ראיון שבועי

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif ../images/Emo41.gifראיון שבועי../images/Emo41.gif

וואו, שמתם
שאני מאוד פעילה השבוע? D: הוראות וחוקים: בכל שבוע יבחר חבר פורום אחר לראיון והוא יבחר את הבא אחריו. חברי הפורום האחרים שואלים אותו כלמיני שאלות, עליהן הוא יענה בפורום. במידה והמרואיין לא רוצה להגיב על שאלה מסוימת, עליו לומר:"אני מעדיף שלא לענות על השאלה הזו." או כל ניסוח מכובד שעולה לכם בראש. אין לראיין את אותו אדם אלא לאחר תקופה ארוכה. יש לשאול שאלות בצורה נאותה [כן, לא רק לוסי אומרת נאותה.
] ושפה מכובדת, בלי לפגוע בכבוד/פרטיות הגולש. ישנן מספר שאלות שכדאי שהמרואיין יענה עליהן, כשהוא רואה את ההודעה הזו. זאת כדי לחסוך זמן ושאלות מיותרות (כמו:"איך קוראים לך??"). שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: משו שהיית רוצה לספר לנו: והפעם המרואיין הוא -
אביגיל!!111
(
גוטשה
) שוטו כפרעות

AvtipuS

New member
אביגיל יכתומה :)

שמעת את "הוא ואני" של ארקדי דוכין? נכון שזה שיר ע-נ-ק?!!?!?!?! הנה סיבה אחת שכדאי לך לשמוע אותו (תזהי לבד)- אבי סינגולדה- גיטרות ארקדי דוכין- אקוסטית,בס,קלידים , כותב מילים , מלחין , מעבד רם אוריון- גיטרות גילי רייכנטל- תופים וכמובן גם סינגולדה מלך

גוטשה

New member
חחחחח, רז!

הדבר האחרון שאני זה כתומה. נהנהנה. >< |דגש|שמעת את "הוא ואני" של ארקדי דוכין? לא. X: |דגש|נכון שזה שיר ע-נ-ק?!!?!?!?! כשאני אשמע אני ארוץ לספר לך! חחחח, עכשיו אני באמת ארוץ לשמוע! סינגולדה לא כזה גיטריסט טוב..

dsol

New member
ביגל ביגל

שומעים שזה טעים ? רק שומעים או שזה באמת טעים ? ממצב מתוקה ? מה תוכניותיך לרם אוריון במקרה שתיפגשו בסימטה חשוכה ? ומה התוכניות שלך למקרה שזה יהיה שיקו ? ונגיד ונגיד שרם אומר לך שהוא מפסיק עם המוזיקה מה את עושה ? נכון אני שואל יותר מידי שאלות על רם ? אוריון יודע לנגן באקורדיון ? ומה עם סקסופון ? או טרומבון ? טוב אני סתם יוצא דפוק אז אני מפסיק

גוטשה

New member
דודי דודי

שומעים שזה טעים? לא תמיד. D: רק שומעים או שזה באמת טעים? חחחחחחח ממצב מתוקה? בסדר. :) מה תוכניותיך לרם אוריון במקרה שתיפגשו בסימטה חשוכה? אל תשאל, זה לא לפורום. >< ומה התוכניות שלך למקרה שזה יהיה שיקו? חחחחחח, להגיד לו שהוא גבר-גבר ולצלצל לעידן שיבוא! ונגיד ונגיד שרם אומר לך שהוא מפסיק עם המוזיקה מה את עושה? מההההזהההה מפססססיק עםםם המוזיקההה!@?@??#?%&*% נכון אני שואל יותר מידי שאלות על רם? לא!!! אוריון יודע לנגן באקורדיון? חחחח, מאיפה לי לדעת? >< ומה עם סקסופון? יש לו סקסופוניסטית שקוראים לה תמר זיו! או טרומבון? חחחחח, טרומבון זה כלי קשה. רם גיבור גיטרה!

dsol

New member
בייגל !

הורדתי את "רם אוריון - קר 2005" יש בו 6 קטעים נכון ? ו"גיבור גיטרה" יש 4 ? שלא יצא שהורדתי ובסוף חסרים לי דברים.... זה מבאס (את השפעת עלי מרוב דיבורים עליו, הייתי חייב לבדוק ממה כל ההתלהבות, חוץ מזה שהוא עבד עם ענבל פרלמוטר (המכשפות
) ככה שגרוע הוא לא יכול להיות)

גוטשה

New member
כןכן

כמו שאמרת. :) את גיבור גיטרה כבר אי אפשר לקנות, אגב. חחחח, גרוע הוא לא, בכלל לא. איזה כיף, אני משפיעה. :))))

