מפותח.. את יכולה להתכוון לגודל של הציצי, ואני יכולה לחשוב שזה הגודל של הפתח של הכוס.. אז, דברי ברור בבקשה..
../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif במקרה שלי, הדימיון יכול להיות מאוד מפותח.. את יכולה להתכוון לגודל של הציצי, ואני יכולה לחשוב שזה הגודל של הפתח של הכוס.. אז, דברי ברור בבקשה..
מ מכשפהקטנהזונה New member 5/3/06 #77 ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif דיי עם רמזים!!111 את לא מבינה שאני יותר אטומה מטובי בדברים כאלה!?!?!??! >><<
../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif דיי עם רמזים!!111 את לא מבינה שאני יותר אטומה מטובי בדברים כאלה!?!?!??! >><<