סיכום שבועי

freakyelfgirl

New member
הסיכום שלי

שיר השבוע: סיפור אהבה שיר השבוע בכלליות:dig של incubus (מומלץ ביותר !!!) אומן השבוע:המרפסות והדבשות אה ואסף אבידן כמובן!! אלבום השבוע:אין בן אדם שעשה לכם את השבוע:איזה דייט חחח חוויה טובה שעברתם השבוע:לא זוכרת..יותר מדי שגרה..אה אבל כן יש:הייתי באודישן לחן מודלס חחח היה הזוי חוויה פחות טובה :פרידה ממישהו שיצאתי איתו חודש ומאוד נקשרתי אליו תכנונים לשבוע הבא:למצוא עבודה סוף סוף,להתכונן לאודישן הבא ..וללכת להופעה במייקס פלייס .כן זה ב 30.10 וניר זגדנסקי ינגן שם!!!! תמונה:אין..

המחצללת

New member
../images/Emo4.gif ואין סכין יותר חדה מגעגוע... ../images/Emo79.gif

שיר השבוע של נועם: לעוף -בגרסת הדיסק ,בורח
שיר השבוע בכלליות: מגיפה-אביב גפן, ואולי-עברי לידר ,אם לא את-יואב דגני , איך לאהוב אותך-אביב גפן
אומן השבוע שלכם: אביב גפן
אלבום שבועי: -
בן אדם שעשה לכם את השבוע: אביאל, איקו, אתינק'ה
חוויה טובה שעברתם השבוע: זמן איכות ומיוחד עם אביאל, טיול סוכות וישר אחר כך חג בירושלים... , הערב להקות אתמול
חוויה פחות טובה שעברתם השבוע: התנחלות יתר בירושלים, .....
ציטוט\מסקנה שבועית: "נו אל תנסי להבין...זו כולה אני" "חתום בנשיקה, האלמונית."
תיכנונים לשבוע הבא: בצפר, מבחנים, עבודה, חבר קרוב שחוזר מחו"ל סוףסוף!, ההשקה של יואב בתמונע!#$%#%
תמונה שמסכמת את השבוע שלכם:
(מטיול סוכות, שישבתי במצפה של תל צובה..אם זה מדבר אליכן..)

שנייה לפני שמתחיל עוד שבוע

שיר השבוע של נועם: לעוף שיר השבוע בכלליות: דרוש לי גבר - עדי כהן אומן השבוע שלכם:
אלבום שבועי: דרוש לי גבר בן אדם שעשה לכם את השבוע: פפפפפפפפ....... אין אחד ספציפי חוויה טובה שעברתם השבוע: תל אביב ביום שני.. היה ממש נחמד חוויה פחות טובה שעברתם השבוע: בית ספר... כבר שחכתי כמה זה נורא.... ציטוט\מסקנה שבועית:
תיכנונים לשבוע הבא: מקווה מאוד להגיע להופעה בכפר סבא תמונה שמסכמת את השבוע שלכם:

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאחרונה..?../images/Emo3.gif

שיר השבוע של נועם:סיפור אהבה-בזכות השאלון..
שיר השבוע בכלליות:living on a jet plane
אומן השבוע שלכם:the calling וגם RBD.. אלבום שבועי:
בן אדם שעשה לכם את השבוע:מיני!!!=) חוויה טובה שעברתם השבוע:לא יודעת אם לכנות אותנ טובה.. עשיתי עגיל באף! חוויה פחות טובה שעברתם השבוע:אחותי טסה לטקסס...
ציטוט\מסקנה שבועית:עדיף לשיים עגיל מדבקה באף במקום לעשות מה שעשיתי!!! תיכנונים לשבוע הבא:לעבוד צהריים..ולשפץ ולצבוע ת'חדר..=) תמונה שמסכמת את השבוע שלכם:מיני! לא הצטלמנו עם העגיל! חחח שבוע מעולה

Miny2

New member
../images/Emo24.gif

יאיי עשיתי לך את השבוע?
ממ באמת לא הצטלמנו איתו,נקודה למחשבה!
הייתי בים...היה ממש נחמד...(למרות שזה היה בערך 5 דקות
)

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחשבתי על זה ונראה לי שהיינו צריכות

+לעשות סירטון כשהיא עשתה לי ת'חור עם האקדח הזה חחח חבל שלא..
אולי אני אסתום אותו ונעשה שוב..?

למעלה