תראוו!!!!11

כמה כיף

לדעת בוודאות שאבא עוקב אחריי בפורום הזה. אבא, תמשיך לעקוב זה לא יעזור לך בגרוש. אני גם אמשיך לשקר לך כמו שאתה משקר לי בעיניים.

Labello Girl

New member
שטויות.

דברי איתי, יש לי כמה עצות מועילות ל"איך מארגנים לאבא התקף לב?"

היום השפילו את כבודי

אמרו לי ששיגעצ להקה גרועה ,להקת סתם ושתעבור עם הזמן..אבל לדעתי דווקא לא אנשים צריכים להקות כמו שייגעצ שתיתן את הבעיטה היא לא להקת סתם רק כי הם רועשים ובועטים ועושים שטויות..להקה עם המון אנרגיות ויש אנשים שפשוט לא מבינהים שאי אפשר לחיות כל הזמן עם מוזיקה כבדה כמו אביב גפן, שלום חנוך,אריק אנשטיין וכו'...לפעמים להקה כמו שייגעצ להקה להקה כזאת...

נופר!!

איזה ריח! אפילו אמא ואבא התלהבו! כל פעם שאני נכנסת לחדר אני נזכרת בך... עכשיו שבוע שלם אני לא אהיה בבית, מקווה שזה ישרוד ולא יתאדה. תודה רבה!!!!

כפרה :)

אני שמחה.. זו הייתה המטרה שלי, שתיזכרי בי כל החיים שלך. סתם לא, שיהיה לך רק נעים.. אל תדאגי, הריח יישאר חודשים.. :)

AvtipuS

New member
עכשיו זה רשמי! יש רוקעצ בחיפה!

לוח הופעות של שייגעצ- שלישי 02.05.06 רוק עצמאות - אמפי פארק - ראשל"צ - - שלישי 02.05.06 רוק עצמאות - חוף הכרמל - חיפה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 (למה לא רשמו גם קרית מוצקין? הם מופיעים פה גם)

../images/Emo121.gifחוף כרמל על המפה../images/Emo99.gif

זה אומר שזה יהיה בקאמל ביץ'! טוב מאוד, צריך רק לקוות שקופות "גרבר כרטיסים" ימכרו, ואני מסודר

AvtipuS

New member
יום שלישי, אפילו יש רכבות!

נו אחרי שיוצא הקטע של יום הזיכרון, יהיו רכבת לשם, ככה היה לפני שנתיים, מהתחנת רכבת זה 10 דקות הליכה ואתם שם, יאללה כולם באים לפה?

B a m b o o k

New member
לאלאלאלא אחותי כבר מזמינה לי

כרטיס לרוק עצמאות בראשון ליומולדת

AvtipuS

New member
&&^#$*%^$ חרא חרא חרא!!!!

אביב גפן והתעויות, היהודים, כנסית השכל, סקאזי, הדג נחש, מוניקה סקס ושייגעצ אפילו שזה יעלה 120, זה רוק עצמאות זה?!?!?!!?!?!?!?!!??!!? עם כל הכבוד לסקאזי ולדג נחש (נו באמת כמה הם יכולים להדחף להופעות רוק!) איפה אינפקציה?! איפה משינה?! איפה יוני?! איפה עברי?! דאמ. *מרמורמרמורמרמורמרמורמרמורמרמורמרמור*.

AvtipuS

New member
*תעויוט, תאשימו את האתר של גרבר

>.< ככה כתוב שם
(קופת גרבר, אהמשיאהמ)

../images/Emo121.gifאהמ|הדגש|רז|סדגש|אהמ

אתה יודע שהיהודים לא מופיעים שם, ושהתעויוט זה עם ט'.. אז מה אתה ממהר להאמין? חכה קצת שיעדכנו את זה, אין לי מושג מאיפה הם הפליצו את מה שכתוב שם, אולי זה מה שהיה לפני שנתיים בחיפה?

dsol

New member
מאיפה הבאת את זה ?_../images/Emo189.gif

בקיצור, רק אחרי פסח יתפסמו האמנים לבנתיים יש מליון ואחד אתרים שכל אחד רושם משהו אחר אז אי אפשר להאמין לכלום

למעלה