אמממ...כי אני שמקסי?
V Violettecat New member 23/4/06 #21 דון קאנונג'י היקר האם אתה חושב שאני מתאימה להיות קאראקורה ויאולט? האם אתה תשלם לי יותר ממה שהצבא משלם לי?
דון קאנונג'י היקר האם אתה חושב שאני מתאימה להיות קאראקורה ויאולט? האם אתה תשלם לי יותר ממה שהצבא משלם לי?
S SaijinKun New member 24/4/06 #28 עונה לא,את מתאימה יותר לקראקורה בורדו! המממ. תירס (קלח,עם גוש שיער) ותרנגול לחודש. זה מתאים?
S Sevri New member 23/4/06 #25 האם../images/Emo54.gif האם היית שפוי אי פעם או שנולדת ככה? אני יכולה הליות קארקורה בלאק?P: (בהתאם לשרשרת הבקשות פה...)
האם../images/Emo54.gif האם היית שפוי אי פעם או שנולדת ככה? אני יכולה הליות קארקורה בלאק?P: (בהתאם לשרשרת הבקשות פה...)
J JeTfIrE New member 24/4/06 #26 ../images/Emo119.gif../images/Emo108.gifיש לי שאלה. האם למקל שלך יש שימוש אחר מאשר תקיעת אותו בחור הזה שיש בו שרשרת או משהו @@ כי אני ממש רוצה לדעת את זה
../images/Emo119.gif../images/Emo108.gifיש לי שאלה. האם למקל שלך יש שימוש אחר מאשר תקיעת אותו בחור הזה שיש בו שרשרת או משהו @@ כי אני ממש רוצה לדעת את זה
A Ayelet chan New member 24/4/06 #27 spirit are always with you!!! BWAHAHAHAHAH!!! הי, אני בתמונה שם. נכון שעכשיו אתה מעריץ אותי?