פרקשון

New member
איזה יופי...אביגילללללללללללללללללל

את זוכרת איך בערך הכרת אותי? אם לא אז אני אסביר הכל התחיל מזה שהייתי המרואיין בהיידפארק ואת הפצצת אותי בשאלות חינניות וכל כך נהנתי לענות עליהן ואז בפורים בעזריאלי זיהיתי אותך ומשם זה כבר ארוך נכון מרתק? עוד שאלות: מי הוא מוזיקאי מס' 2 בארץ (אני יודע ש1 זה רם..אז קפצתי ל2)? חפץ לאי בודד: בנאדם לאי בודד: מילה לועזית אהובה עלייך: הנה היא ילדה שובבה זאת אביגיל הטובה מצחצחת שיניים בבוקר ובערב והכי רוצה לגדל כלב עכשיו תורך לכתוב לי חמשיר: ציטוט נבחר משיר ישראלי: " " " לועזי: מקצוע בבית ספר אהוב? תחביב אהוב? חבר פורום אהוב (תפוז)? חברת פורום אהובה (תפוז)? מה הממוצע שלך בערך? מי האהוב עלייך משייגעצ (לא כולל את אבי!!!)? מי מהמג'יקל
? הקומונה הכי טובה בתפוז היא............: יהודי___יהודי (נא להשלים, אפשר להוסיף כמה מילים שרוצים) כמה שנים את צמחונית? הולכת להיות טבעונית? אם היית יכולה להתחלף עם בנאדם אחר...למי היה את הכבוד? איזה קניון את הכי אוהב בארץ? באיזו הופעה הכי נהנת ? בכמה מדינות היית? נכון שמספיק? (אם בא לך עוד אז תגידי...)

גוטשה

New member
עידן!!!! זכיתי בכרטיס להופעה של רם!

איזה כיף לי. נהנהנהנהנ.
את זוכרת איך בערך הכרת אותי? דווקא לא!
אם לא אז אני אסביר הכל התחיל מזה שהייתי המרואיין בהיידפארק ואת הפצצת אותי בשאלות חינניות וכל כך נהנתי לענות עליהן ואז בפורים בעזריאלי זיהיתי אותך ומשם זה כבר ארוך נכון מרתק? חחחח, ממש! איזה כיף. :) עוד שאלות: מי הוא מוזיקאי מס' 2 בארץ (אני יודע ש1 זה רם..אז קפצתי ל2)? במיוחד בשבילך- ברי סחרוף! חפץ לאי בודד: דיסקמן. >< בנאדם לאי בודד: רם.
מילה לועזית אהובה עלייך: חחחח, אממ, לא יודעת. אולי junction (צומת) הנה היא ילדה שובבה זאת אביגיל הטובה מצחצחת שיניים בבוקר ובערב והכי רוצה לגדל כלב חחחחחח, גדול. עכשיו תורך לכתוב לי חמשיר: אבל חמשיר זה חמש שורות וחמש מילים בכל שורה! אני בחיים לא אצליח! :((( ציטוט נבחר משיר ישראלי: "שיר כאב עובר ושב, איזה מזל אני שר עכשיו, שיר כאב, כל פעם חוזר.. אז אני שר עכשיו- אולי זה עוזר" (מתוך "שיר כאב"\ מאיר אריאל) " " " לועזי: אמממ, אני לא יודעת. X: מקצוע בבית ספר אהוב? היסטוריה. >< תחביב אהוב? לצלם ולנגן. :) חבר פורום אהוב (תפוז)? חחחח, אני לא עונה על זה! חברת פורום אהובה (תפוז)? כנ"ל! מה הממוצע שלך בערך? בדיוק 93. :) מי האהוב עלייך משייגעצ (לא כולל את אבי!!!)? חחחחח, מה לא כולל את אבי?!?!?$% אין אחר מלבד אבי! מי מהמג'יקל ? שיקו. >< הקומונה הכי טובה בתפוז היא............: מגי'קלללל!! יהודי___יהודי (נא להשלים, אפשר להוסיף כמה מילים שרוצים) חחחח. יהודי מגרש בעבועבוע יהודי. >< כמה שנים את צמחונית? 5 הולכת להיות טבעונית? לא. אם היית יכולה להתחלף עם בנאדם אחר...למי היה את הכבוד? אחד הנגנים של רם. >< אולי דפנה קינן. איזה קניון את הכי אוהב בארץ? קניותר!!!! באיזו הופעה הכי נהנת ? אמממ.. אני חושבת שבפטיפון. בכמה מדינות היית? אני חושבת ש-5. נכון שמספיק? (אם בא לך עוד אז תגידי...) עוד. :)
תודה נשמה. :)

פרקשון

New member
עוד!

