שחושב את עצמו קצת יותר מידי חזי, חמוד.. בבקשה אל תמחק את ההודעה הפעם, תודה אדון מנהל, עם כ-ל הכבוד, ויש המון כבוד (הרי אתה מנהל, אכן אדם חשוב) מאיפה יש לך את החוצפה למחוק הודעה שלי, שלא פגעה באף אחד, ולא שום דבר רק בגלל שאתה לא אהבת אותה? ובגלל שהיא נמחקה, אני אכתוב אותה שוב- "ולמה בדיוק זה מפריע לך?" (בתגובה לכך שחזי כתב למיכל "שוב את פותחת טופיק") חתיכת חוצפן! מה קרה, אין לך שום תשובה לשאלה.. אז אתה מוחק אותה? תירגע חזי, אתה בסך-הכל מנהל.
אז בוא ותקשיב לי טוב אני מנהל דיקטטור תפוז זה לא דמוקרטיה,אני המנהל לי יש את הכח הזה ולא סתם,אני יודע מה מותר לי לעשות ומה לא,לא כמו אנשים בפורום שכל אחד חושב שהוא יודע יותר טוב מהשני מה לעשות ההודעה שלך נמחקה כי היא יועדה להפוך לריב אחרי שטובי רשמה הודעה,אז במקום להגיב לה מחקתי הכל,אז תתחיל להרגע ומהר,כי בינתיים אני פה המנהל ולא אתה וכן אני מתלהב שאני מנהל...מרוצה? אני לא אהבתי את ההודעה אז מחקתי אותה,כן!!!!!111111 רוצה להפוך את זה לריב? בבקשה
למה אתה חושב שאתה יודע יותר טוב ממני למה -אני- התכוונתי בהודעה שלי? סבבה דיקטטורה שמיקטטורה.. ההודעה ההיא שנמחקה לא באה לפתח שום ריב חזי. ואני עדיין מחכה לתשובה, אגב.. מה באמת הבעיה עם זה שמיכל פותחת טופיקים? על שייגעצ, אין מה לדון כרגע. ובלי הטופיקים <הלא קשורים לפורום, נכון> שמיכל פותחת כל הזמן הפורום היה די מת. אם אין מה לדבר על "שייגעצ", נושא הפורום, אז אז דנים בנושאים אחרים.. לא עדיף מאשר שיהיה שומם פה? קרן ונופר, אני דווקא כן חושב שזה התאים פה "שירשור תלונות" זה שירשור שבוא מתלוננים.. בקיצור חזי, אני לא בא לריב עם אף אחד.. ואתה מוזמן לענות על השאלה.
../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gifאווקי, פה אני אתערב לפני שחזי
יוסיף עוד מישו לרשימה הזחורה><
. שי, נשמה, תקשיב. במפגש שהיה [ביומראשון], חזי התחיל לרדת עליי על זה שאני פותחת כל הזמן טופיקים. אז הוא סיכם איתי [יותר עם עצמו] שאני לא פותחת יותר טופיקים. זה הכל בצחוק ובלהבלהבלה חזי סתם חזיר. אז... דיי