ליום חמישי [:

../images/Emo168.gifאני מאושרתתתתתתתתת../images/Emo99.gif

דניאל בן חייםם מופיע בסוווף במעלות!!!!!!! אני יראה אותו לללהלהלהה=] איזה כיייף=]חחחח מי באה??????

../images/Emo15.gif ממההההההההההההההההההההההההההה?!?!?!?!?!

מתי? איפה? למה ? מי? מה ? יייייייואווווווו , אוווווווף זה רחחחוווק .

lililulu

New member
מתי הוא מופיע שם?

אני הולכת לראות אותו ואת בועזזזז :) אה ואת חן אהרוני גם אבל הוא לא חשוב
עוד שבועיים, הם באים לאולם שליד בצפר אז נלך רק בשביל לראות שוב את בועזD:

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifאהההההההההההההההההההה

הההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההכ ייהניהגייייגחלדחכיגחייררויעכחחיחינחדחיחיגכייחכייהננההשהרךיאי' כןן כפי שזה ניראה זאת פריקה
.

../images/Emo168.gifחחחחחחחחח כן אה../images/Emo6.gif

גכג י י גי גדדכעכעטעטכגכעכככככככככככככככככככככ ראקע אעאארעקרק עיייייייייייייייייייייי חעעעעעחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחטאאאאאאאאאאאאאאאאא אוואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא דגכככככככככככככככככככככככככככ בססננננננננננננננננננננננננננ גם זה

חן XD

New member
מצטרפת לפריקה אחרי שיחת וידיאו :] D; שמי

יודע מתי היא תימשך . גדיעכידעחדעדכחכ דכחחדכעחגעד...........יגעיגעחדגע9ח8דע9 דעמחדע6ח8+9דע8חדגע ח5ע6+חד
< זה המצב שלי.

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifאת נורא מוזרה, אמרת שרואיםשאני

התחרפנתי .. וואלה , את לא רואה אותי מה את מזיינת בשככככככככל יקוריזה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ישלו חברה וישלו חברה
וקוראים לה נופרר כוסס דודה שלהחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח D+ חןןן חובה פגישה בגושן שיחה צפופה מחר בערב מותק שלי :]] דמעות של אושר ירדו לנוהפעם DD=

חן XD

New member
חחחחחחחחח י'גנובהה אחתתת כנסיי כנסיי י'..

חחחחחחחח איך אני לא ייראה שאת התחרפנת עם כל ה"חחחחחחחחחח" והכעחראי'א י במסנג'ר ואם כל השטויות שאמרת לי, עזבי, בקטע שאמרת לי ושלחת לי שיחות עם אח של דודו , הבנתי. שזהו. התחרפנת לגמרי D: ועוד את עוזרת לו עם הילדה הההיא בכלללללל D;; קיצורר אז מה אם יש לו חברה, שיהיה לו בכיף איך פרסמן היה אומר "תהניי איתו" בדיוק :] תהני ותשמחי בשמחתו, ופיספתי משהו?את מאושרת?שיש לו חברה? ה.ת.ח.ר.פ.נ.ת . חחחחחחחחחחח איזה מצחיק היה אתמול D: הוא התחיל לעשות לי פרצופים D: עזבו.

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifהואאאאאאא שלחח לי אס אמ אס בלילה

אייין חן הוא רוצה לשגע אותי אנושותD+ חחחחחחחחחחחחח מה אמרתי לך סתכליי שיחה עם רינת רינת אחותי‏ (‏PM‎ ‏12:40)‏ : לדעתי לשי הוא אמר עלייך והוא רשם כאילו ופר זאת את בפרטים שתחשוב שישלו חברה - נופר בוסקילה 3 > -‏ (‏PM‎ ‏12:40)‏ : אההה חחח שיקחד - נופר בוסקילה 3 > -‏ (‏PM‎ ‏12:41)‏ : וואלה מה שכתוב לוו בפרטים זב לא דיבור של בת רינת אחותי‏ (‏PM‎ ‏12:41)‏ : ולילילך אמרה ל שאין לו חברה והיא כל יום איתו היא יודע רינת אחותי‏ (‏PM‎ ‏12:41)‏ : נכון חיי רינת אחותי‏ (‏PM‎ ‏12:41)‏ : הוא מת לך על התחת אחותי מה קרה לך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא ממש אידיוט חחחחחחחחח אבל עדיין טוב שיש לו חברה:)..

חן XD

New member
מה אמרתיי לך!?~?!!? !?$#%&

סססעמקק עם הטירה האלהה!! לילך יודעת ואין לו חברה,ופתאום לחברה שלו קוראים נופר?!?! כמה מקריות יכולה להיות?! אין מצב. קיצ' אין לו חברה, ואת סתמי. בואי למסנג'ר י'סרח לא כל ישראל צריכה להיות בשיחה בפורום הזה D:

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

המסנג'ר יצאתי ממנו והאיסי תקוע חחחחחחחחחח לילך שולחת שיר D+ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טיירוש:)
חחחחחחחחחחחחחח אתמולהעתקתי לדילב דברים מהשיחות הישנות חח איך היא צחקה חחחחחחחחחחחחחח הואא שלח ליי הודעהה לפלאפון בלילה הוא בטח היה בקריית חיים: [[ .......

למעלה