איזה הופעה של רם? כמה הכרטיס אמור לעלות? איך זכית? את הולכת? תהני בובה לא אכפת לי כמה זה חמשיר אני רוצה ממך מצדי 4 שורות ככה עם איזה חרוז חמוד את לא מנסה אפילו:( השיר של אביגיל לעידן: מהו המאכל האהוב עלייך? אמן ישראלי מס'3: מס' 4: מס' 5: מס' 9: קחי ספר תעשי דיפדוף מהיר ותעצרי שימי את האצבע איפשהו בדף השמאלי איזו מילה כתובה? כמה המילה שווה בגימטריה? תני לי מילה אחרת ששוה גם אותו סכום: כיף שאני מטרטר אותך? "אבל זה לא נראה לי...אני זה צ'אפלין צ'ארלי..." איזה שיר חמוד נכון? את לא מכירה? אז מיד מחובתך להכיר! שלומי ברכה-צ'אפלין צ'ארלי בכמה הופעות היית בחייך? בכמה פסטיבלים של מוזיקה (רוקע"צ, ניצנים, בומבמלה וכו'..) היית? מי הכי יפה מגברברי שייגעצ תפוז? מי הכי יפה מנשות שייגעצ תפוז? מהו הגיל האולטימטיבי לדעתך לאבד את הבתולים? כמה תמונות צילמת בחייך? את חושבת שתנסי פעם סמים? לא בריא אביגיל! איך יקראו ללהקה שבה תנגני? תהיי סולנית או גיטריסטית או גם וגם? תזמיני אותי חינם להופעות? יש תודה! עוד?

גוטשה

New member
:)))

איזה הופעה של רם? בפטיפון! כמה הכרטיס אמור לעלות? 30 שקל. >< איך זכית? בפורום רוק ישראלי. :) את הולכת? לא הלכתי בסוף. :((( נסענו לירושלים. תהני בובה הייתי יכולה להנות. ;; אבל תודה. :) לא אכפת לי כמה זה חמשיר אני רוצה ממך מצדי 4 שורות ככה עם איזה חרוז חמוד את לא מנסה אפילו:( תקשיב. תן לי 24 שעות ואני אכתוב לך חמשיר! סגרנו? השיר של אביגיל לעידן: מהו המאכל האהוב עלייך? נראה לי שפסטה או משהו. אמן ישראלי מס'3: חחחח, אמממ. מאיר אריאל ז"ל מס' 4: אריק איינשטיין. מס' 5: חחח, מה זה פה? אממ. מבחינת עשייה? פיטר רוט. מס' 9: חחח, מאיפה לי? נו, אני לא יודעת. מושיק עפיה. קחי ספר תעשי דיפדוף מהיר ותעצרי שימי את האצבע איפשהו בדף השמאלי איזו מילה כתובה? "כדי" כמה המילה שווה בגימטריה? 34 :) תני לי מילה אחרת ששוה גם אותו סכום: אמממ. חטיבה! כיף שאני מטרטר אותך? כן. >< "אבל זה לא נראה לי...אני זה צ'אפלין צ'ארלי..." איזה שיר חמוד נכון? אם אתה אומר. :) את לא מכירה? לא חושבת אז מיד מחובתך להכיר! שלח לי. :) שלומי ברכה-צ'אפלין צ'ארלי בכמה הופעות היית בחייך? פייי. אין לי מושג. משהו כמו 20 בכמה פסטיבלים של מוזיקה (רוקע"צ, ניצנים, בומבמלה וכו'..) היית? ברוק עצמאות אחד. בניצנים אף פעם לא הייתי. >< מי הכי יפה מגברברי שייגעצ תפוז? חחח, עידן, אתה אדיוט. מי הכי יפה מנשות שייגעצ תפוז? מהו הגיל האולטימטיבי לדעתך לאבד את הבתולים? מה שבא ברוך הבא כמה תמונות צילמת בחייך? מה אני סופרת? את חושבת שתנסי פעם סמים? אני מניחה שכן לא בריא אביגיל! שתוק, לפני שנדבר עליך איך יקראו ללהקה שבה תנגני? עידן האידיוט תהיי סולנית או גיטריסטית או גם וגם? חלילה סולנית תזמיני אותי חינם להופעות? בטח! יש תודה! ואם הייתי אומרת לא? עוד? כן. :)))

פרקשון

New member
כבר עברו יותר מ24 שעות!

אולי כתבת את החמשיר.. אולי לא.. אבל אני רוצה לראותתתתתתתתתתתת

LiLdon

New member
אביגלגליג שלי ../images/Emo99.gif

מה קורה, קטנה? את יודעת, נוכחתי לגלות שלרם יש שיר אחד שאני ממש אוהבת,אבל שכחתי את השם שלו.לא חשוב
אז מה.. לא ראיתי אותך שנים, הא? איך החיים? והגיטרה[בצבע מייפל P:]? מנגנת? נהנת? הכי חשוב
במכתב שלך כתבת לי בהמון המון צבעים,ואני שומרת אותו :] אני אוהבת אותך, את יודעת את זה? ופיטר פן סקסי? וקפטן הוק
? ומייקל?!וג'ורג'?! וננה.[ננה המסכנה..ננסה מסכנה?!?!ננה מסכנה?!?!ואבא המסכן זה לא?~!?!] אני יודעת שזה עצוב שאני זוכרת קטעים מפיטרפן בעל פה, אבל את תחיי עם זה נפלא, תקשיבי, הגעתי להחלטה. אני מאמצת אותך.!
תעשי בי שפטים.

LiLdon

New member
ברח מהארץ.

הממשל רודף אחריו משהו מחתרתי, רוסים... לך תבין

למעלה