סיכום שבועי

../images/Emo15.gif../images/Emo55.gifסיכום שבועי../images/Emo15.gif../images/Emo55.gif

שיר השבוע של נועם:
שיר השבוע בכלליות:
אומן השבוע שלכם:
אלבום שבועי:
בן אדם שעשה לכם את השבוע:
חוויה טובה שעברתם השבוע:
חוויה פחות טובה שעברתם השבוע:
ציטוט\מסקנה שבועית:
תיכנונים לשבוע הבא:
תמונה שמסכמת את השבוע שלכם: שיהיה לכולם סופ"ש הכי נעים שיכול להיות

פלדלמן

New member
ראשונה?? ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo152.gif

שיר השבוע של נועם: אני וכל המחשבות שיר השבוע בכלליות: Gwen Stefanie - 4 in the Morning, יגאל בשן - בואי נעשה לנו חג אומן השבוע שלכם: יגאל בשן, נעמה פנחסוב אלבום שבועי: נעמה פנחסוב (קניתי אותו אתמול
) יגאל בשן בן אדם שעשה לכם את השבוע: דודה שלי, אחותי, ורד, רותי ונינט, יניב וגבי (הכרתי מישהווווו
חחח)
חוויה טובה שעברתם השבוע: הייתי באילת
שנירקלתי בטירווווףףףף וחזרתי חומה
חוויה פחות טובה שעברתם השבוע: חזרתי מאילת ???, פסיכומטרי ציטוט\מסקנה שבועית: גבי (בשעה 3:14 לפנות בוקר) : הנשמה שלי צורחת 'שאוורמהההה!!!!' את באה איתי לאכול??????" ואני שואלת אתכם....מה שאוורמה ב3:30 בבוקר??? תיכנונים לשבוע הבא: לחרוש את התחת עם שיעורים לפסיכומטרי, והופעה של נועעעעעעעםםם בכפ"ס
אז זה כולל גם התנחלות אצל ידיד / חברה מכפ"ס
תמונה שמסכמת את השבוע שלכם: המצלמה עדיין באילת...אצל ההורים, אז מחר בלילה/ראשון אני אעלה אותההה

Miny2

New member
../images/Emo24.gif

שיר השבוע של נועם: בורח=) שיר השבוע בכלליות:חוץ ממך...איך לאהוב אותך... אומן השבוע שלכם:אמילי קרפל
אלבום שבועי: ממ של אמילי קרפל...(הוא נקרא נמשים,לא?) בן אדם שעשה לכם את השבוע: מתניה,סימה
חוויה טובה שעברתם השבוע: אממ אתמול היה לי ערב משעשע ביותר שלא היה לי כזה כבר המון זמן...פשוט מצחיק:)
חוויה פחות טובה שעברתם השבוע: הוא לא היה.. :-O...נשכו אותי,וזה כואב=/ ציטוט\\מסקנה שבועית: זה טוב לפעמים להתנתק מכולם ופשוט לנסוע :) וזה גם טוב לשמוע לאמא ולקחת איתך אוכל לדירה (בייחוד כשאתה יודע שיש לך בדיוק מלח לימון שמן וקטשופ
) תיכנונים לשבוע הבא: בעזרת ה' יתברך לנסוע חזרה לשירות ולנסות לגרום לדירה שילי להראות כמו בית...
תמונה שמסכמת את השבוע שלכם:האמת שכל התמונות המשעשעות אצל חברה שילי אז...

בר דותן

New member
חחחח השאלון הזה מוכר לי מאיפה שהוא תיראי למטה

שיר השבוע של נועם: לעוף שיר השבוע בכלליות:אהבנו - אלוהים אומן השבוע שלכם: אביב אלבום שבועי:שומקום בן אדם שעשה לכם את השבוע:הנסיכה שלי מדלן חוויה טובה שעברתם השבוע:מדלן ... חוויה פחות טובה שעברתם השבוע:ריב עם חבר טוב .... ציטוט\מסקנה שבועית:לא תמיד להגיד מה אתה חושב... תיכנונים לשבוע הבא:מדלן מדלן מדלן וכרטיזים לצוותא תמונה שמסכמת את השבוע שלכם:אין .... למה השאלון הזה מוכר למומלצופשבוע של פורום היהודים אה ?חחחח שיר ?

