התפקדות

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif ניצני,

אמרתי לך פעם שאני אוהבת אותך יאכוסית!?!?!?! נשמה
|שיקה|
אם את לא באה למפגש אני תופסת אותך באוזן ומביאה אותך!!111

מסר לאומה* !

שם: טובו'ש גיל: עוד חודש וחצי 17 :) מיקום: ירושלים כיתה: י"א תבוא/י למפגש פורים? מקווה מסר לעומה: עוד יומיים טיול שנתי!!1 ואני מחכה לשבת .. (:)

ManRed

New member
בירררררררד

שם: אישאדום גיל: באוקטובר 18 מיקום: בקריות כיתה: יא' תבוא/י למפגש פורים? יאפ מסר לעומה: יש לי תמונה במקום (תמונה שווה 1000 מילים):

../images/Emo121.gifשנים לא הייתי פה../images/Emo12.gif

שי 15 וחצי איזור חיפה י'3 אם אני אוכל אל תתנו שישתלטו לכם על החיים, בכל מובן אפשרי

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif XDDD שי!!!1111

שילשום אני זוריק שעה התווכחנו מי תתיקשר אלייך כי לאפחת לא היה אומץ
אז החלטנו שנעלמת. ופווווף! הנה אתה! עזוב. רק זורי מבינה אותי ;[ >.<

אפרת P

New member
שי../images/Emo7.gif../images/Emo112.gif

אני מתגעגעת. אני צכה לבוא לבקר אותך מתישהו יא שמן

אניייייי../images/Emo13.gif

שם: ערן פרחי גיל: 16 וחודש ו21 יום (אני חושב=\) מיקום:בית.....
טוב נווו רמת גן כיתה: י"א.... תבוא למפגש פורום:כן........אם אני אתעורר בזמן בניגוד למפגש בחנוכה
מסר לאומה:נקבה זה כמו סרטן ! וזה נכון !

טולייצ

New member
בזמן שאת/ה ישבת וכתבת את ההודעה הזו

אני עשיתי בגרות בתנ"ך
שם: אורטל גיל: 17 מיקום: באר שבע כיתה: י"ב תבוא/י למפגש פורים? אולי.. מסר לעומה: אומה

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif כן המפקדת!

שם: נעמה שיינמן גיל: במרץ 18 מיקום: מול המחשב כאילו דההה כיתה: ח"ב תבואי למפגש פורום פורים? תלוי מתי הוא =) מסר לאומה: העגיל שלי בן יום! =)

AvtipuS

New member
בוקר טוב עולם, יש ברבורים באגם הזה

שם: רז ג. גיל: 15. מיקום: ק.מוצקין. כיתה: י'2. תבוא/י למפגש פורים? לא נראה לי. מסר לעומה: היום אני נוסע לרמת גן למעבדה שינסו לתקן לי תאייפוד, תחזיקו לי אצבעות >.<

חורף לך !......קיץ בוא !!!!

שם: אוסנת גיל: 15 (מיתכחשת לזה שעוד מעט אני 16) מיקום: כפר סבא כיתה: י' תבוא/י למפגש פורים? יש מצב
מסר לעומה: חורף זה דבר מיזדיין. ובצפר עוד יותר איש אחד שמן עומד מול גן ילדים. הגיעה השעה שהילדים מסיימים את הגן .הגננת שמה לב באיש השמן שעומד מול הגן ושאולת אותו:"אתה מחכה לילד?" והאיש השמן ענה:" לא אני סתם שמן" חח הבנתם??

גם לי :/

יאללה זה עומד להגמר... אנחנו בסוף הסיוט :) -הבדיחה שלך חרושה. - אני מתגעגעת אלייך!!!!!!!!

למעלה