ראיון שבועי

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif ../images/Emo41.gif ראיון שבועי ../images/Emo41.gif

הוראות וחוקים: בכל שבוע יבחר חבר פורום אחר לראיון והוא יבחר את הבא אחריו. חברי הפורום האחרים שואלים אותו כלמיני שאלות, עליהן הוא יענה בפורום. במידה והמרואיין לא רוצה להגיב על שאלה מסוימת, עליו לומר:"אני מעדיף שלא לענות על השאלה הזו." או כל ניסוח מכובד שעולה לכם בראש. אין לראיין את אותו אדם אלא לאחר תקופה ארוכה. יש לשאול שאלות בצורה נאותה [כן, לא רק לוסי אומרת נאותה.
] ושפה מכובדת, בלי לפגוע בכבוד/פרטיות הגולש. ישנן מספר שאלות שכדאי שהמרואיין יענה עליהן, כשהוא רואה את ההודעה הזו. זאת כדי לחסוך זמן ושאלות מיותרות (כמו:"איך קוראים לך??"). שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: משו שהיית רוצה לספר לנו: והפעם המרואיין הוא -
עידן&*#^&#$@
(
פרקשון
) שוטו כפרעות

פרקשון

New member
מי זה בתמונה?

לא מכיר אותו.. שם: עידן גיל: 18 תאריך לידה: 1987 מקום מגורים: קרית אונו משו שהיית רוצה לספר לנו: משעמם תחת

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif עידן עידן עידן..../images/Emo123.gif

מה קורה?
מה נשמע? איך החיים? הכל טוב? איך היה אתמול?
נהנת?
איך הייתה השיחת טלפון שלך עם מישי אתמול?
באמת התכוונת למה שאמרת?
אם לא אז אתה ברנש מת
. אתה באמת רוצה שאני אכיר לך את אחותי?
זה יהיה שיא המצחיקXDD אבל אנחנו לא דומות בפרצוף, רק במבנה גוף.. ולה יש קצת יותר ציצי..[קצת.. קצת הרבה.] נכון אתה תקנה לי סיגריות בעיר הבירה?
נכון אתה תכנס איתי לים?
אני רוצה להכנס לים#%*#&#$@%^# טוב אינלי יותר שאלות
אני אוהבת אותך
.

פרקשון

New member
מיכלמיכלמיכל

מה קורה? טוב מה נשמע? טוב איך החיים? טוב הכל טוב? טוב איך היה אתמול? משעשע נהנת? מאוד איך הייתה השיחת טלפון שלך עם מישי אתמול? הזויה באמת התכוונת למה שאמרת? כן באמת כמעט נדרסתי
אם לא אז אתה ברנש מת. אתה באמת רוצה שאני אכיר לך את אחותי? זה יכול להיות מעניין זה יהיה שיא המצחיקXDD אבל אנחנו לא דומות בפרצוף, רק במבנה גוף.. ולה יש קצת יותר ציצי..[קצת.. קצת הרבה.] - נו מעולה!! נכון אתה תקנה לי סיגריות בעיר הבירה? לא נכון אתה תכנס איתי לים? לא אני רוצה להכנס לים#%*#&#$@%^# טוב אינלי יותר שאלות אני אוהבת אותך. קבלי לבלובים

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif|../images/Emo210.gif יאשמן#*^#^&@%&../images/Emo46.gif

נו בובי, איך היה בבית ינאי[??]? אתה כבר לא....זה?

B a m b o o k

New member
עידןןןןןןן../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

מה קורה? כל טוב? מתי אתה מתגייס
? למה? לכמה זמן? אל תתגייס... למה לך?! תשאר איתנו... ונכון שבגלל הצבא אתה לא תבוא לניצנים? תברח!!!!111 אתה חייב לבוא;[ איזה חיה היה הטמגוצ'י שלך? טוב זהו... אין לי כוח עוד וכואבות לי העיניים... אוהבת מלא מלא

פרקשון

New member
צלילללללל

מה קורה? סבבה כל טוב? כן לא רע מתי אתה מתגייס? עוד שבוע וחצי למה? חייבים! לכמה זמן? חצי שנה אל תתגייס... למה לך?! 700 שקל לחודש!! תשאר איתנו... ונכון שבגלל הצבא אתה לא תבוא לניצנים? נכון תברח!!!!111 אתה חייב לבוא;[ איזה חיה היה הטמגוצ'י שלך? חתול!

פרקשון

New member
צבא הגנה לישראלי

702.4 שקלים חדשים לחודש יכנסו לחשבוני היקר קיבלתי מכתב שאומר לי על זה

ziljian 1234

New member
את סתם רמאית:(

את אמרת שאני אהיה השבוע.. אבל זה בסדר כי אני מתה על עידן חחח

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif בואי נעשה את זה ככה

אם אני רואה אותך במפגש בחמישי, [במקרה ויהיה מפגש
%^)#%*@] אז את תיהי המרואיינת של שבוע הבא, בסדר?
.

אווווו עידן!! ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

חחחח סתם שאלה להתחלה, איך זה להפסיד לי 7-4 בששבש!?! אתה יודע שחרפתי מאחת בצהריים עד חמש ורבע?? תגיד גם לך קורה שאתה עונה לטלפונים כשאתה ישן ואתה אומר הרבה שטויות ואח"כ צוחקים עלייך? בקורב נהיה שכנים אולי.. מה אתה חושב על זה?? אתה יודע שאתה תיהיה מוזמן לבית שלי רק אם אתה עם מדים ולא מגולח? אמרתי לך את זה כבר לא?? תגיד, מה המזג אוויר שם למעלה? איך סיפרו לך שאתה מאומץ? בכית? עידן, אין לי מוזה תסלח לי? היא תבוא איפשהו ב6 בבוקר. fine?!

וואי! חחחחחחחחח

גם לך הלוזר הזה מפסיד בשש בש? הוא הפסיד לי פעם אחת ב7 הפרש.. לוווווווווווווזר

למי הוא לא מפסיד השחור הזה?

ואם הוא מנצח זה סתם כי לתוכנה הזאת לי נעים כל הזמן, שלא יגידו שהיא גזענית.

פרקשון

New member
וואי וואי וואי

שתיכן הולכות לחטוף קשה! נופר את חתיכת אפסית! מי ניצח אותך בחצים למטרה?!!?!

למעלה