התפקדות

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif ../images/Emo41.gifהתפקדות../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

ולא איכפת לי שאמצע חודש או מה שלא יהיה! אינלי כבר מושג מי בפורום ומי לא- וזה מעיק. |:
שם:
כיתה:
תבוא/י למפגש פורים?
מסר לעומה: אני אוהבת אתכם נשמות שלי

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif מאו.../images/Emo12.gif

שם: מיכלי
כיתה: ח'
תבוא/י למפגש פורים? מקווה שכן..
מסר לעומה: בנצי לא תמים כמו שנדמלכם! הוא רק מחכה לנצל ילדות קטנות ומשכר אותן בשביל זה!!1111 הוא אנס סוטה!#@%!#$^ נשבעת לכם!

keeeren

New member
טוב נו../images/Emo9.gif

שם:קרן גיל:16.5 מיקום:בת ים כיתה:יא' תבוא/י למפגש פורים? אני בפולין
מסר לעומה: אומה זה לא עם א'? בכל מקרה המסר הוא תקראו את הספר הנזיר שמכר את הפרארי שלו, אני באמצע ואני נהנית מכל רגע
אה ועוד מסר, תביאו לי מכתבים לפולין!! גרררר..LOL

LiLdon

New member
ווא!

קרן צודקת
זה מזה אחלה ספר,אבל ממש. יש לסופר הזה עוד סדרה ארוכה של ספרים,שאני מעריצה נורא נורא :] ומכתב קרן.. אל תגידי שוב אני חופרת לך מכתב עצום ברמות.

keeeren

New member
בכייייייייייייייייף

כמה שיותר חפירות ממך יותר טוב

Hezi The One

New member
אמ

שם:חזי גיל:15 וחצי מיקום:ר"ג כיתה:י' תבוא/י למפגש פורים?-ישמצב מסר לאומה: אומה כותבים בא'!!!!!!1111111

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif אמ. תדעלך,

שזה מעניין לי ת'חריץ שעודמעט יהיה לי בציצי בסדר!?!?!?!?!?!

אפרת P

New member
פיקדה../images/Emo112.gif

שם: אפרת גיל: 14 מיקום: זכרון ;[[ כיתה: ח'
תבוא/י למפגש פורים? כאילו דה כזה מסר לעומה: אומה זה עם אלף

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif העומה שלי זה עם ע

הבנתם?!!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! תזהרו.
אני עצבנית אחושלינגלינג!

LiLdon

New member
3...4..בוו..וו!

שם:ליל.[איפקיס בילי ביצ' השניה] קאזנבלאנקס[ג'וליאן!
] גיל:עוד חודשיים 18
מיקום:חיפה->קריות->ביאליק. כיתה:י'א תבוא/י למפגש פורים?ישמצב מסר לאומה: You're into fashion, dinners and art I know the south park series by heart

LiLdon

New member
אהא!

עוד מסר לאומה: מלחמה בכדורי צבע -זה פשוט הדבר הכי נפלא שהמציאו. אני נוסעת עכשיו שוווב! כיפחיים!

גוטשה

New member
אמממ.

שם: אביגיל. גיל: 13 וכמה. מיקום: נס-ציונה. כיתה: ח' תבוא/י למפגש פורים? אם אני אדע מתי הוא, אולי. מסר לאומה: תשוקות! יש עכשיו תשוקות ואני לא רואה את זה! מה אני עושה פה בכלל?

ziljian 1234

New member
מיאוו...

שם:אורטל גיל: עוד מעט 18 מיקום: מעלה אדומיםםםם כיתה: יב' תבוא/י למפגש פורים? בהחלט! מסר לעומה: מיזאת עומה?

ziljian 1234

New member
עומההה אתם! חברים!!!!!!!!

אובי רוצה משחק עם עומה! משחק משחק משחק משחק משחקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

../images/Emo7.gif

שם:זוהר גיל:14 מיקום:באר שבע כיתה:ט' תבוא/י למפגש פורים?לאיודעת תלוי מסר לעומה:אומה זה עם ע!!!

למעלה