ראיון שבועי

גוטשה

New member
ליל. :))

מה קורה, קטנה? בסדר. :") את יודעת, נוכחתי לגלות שלרם יש שיר אחד שאני ממש אוהבת,אבל שכחתי את השם שלו.לא חשוב נו, בוודאי! רם.
אז מה.. לא ראיתי אותך שנים, הא? נכון. :( איך החיים? עוברים מהר. והגיטרה[בצבע מייפל P:]? איייאייא. :))) מנגנת? כן! נהנת? כן! הכי חשוב נכון. :) במכתב שלך כתבת לי בהמון המון צבעים,ואני שומרת אותו :] איזה מגניב. >< אני אוהבת אותך, את יודעת את זה? עכשיו כן. :) ופיטר פן סקסי? משהו משהו וקפטן הוק?הכי ומייקל?!וג'ורג'?! מי? וננה.[ננה המסכנה..ננסה מסכנה?!?!ננה מסכנה?!?!ואבא המסכן זה לא?~!?!] אה, כן, נגיד אני יודעת שזה עצוב שאני זוכרת קטעים מפיטרפן בעל פה, אבל את תחיי עם זה נפלא,| סדגש| נפלא בשבילך? נפלא בשבילי! תקשיבי, הגעתי להחלטה. אני מאמצת אותך.! תעשי בי שפטים. בואי לנס-ציונה!!!

שלום ../images/Emo9.gif

מה שלומך? אל תכתבי לעידן חמשיר הוא סתם ערבי שמן שטוחן פיצות
את גם גרה במין בחור כזה? אויש זה לא נשמע טוב בכככככלל ו...ו... ו...ו... ו...ו... אוי נו נגמר לי השאלות אבל זה לא נורא

גוטשה

New member
שלום שלום!

מה שלומך? מצוין, תודה. מה שלומך? אל תכתבי לעידן חמשיר הוא סתם ערבי שמן שטוחן פיצות אבל אני חייבת לו. :) את גם גרה במין בחור כזה? חח, משהו כזה. אויש זה לא נשמע טוב בכככככלל חחחחחח. ו...ו... ו...ו... ו...ו... חחחחח, מה נסגר? אוי נו נגמר לי השאלות בקטנה. :) אבל זה לא נורא לא נורא בכלל!

גוטשה

New member
מיכלי מיכלי!

עכשיו שמתי לב שיש שאלות שצריך לענות עליהן.
שם: אביגיל ונקרט גיל: 13 וחצי כמעט תאריך לידה: 29.10.92 מקום מגורים: נס-ציונה! משו שהיית רוצה לספר לנו: מה הייתם רוצים לשמוע?

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif אבייגיל ../images/Emo9.gif

מה קורה? הכלטוב? איך זה לגור בנס ציונה?
טוב.. אני לא יודכלה כלכך לדבר עם חורים >>.<< המפ, את יודעת שאת ממש יפה? ושאת מצלמת יפה.
ושאין לי מה לכתוב
את באה למפגש פורים? מאו. אינלי שומדבר כבר>>.<< צ'או
אולי יהיו לי עוד שאלות אחכ"

למעלה