:O מה הקשר?

תכנס לכל פורום ממוצע בערך בתפוז זה השאלון...... סיכום שבוע איזה שאלות אתה רוצה שאני אשאל? מה המצב הכלכלי?

בר דותן

New member
חחחחח .> כנסי

חחחח יש לו .. הנה תיראי אלוהים =אביב גפן אביב גפן> אור ירחX עכשיו מעונןX X III שומקום> רצועה 3 אלבום 4.. תישמעי .. =] ו...... אני זוכר תנשיקהההה ביום שישי אצלי על המיטה .. חעחעחעחעחעחעחחעחעחעחעחחעחעחעחעחעחעחעחעחעחחעעחעחעחעחע צריך להגיד לאביב לשנות תמילים של השיר :mad::mad::mad::mad::mad:

Miny2

New member
אתם עד כדי כך אוהבים את אביב?../images/Emo2.gif

וואה וואה...אני גם אוהבת אבל לא ממש ממש ממש...
לפעמים אני שומעת ת'שירים במחשב או שיוצא לי לקנות דיסק או משו'...

אממ....

אני ממש אוהבת את אביב.. הוא האומן שאני הכי מתחברת אליו מוסיקלית..... [אבל אני לא משווה אותו לאלוהים או משהו כזה,זה מאוד מאוד מאוד מאוד רחוק וזה אפילו נראה לי די פאטתי]

ליהי54

New member
סופ"ש... שלא יגמר.

שיר השבוע של נועם: לעוף, שמתי לב. שיר השבוע בכלליות: מלח הדמעות - אביב גפן אומן השבוע שלכם: נועם אלבום שבועי:
בן אדם שעשה לכם את השבוע: יסמין חוויה טובה שעברתם השבוע: שיחת נפש אל תוך הלילה... חוויה פחות טובה שעברתם השבוע: החברה הכי טובה שלי (כביכול) בגדה בי. ציטוט\מסקנה שבועית: "שמתי לב ליותר מידי פרטים בשיחה, היא מורידה אותי יותר נמוך ממה שהיא חשבה." תיכנונים לשבוע הבא: לימודים, לימודים, לימודים...
תמונה שמסכמת את השבוע שלכם:

"הרבה בדמיון, מעט בחיים.."../images/Emo14.gif

שיר השבוע של נועם: סיפור אהבה. אין ספק.
שיר השבוע בכלליות: צל שחור, אף אחד משנינו, מתחמם, זכיתי לאהוב, אלוף העולם ועוד המוןהמון של עברי לידר
אומן השבוע שלכם: עברי לידר!
אלבום שבועי: בקצב אחיד בתנועות של הגוף
בן אדם שעשה לכם את השבוע: יעל אהרוני המדהימהמדהימה
וכל מי שעשה לי טוב בהופעה אתמול..
חוויה טובה שעברתם השבוע: שבסוף הייתי בהשקה של עברי..:)
חוויה פחות טובה שעברתם השבוע: כל השאר. פשוט הכל
ציטוט\מסקנה שבועית: אני מחוץ לתחרות כבר.
תיכנונים לשבוע הבא: צופים, בצפר, השקה של יואבייי
תמונה שמסכמת את השבוע שלכם: אין סופ"ש נעים.

ואולי הוא יהיה הדבר בשבילו החזקת חיים.

שיר השבוע שלכם:אני וכל המחשבות... שירה ולירן אני חושבת שיכולים להסכים איתי.. והם מבינים על מה אני מדברת :) שיר השבוע בכלליות: מרי לנצח! וואי זה היה אדיר אתמול אומן השבוע שלכם: אפרת גוש ועברי לידר. אלבום שבועי:השני של אפרת בן אדם שעשה לכם את השבוע: גל זיגל,שירה,לירן, אורטל חוויה טובה שעברתם השבועה: משום מה אני לא זוכרת מה עשיתי ברוב השבוע הזה,אבל בעיקרון אפרת גוש ועברי לידר,וללילה שלם בנמל. חוויה פחות טובה שעברתם השבוע: יותר מדי מוות. הציטוט\מסקנה שבועית: חבל שחוזרים ללמוד. תיכנונים לשבוע הבא: חתונה של תומר,הופעות,לימודים,שיגרה. תמונה שמסכמת את השבוע שלכם:

למעלה