בדיוק בגלל זה "כמעט"
ר ריי מיסטריו New member 1/4/06 #17 סתם שאלה קטנה ../images/Emo13.gif שיניגאמים זה death gods נכון? חוץ מזה הגעתי עד פרק שבע בFMA ואני לא מבין למה כמעט כל מי שהם פוגשים הוא מטורף מוזר שעושה דברים רעים לאנשים?!
סתם שאלה קטנה ../images/Emo13.gif שיניגאמים זה death gods נכון? חוץ מזה הגעתי עד פרק שבע בFMA ואני לא מבין למה כמעט כל מי שהם פוגשים הוא מטורף מוזר שעושה דברים רעים לאנשים?!
מ מלפפון ים 1 New member 1/4/06 #22 תודי שמעולם לא האמנת בזה באמת. דיי נו... אתם צריכים לשרשר ולומר כמה נורא, ועד כמה שהייתי חברה, אחות, בת ובעלת שתי כלבות, שני חתולים, ארבע אוגרים ומאה ראשנים נפלאה. :/
תודי שמעולם לא האמנת בזה באמת. דיי נו... אתם צריכים לשרשר ולומר כמה נורא, ועד כמה שהייתי חברה, אחות, בת ובעלת שתי כלבות, שני חתולים, ארבע אוגרים ומאה ראשנים נפלאה. :/
ל לבנדר א New member 1/4/06 #24 ../images/Emo16.gif הו, מלפפוני... כמה נורא. היית חברה, אחות, בת ובעלת שתי כלבות, שני חתולים, ארבע אוגרים ומאה ראשנים נפלאה! TOT אגב, כלבת הצ'יוואווה שלי מתה. T_T [נו, תעשו אותי שמחה ותגידו שהאמנתם. >;]
../images/Emo16.gif הו, מלפפוני... כמה נורא. היית חברה, אחות, בת ובעלת שתי כלבות, שני חתולים, ארבע אוגרים ומאה ראשנים נפלאה! TOT אגב, כלבת הצ'יוואווה שלי מתה. T_T [נו, תעשו אותי שמחה ותגידו שהאמנתם. >;]
G Goggle Girl New member 1/4/06 #23 אני שונאת את איצ'יגו מחקתי את כל תיקיות התמונות שלי שמכילות אותו בהן. נשארו לי רק התמונות של אייזן הנשמה שלי 3>
אני שונאת את איצ'יגו מחקתי את כל תיקיות התמונות שלי שמכילות אותו בהן. נשארו לי רק התמונות של אייזן הנשמה שלי 3>
N Neon taichou New member 1/4/06 #28 ../images/Emo205.gif רק בגלל זה - נמאס לי מיורוסוי לגמרי. מהיום אני תומכת יורוהארה נלהבת. [:
F Fay Wood New member 1/4/06 #30 אעעעעעע לאאאאאאאא!!!1111 ../images/Emo168.gif T-T עכשיו בואו נמלא את השרשור בתמונות יורוהארה כדי להפחיד את אפרת עוד יותר. ;;
אעעעעעע לאאאאאאאא!!!1111 ../images/Emo168.gif T-T עכשיו בואו נמלא את השרשור בתמונות יורוהארה כדי להפחיד את אפרת עוד יותר. ;;
N Neon taichou New member 2/4/06 #49 ../images/Emo205.gif למה לא בעצם? D: [אני _לא_ מפחידה את עצמי. ._.;;]