התפקדות חודש ינואר

L U Z I A

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo41.gifהתפקדות חודש ינואר../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

אומנם באיחור של יום, אבל נתגבר נכון?
בכל אופן, מאז תחילת העונה החדשה הצטרפו המון חדשים לפורום, והפורום ממש גדל!
בשביל שנוכל לדעת מי נוכח פה, כל חברי הפורום מתבקשים להתפקד
קדימה
שם: גיל: מיקום בארץ: עיסוק (חייל/תלמיד): מאיזה עונה אני רואה טופ מודל: הטופ מודל שלי העונה: היכון, הכן, צא!
נ.ב
שתהיה לכולנו שנה נפלאה
אוהבת

Mayoosh5

New member
מתפקדת../images/Emo195.gif../images/Emo196.gif

שם:מאיה
עיסוק (חייל/תלמיד): תלמידה
מאיזה עונה אני רואה טופ מודל: אמצע רביעית..בעעע... הטופ מודל שלי העונה המממ...לא יודעת..כל הזמן משתנה..ג'יילה, ליסה בערך, קייל..

מלאני4

New member
נמנמ...

שם: רות. גיל: 16 מיקום בארץ: ת"א עיסוק: תלמידה במצוקה עקב כאב ראש מהיסטוריה P: מאיזה עונה אני רואה טופס מודל: הראשונה הטופ מודל שלי השנה: או.. ג'יילה וניקול

Fergie7

New member
../images/Emo152.gif

שם: פנחס. O: גיל: 79 מיקום בארץ: מודיעין. >< עיסוק (חייל/תלמיד): תלמידה. מאיזה עונה אני רואה טופ מודל: מממ אני חושבת 3. הטופ מודל שלי העונה: ניקול.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif מתפקד ../images/Emo209.gif

שם:מונטי גיל:18 מיקום בארץ:ת"א עיסוק (חייל/תלמיד):תלמיד מאיזה עונה אני רואה טופ מודל:1-7
הטופ מודל שלי העונה:ניק!

Plaztyk

New member
../images/Emo101.gif

שם: איריס גיל: 15 וחצי מיקום בארץ: חיפה סיטי עיסוק (חייל/תלמיד): תלמידה מאיזה עונה אני רואה טופ מודל: מהראשונה הטופ מודל שלי העונה: ג'יילה.

NP16

New member
מתפקד!

שם:נדב גיל:16 מיקום בארץ:ראש העין עיסוק (חייל/תלמיד): תלמיד בקושי מאיזה עונה אני רואה טופ מודל:שנייה הטופ מודל שלי העונה: ניק, קים.

mikmikonet

New member
שלום שלום ../images/Emo3.gif

שם: מיכל גיל: עוד 22 יום- 16
מיקום בארץ: בבית שי. עיסוק (חייל/תלמיד): תלמידה מאיזה עונה אני רואה טופ מודל: ראשונה הטופ מודל שלי העונה: אין לי הכי פייבוריטית בעולם, אבל יש כמה שאני ממש מחבבת... זה משתנה מפרק לפרק.

B o o o o M

New member
חדשה:]

שם: גלי
מיקום בארץ: ראשל"צ
עיסוק: עוד לומדת :]
מאיזה עונה אני רואה טופ מודל: שניה
הטופ מודל שלי העונה: אין לי עדיין פייבוריטית... והינה אני בתמונה מלמעלה (קרדיט לידיד המדהים שלי שצילם
)

L U Z I A

New member
מתפקדת../images/Emo150.gif../images/Emo15.gif

שם: דנה
מיקום בארץ: ת"א
עיסוק (חייל/תלמיד): תלמידה
מאיזה עונה אני רואה טופ מודל: סוף עונה ראשונה הטופ מודל שלי העונה: איזו שאלה תקעתי
באמת שעכשיו אין לי מושג
כיף לראות אתכם משתפים פעולה

Mp3 GiRl

New member
XDDD../images/Emo190.gif

עכשו את יודעת איזה אתגרים את מציבה לנו

למעלה