התפקדות חודש ינואר

Mp3 GiRl

New member
שנה טובה פיפל../images/Emo152.gif../images/Emo190.gif

שם: אסיה גיל: עוד מעט 14 מיקום בארץ: חור בצפון עיסוק (חייל/תלמיד): אסירה בבית כלא מאיזה עונה אני רואה טופ מודל: ראשונה הטופ מודל שלי העונה: קייל וג'יילה

נקודונת

New member
הנני כאן ../images/Emo9.gif

שם: שיר גיל: 15 מיקום: גבעתיים עיסוק: תלמידה מאיזה עונה אני רואה טופמודל: סוף העונה הראשונה הטופ מודל שלי העונה: וואי, הבחירה קשה. כלומר, יש את ג'יילה, שהיא מדהימה בעיני, אבל בפרק האחרון היא הוכיחה שהיא כלבה לאללה (and that so not top model), אז נראה לי שאני אלך דווקא עם ניקול. בעיני היא ממש יפיפיה, ונראה לי שהיא הולכת לשחק אותה (גם בתמונות וגם בכלל).

JULI4561

New member
Im here everybody ../images/Emo73.gif

שם: ג'וול[י] גיל: [ב15 לינואר] בת 15 ! מיקום בארץ: מרכז
עיסוק (חייל/תלמיד): תלמייידה
מאיזה עונה אני רואה טופ מודל: עונה ראשונה הטופ מודל שלי העונה: ואייי קשהה .. יש לי כמה פייבוריטיות אבל אף אחת עוד לא מבחינתי ה-טופ מודל נראה כבר המשך העונה

olgosh

New member
מתפקדת.../images/Emo129.gif

שם: אולגה. גיל: 14. מיקום בארץ: קריות. עיסוק (חייל/תלמיד): תלמידה. הדגש|מאיזה עונה אני רואה טופ מודל: הראשונה.
הטופ מודל שלי העונה: ניק.

Mp3 GiRl

New member
ברנדוןןןןןןןןןןןן#@%^#%$@../images/Emo190.gif

המושלם שלייי
יאיי את מכירה את פאניק? ^^

מתפקדת../images/Emo109.gif../images/Emo187.gif

שם: טל גיל: 15 מיקום בארץ: כפ"ס עיסוק (חייל/תלמיד): תלמידה מאיזה עונה אני רואה טופ מודל: ראשונה
הטופ מודל שלי העונה: ברי

purple rain2

New member
../images/Emo26.gif

שם: שמעון השכן מיקום בארץ: מרכז עיסוק (חייל/תלמיד): חיילת
מאיזה עונה אני רואה טופ מודל: הראשונה הטופ מודל שלי העונה: ג'יילה וקייל

גם אני :)

שם: גילי. גיל: 19 וקצת.. מיקום בארץ: צפון. עיסוק (חייל/תלמיד): חיילה. מאיזה עונה אני רואה טופ מודל: שנייה אם אנלא טועה.. הטופ מודל שלי העונה: ניק
. וגם ניקול. :] היכון, הכן, צא!

Miss Murder

New member
מתפקדת../images/Emo110.gif

שם:ענבר,או אלקטרה\טוניק\ג'ון גיל:14 מיקום בארץ:ג'רוזלם עיסוק (חייל/תלמיד):תלמידה מאיזה עונה אני רואה טופ מודל:3 הטופ מודל שלי העונה:קורין

loligoth

New member
../images/Emo214.gif

שם: הדס. גיל: 16. מיקום בארץ: ת"א. עיסוק (חייל/תלמיד): תלמידה S: מאיזה עונה אני רואה טופ מודל: רביעית :/ הטופ מודל שלי העונה: ניק וניקול. אגב, רציתי להגיד תודה למי שטרחה להגיב על ההודעה ההיסטרית ההיא שלי... :] פשוט השרשור לא קופץ ואני לא יודעת אם תראו את זה. אבל מי שהגיבה - תודה רבה:]

למעלה