ראיון שבועי

פרקשון

New member
אוווו אביטל../images/Emo23.gif

סתם שאלה להתחלה, איך זה להפסיד לי 7-4 בששבש!?! ויתרתי! אתה יודע שחרפתי מאחת בצהריים עד חמש ורבע?? פיייי בטח שתית חלב של קיבוץ תגיד גם לך קורה שאתה עונה לטלפונים כשאתה ישן ואתה אומר הרבה שטויות ואח"כ צוחקים עלייך? לא זוכר בקורב נהיה שכנים אולי.. מה אתה חושב על זה?? חחח תתרחקי מפה, הקטיושות מתקרבות אתה יודע שאתה תיהיה מוזמן לבית שלי רק אם אתה עם מדים ולא מגולח? אין דבר כזה חמודה
אמרתי לך את זה כבר לא?? כן תגיד, מה המזג אוויר שם למעלה? לא יודע אני יושב איך סיפרו לך שאתה מאומץ? עידן, הכלב הזה שאתה רואה מולך הוא הבן של אמא שלך, אתה מאומץ בכית? לא עידן, אין לי מוזה תסלח לי? לא היא תבוא איפשהו ב6 בבוקר. fine?! לא!!

חעחעחע היית מת

היית מת שויתרת לי!!!!!!!!! עלק, עוד שניה בכית לייייייייי התחננת שאני אתן לך לנצח [אגו ושטויות כאלו] הקטיושה? הקאסם הוא החבר הכי טוב שליי..

או או או

עידן נכון? מה האורך שלך? מה הרוחב שלך? יופי מתאים לי. אז? האם בעקבות המצב הטיחוני הבנת שכל השמאלנים לא מבינים מהחיים שלהם? היי לואי לואי לא P-: חח תהיה בריא נשמה

פרקשון

New member
וא וא וא

עידן נכון? נכון מה האורך שלך? 187 ס"מ מה הרוחב שלך? 40? יופי מתאים לי.
אז? האם בעקבות המצב הטיחוני הבנת שכל השמאלנים לא מבינים מהחיים שלהם? לא, רק חלקם היי לואי לואי לא P-: חח תהיה בריא נשמה

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif ../images/Emo6.gif אתה לא 40 ס"מ

רוחב.. 40 ס"מ רוחב זה מישו שאני לאגיד את שמו.. אוהד יבין..
זה הזה שדיברנו עליו$*)%*&$#&@# ואמרו שהוא מאוד משמעותיD::::::::::::::: טוב. אני אשתוק.

Felix dude

New member
סוף עידן התמימות

אם כבר נוסטלגיה, נכון שבא לך שוב שיחות צאט כמו של פעם? עם האטבים והמילקי והכל? וקופסאות מרקדות? .., עליתי עלייך, אתה לא באמת שחור. זה עבודה בעיניים. בחיי לכו תראו את בני שמעון. * אתה גבוה ממני רק ב24 ס"מ. .. משלומך? דואג? אתה יודע מה ההבדל בין סובלני וסבלני? בא לניצנים? רוצה מתנה ליומולדת קופסת קרטון 4 חדרים + מיזוג? את היודע שכל מי שקוראים לו עידן שאני מכירה הוא כהה-עור?
רוצה לקלף לי ת'גב? אתה יודע, שעם פתאום הירדנים החליטו שנמאס להם מאיתנו, אז הלך עליי? זה יהיה חבל, לא? נתראה בשמחות.

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gifאני יודע../images/Emo3.gif

סובלנות זה קבלת השונה, וסבלנות זה לא להתעצבן ולדעת להקשיב.. נדמה לי.

פרקשון

New member
ארוך אחותי

אם כבר נוסטלגיה, נכון שבא לך שוב שיחות צאט כמו של פעם?כן עם האטבים והמילקי והכל? בלי המילקי! וקופסאות מרקדות? עם:) .., עליתי עלייך, אתה לא באמת שחור. זה עבודה בעיניים. בחיי לכו תראו את בני שמעון. בני שמעון??! * אתה גבוה ממני רק ב24 ס"מ. "רק" .. משלומך? חמוד דואג? למי? אתה יודע מה ההבדל בין סובלני וסבלני? כן סובלני זה במכות וסבלני זה בזמן בא לניצנים?
עוד מלח על הפצעים? רוצה מתנה ליומולדת קופסת קרטון 4 חדרים + מיזוג? מיזוג בכל החדרים! את היודע שכל מי שקוראים לו עידן שאני מכירה הוא כהה-עור? גזענית רוצה לקלף לי ת'גב? ואז לשים מלח! מאוד! אתה יודע, שעם פתאום הירדנים החליטו שנמאס להם מאיתנו, אז הלך עליי? זה יהיה חבל, לא? עם* ואם מצריים אותו דבר אז הלך עליי נתראה בשמחות

למעלה