אתם שואלים

../images/Emo15.gif../images/Emo35.gif אתם שואלים../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

שלום חבובי וחבובותי! איך עבר השבוע? עמוס במפגשים? הנהניתם? לא נהנתים? (מה זה בעצתם אכפת לי?!) קיצקץ היום תראיינו את.... הוא התרנגולת של הפאתאח, הוא חטף שפעם העופות, הוא משוגע, יש ו כובע והוא לובש בגדים שהוא שדד משוק הכרמל בשלהי שנות השבעים, הוא מעצבן, הוא מכרפס, והוא בטוח שיהודה סעדו הוא הולאו... אז קבלו ב ספיריטס אר אלווויז יו יו! בוחאחאחא! את מקים גיבורי הקראקורה והקאראקורה גולדן, וגם הקוקוריקו הכי קוקו שקיים.... דון קאוונג'י! בגילומו של טלצ'אן החחחחחמוד. הלוא הוא SaijinKun שבוע הבא יגולם לא אחר מאשר היטסו בישונייו בידי חנ הלוא היא Hinamori אנשים! שלחו אלי מסריםפ לגבי הדמות שאתם רוצים לגלם כי עוש שבועיים לא יהיו יותר אנשים! שאלות מביכות והזויות יתקבלו בברכה. ונסו לא להאכיל את החיות.

Goggle Girl

New member
למה אתה פדופיל שחושק באיצ'יגו?!

כלומר, אני לא יכולה להאשים אותך, זה איצ'יגו... אבל למה אתה פדופיל?!

SaijinKun

New member
א-אני לא פדופיל!!!

אני פשוט בוחר באנשים שאני חושב שהם טובים מספיק להיות התלמידים שלי!

Violettecat

New member
סיפרו לך פעם על הדמיון בינך ובין

מייקל ג'קסון השנים המוקדמות? האם אתה אחד מחמישיית ג'קסון ? טיטו?!

SaijinKun

New member
עונה. בוחעחעחע!!

לא,לא סיפרו לי. לא,אבל בחנתי אותם לתפקיד הקראקורה רד! מי? את מתכוונת לכלב שניסיתי לשים בלחמניה? O:

Vivi Sparrow

New member
דון קאנונג'י היקר,

מה שלומך? אתה אוהב תירס? אתה מעדיף תירס משומר או קלח? איפה אתה מעדיף אותו? D< האם אלי יצפאן הוא מושא הערצתך ואתה סוגד לו בסתר? האם תמנה אותי לקאראקורה אורנג'? ^_^

BlackEyedSpirit

New member
איכאיכ

אמרו לי שזה ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש סוטה O___________O;; למה ראיתן את זה ? O_O""""

SaijinKun

New member
עונה~

שלומי בסדר,חוץ מהילדה והילד שמנסים להרביץ לי... מאוד! קלח!!!!!!!!111 על השיער. זה עוזר לי לסדר את התספורת. לא מכיר אותו. הוא מתאים לתפקיד קראקורה ילוו לדעתך? ברצון. רק תנסי להגיד את זה: ספיריטס אר אולוויס וויו יו! בוהאהאהאהא!!!!

Vivi Sparrow

New member
אין תקציב לרולים לשיער? XD

הוא יתאים לקראקורה קוסקוס!~ ^_^ SPIRITS ARE ALWAYS WITH YOU - BWAHAHAHAHA!!! הנני קאראקורה אורנג' *__*

Sakai Shana

New member
אני צלמתיXD

שלום חמודי. מאיפה אתה קונה את הבגדים הסופר סקסיים האלו? למה אתה לא שם עדשות מגע? אני משהקת. י.י

SaijinKun

New member
עונה.

שלום~ קונה? מצאתי אותם במקום ירוק כזה,מלא בחתולים ובדברים מסריחים. כי המשקפיים שלי שמקסיים ביותר. גמאני. *בוחע* *חע* *חע* *חע*

למעלה