התפקדות

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif../images/Emo41.gif התפקדות../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif

אל תגידו לי "למה לא חיכית לתחילת החודש"- לא חיכיתי כי ככה!
אל תגידו לי "עודפעם השירשורים שלא קשורים לפורום" - אני כבר לא מכירה פה אפחד!><
פשוט תענו על השאלות וזהו! תודה ויום נעים
. ועכשיו לשאלות
:) שם: גיל: מקום מגורים: מסנג'ר: אס"ק: את/ה בא/ה ביומראשון למפגש? מסר לאומה: נכון בנצ סיסי?

../images/Emo72.gif שטו גאבריש!!

שם: בנצי גיל: 17 מקום מגורים: נציונה מסנג'ר: [email protected] אס"ק: נייט את/ה בא/ה ביומראשון למפגש? ישמצפ מסר לאומה: עברתי תיאוריה ראשונה נכון בנצ סיסי? נכון שמיכלי גם זונה וגם חסומה?

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gifלבנצי יש כוס פתוח../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

שם: מיכלי
מקום מגורים: קיבוץ געתון אימפריה
מסנג'ר: [email protected] אס"ק: לא משתמשת ולא משתמשת!
את/ה בא/ה ביומראשון למפגש? לא אומרת ולא אומרת
מסר לאומה: אביק היא גורת אדם שווה
נכון בנצ סיסי?
ברור
כפרעלייך
.

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gifוליבו הקטן קפא, כקרח.

שם:
שי גיל:
ב27.8 16. מקום מגורים:
איזור חיפה מסנג'ר:
[email protected] אס"ק:
אין את/ה בא/ה ביומראשון למפגש?
כוסאמאשלכם! די לעשות מפגשים בימי ראשון!!!!!!!!
כנראה שלא. מסר לאומה:
אין נכון בנצ סיסי?
כה, אבל הוא חמוד

AvtipuS

New member
חיפה-כי רק אצלנו (נו בערך)...

מחברים לרכב אינפוזיה ומבקום שקית שמים פחית. (למי אכפת מזיהום אוויר!? בגלל זה לחבר לרכב אינפוזיה עם פחית!?) שם: רז. גיל: 16. (עוד 4 חודשים מתחיל ללמוד נהיגה חע) מקום מגורים: לפי החדשות זה "קריות" או "איזור חיפה". מסנג'ר: [email protected] אס"ק: 172993007 (אל תצפו שאני אתחבר הרבה) את/ה בא/ה ביומראשון למפגש? מה? יומראשון? לא נראה לי. מסר לאומה: עזבו אותי אני צריך להוריד שירים בביצועים של ג'קו
באימיול. נכון בנצ סיסי? לא, בנצי ביבי.

you know you should be glaaad

שם: אביטל גיל: 15 מקום מגורים: קיבוץ נירימיישן מסנג'ר: [email protected] ערסיקיו: 327993746 את/ה בא/ה ביומראשון למפגש? ישמצב מסר לאומה: אני שונאת אתכם טוב?! נכון בנצ סיסי? הממ.. לא. :]

בקבוק עלייייייייי

שם: רון. (רונה :D) גיל: 15 וחצי מקום מגורים: פ"ת. כן ערסים זקנות ובלה בלה בלה מסנג'ר: [email protected] אס"ק: 310681391 את/ה בא/ה ביומראשון למפגש? אהא
מסר לאומה: תאכלו בננות נכון בנצ סיסי? לא

B a m b o o k

New member
../images/Emo98.gif

שם: צליל גיל: 15.5 מקום מגורים: באר שבע מסנג'ר: [email protected] אס"ק:306896845 את/ה בא/ה ביומראשון למפגש? אכן
מסר לאומה: אני עייפה נכון בנצ סיסי?

לולוו../images/Emo194.gif

שם: קרן
מקום מגורים: תל אביב
מסנג'ר: אין לי כח לכתוב
אס"ק: מת
את/ה בא/ה ביומראשון למפגש? אה??! איזה מפגש על מה אתם מדברים?
מסר לאומה: מיציייייייייי
נכון בנצ סיסי? לא
בנצי

עדי D

New member
../images/Emo13.gif

שם: עדי
גיל: 15 וחצי מקום מגורים: חיפה מסנג'ר: [email protected] אס"ק:227318274 את/ה בא/ה ביומראשון למפגש? נראה>< מסר לאומה:
נכון בנצ סיסי? אמ. נגיד?

../images/Emo121.gifלא קיבלתי שום דיסק למומולדת../images/Emo10.gif

איזה חרא
שם:גלעד ניראלי גיל:16 מקום מגורים: חור מסנג'ר:אין לי כוח אס"ק:סבתא שלכם את/ה בא/ה ביומראשון למפגש? כן מסר לאומה:ניראלי אני מתחיל להיות פאסימי:| נכון בנצ סיסי?אולי

Hezi The One

New member
פוצ'יבול

שם:חזי גיל:16 מקום מגורים:ר"ג מסנג'ר:אין לי כח אס"ק:173282917 את/ה בא/ה ביומראשון למפגש? ישמצב... מסר לאומה:הנה מסר! מזה המתקפת חדשים הזו?! אני לא מזהה אף אחד נכון בנצ סיסי? בטח!!!!1111111 מזכיר לי את הימים שהייתי מרביץ לו

למעלה