חתייייייייייךךךך 3 >
ב בבתתאללי XD New member 8/10/07 #158 ../images/Emo15.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
../images/Emo15.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
ה הדריייייקXD New member 8/10/07 #176 גאאדד איזה חחתייךך לא זיהייתיי D+ פה הוא כבר לא נראה כמו בתול . חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח -התחרפנתי קלות-
גאאדד איזה חחתייךך לא זיהייתיי D+ פה הוא כבר לא נראה כמו בתול . חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח -התחרפנתי קלות-
L lililulu New member 9/10/07 #200 מאיפה אני יודעת מה אני שכנה שלו?!D: אם הייתי שכנה שלו היה לי כזה טלסקופ שיוצא מהחלון שלי לחלון שלו כמו בסרטיםD; מציצה לו במקלחת וכשהוא מחליף בגדיםD=
מאיפה אני יודעת מה אני שכנה שלו?!D: אם הייתי שכנה שלו היה לי כזה טלסקופ שיוצא מהחלון שלי לחלון שלו כמו בסרטיםD; מציצה לו במקלחת וכשהוא מחליף בגדיםD=
ס ספירוש בן חיים New member 8/10/07 #163 ../images/Emo168.gif../images/Emo45.gifבמיוחד בכיתה י'=\\\\ יום טוב גמלך כפרה=]