ליום שני :)

נוופריי

New member
אווי מיכל .. את יודעת שהיייתה שביתה כזאת כבר?

של חודשים ? ולא לקחו משום חופש??? אזז אם כבר בטח יעבירו לנו חומר לבגרויות איכשהו .. בטלפון קשר משהו ואת תילמדי את זה לבד ......!!! תאמיני לי שאין לך מה לידאוג לא יקח לך מישום חופש =\.......,, ואת תיראי שכן יתאים לך לאט לאט ,

נוופריי

New member
חחחירדן ירדן תנוחי בכלוב שלך שניקרא בית שאן

מתקנת עפולה חחחחחחחחחחחחD=

הכי באסה לאלה שעושים בגרויות:\

אבל פותחים מוקדי למידה:] לפחות ככה זה אצלנו .. ויש גם באינטרנט וגם בטלוויזיה. בקיצור אל דאגה:] וייתנו לנו את כל החומר ללמוד לבד אם תהיה איזו שביתה ארוכה. מקסימום תקחו מורים פרטיים לי יש.:) ולא יבטלו שום חופשים מה את משוגעת><"

לה להיעכ כנסו דחוף!!!

מחר אני נכנסת בשעה 7, 8 לרשום טיפה ואז נוסעת כי אני נוסעת לפתח תקווה ב- 8:15 בגלל הפקקים ואנחנו צריכים להיות שם ב- 9:30 ובסוף מנתחים אותי ב- 10:30 איזה חצי שעה משו כזה ואז אני בהתאוששות ואז הבייתה ואז אולי לישון לא יודעת אז רק שתדעו למה אני לא נכנסת כמה ימים טוב?

../images/Emo135.gifאז מה המפגרים אמרו שיבטלו ? , \;

ומה נלללללללמד לבד ??????? , מאיפה ? . |: טוב לפחות אין מבחנים . [:

../images/Emo108.gifגם אם יהיה שביתה לי לא תיהיה שביתה.

אני בכל זאת לומדתת.. חצי מהמורים שלי הם מורים מהארגון וחצי מההסתדרות אז בבית ספר שלי קבעו שעם יש שביתות בכל זאת באים ללמוד לפחות עד 12 עם המורים מההסתדרות... אז לא ניראלי שיורידו לי את החופש הגדול.

../images/Emo135.gifכנראה שלא מורידים ת'חופש הגדול ,,

ונראלי השביתות מכיתות י' עד יב' , כי שם כולם מהאירגון . גם אצלי זה היה ככה שנה שעברה - חצי מפה חצי משם .

למעלה