התפקדות

גוטשה

New member
נושא

שם: אביגיל גיל: עוד מעט 14 מקום מגורים:נס ציונה (בעיקרון) מסנג'ר: [email protected] אס"ק: 268972095 את/ה בא/ה ביומראשון למפגש? חחחח, לא מסר לאומה: אף פעם אל תאכלו נקטרינה אם אין לכם קיסם בהישג יד, trust me נכון בנצ סיסי? כאילו ברור

~טיהי.

שם:מאיה גיל:14 ו..עוד מעט חודש. מקום מגורים:רח!ב!ת. מסנג'ר: יום אחר><" אס"ק: 257969528 את/ה בא/ה ביומראשון למפגש? לא נראלי, אולי מאוחר. מסר לאומה: אני לא בולמית, אפילו שאמא חושבת!!1
[אמא דופקת בדלת.אני פותחת את הדלת 'את הכית?''אה?''את הכית?''אה?''את הכית?''הכיתי את מי?!''הקאת, להקיא, בולמיה' oO] נכון בנצ סיסי? משהו X:

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif כן המפקד! =)

שם: נעמה שיינמן גיל: 18 וחצי מקום מגורים: נתניה מסנג'ר: [email protected] אס"ק: 264142377 את/ה בא/ה ביומראשון למפגש? אולי.. מסר לאומה: עוד 10 ימים אני מתגייסת!!!!!! נכון בנצ סיסי? בנצי שקסי

coldgirl

New member
../images/Emo65.gif ../images/Emo176.gif../images/Emo180.gif../images/Emo175.gif

שם: מאי גיל: 16 מקום מגורים: כפ"ס מסנג'ר: [email protected] אס"ק:167969234 את/ה בא/ה ביומראשון למפגש? הלוואי! מסר לאומה: אולי דרכת על נמלה בצחוק, אבל היא מתה ברצינות
נכון בנצ סיסי? לאדעת

yaelala14

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifסייר=]]

שם:יעל. גיל:14 וחצי..נו עוד מעט 15..חח מקום מגורים:ירושלים מסנג'ר:[email protected] אס"ק:213516528 את/ה בא/ה ביומראשון למפגש?לא..
מסר לאומה:צרפתית זו שפה יפה!!!
נכון בנצ סיסי?

ססילייה

New member
התגעגעתי ../images/Emo9.gif

שם: ליל ג'ו מולי איפקיס בילי ביטצ' השניה!<אלדר הוסיף שמות XD>
מקום מגורים: ביאליק.חולון.תל אביב.חולון.ביאליק
מסנג'ר: [email protected].
את/ה בא/ה ביומראשון למפגש?
מסר לאומה: מבוי סתום!סלוס שיגריות!הוא שיחק במבצע אנטבאה$%#$%#$@%@$#%^$^
נכון בנצ סיסי? בנצי!?!?חס ושלום#%@$
כפרעלבנצי!!הוא סבל אותי המון ><
ויש לי תמונה ברוח הפורום D: הייתי פעם בת 16

coldgirl

New member
../images/Emo65.gif תמונה מגניבה!!

מאיפה החולצה? (מגניבה גם כן
)

ס ט י י ק

New member
......

שם:הדר גיל:15 מקום מגורים:קרית חיים מסנג'ר:[email protected] אס"ק:347237226 את/ה בא/ה ביומראשון למפגש?לא מסר לאומה:לכו נכון בנצ סיסי?לא

Felix dude

New member
בולבול

שם: רותם גיל: 15 ומשו. מקום מגורים: רחוק מסנג'ר: בקשו אס"ק: אין את/ה בא/ה ביומראשון למפגש? לא מסר לאומה: תמצצו לי

למעלה