אני מגיב כי אני מגניב!

amitshilo

New member
מיכמיכ../images/Emo99.gif

ההורים שלי גרושים
עברתי בסוף כיתה ז' ניתחון בטבור. כי הוא היה בחוץ היה לו שבר:(
האומן שאני הכי אוהבת כמו חלק נכבד מפורום הזה הוא אביב גפן
אני צריכה להשלים את הבגרות במתמטיקה, ואם כבר ביתספר יש לי קשיי למידה, כיאלו עשיתי איבחון ויש לי מס' הקלות.
אפעם לא עליתי על רכבת הרים
בקטנה

"בסוף הרי כולם מתים..

ואם מתים עדיף למות בסתיו.."
אני מכורה למים בטעמים
בכיתה ח' וט' אהבתי להקות רוק מהסבנטיז, כמו לד זפלין, דיפ פרפל והדורז.. טוב נו עדיין אוהבת
אבל הייתי קצת קשוחה.
אני לא רואה כלום אבל באמת כלום מהלוח! יש לי משקפיים ואני נראית בהם חנונית לתפארת
אני צמחונית כבר שנה שלמה!
האהבה שלי, השאיפה שלי.. היא עיצוב בעיקר. של כל דבר... אופנה, עיצוב גרפי, ארט דיירקטור.. פשוט עיצוב

להילייייי

אני מכורה למים בטעמים
בעיקר תפוח!
בכיתה ח' וט' אהבתי להקות רוק מהסבנטיז, כמו לד זפלין, דיפ פרפל והדורז.. טוב נו עדיין אוהבת אבל הייתי קצת קשוחה.
גמאני תאמת.. אני לא רואה כלום אבל באמת כלום מהלוח! יש לי משקפיים ואני נראית בהם חנונית לתפארת
האהבה שלי, השאיפה שלי.. היא עיצוב בעיקר. של כל דבר... אופנה, עיצוב גרפי, ארט דיירקטור.. פשוט עיצוב גמאני מאוד אוהבת את כל הקטע הזה
יפה אילי 3 מתוך 5 :)

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifדווקא בסתיו..../images/Emo4.gif

אני מכורה למים בטעמים
אני למים..
בכיתה ח' וט' אהבתי להקות רוק מהסבנטיז, כמו לד זפלין, דיפ פרפל והדורז.. טוב נו עדיין אוהבת אבל הייתי קצת קשוחה.
חחח תגדירי קשוחה..
אני לא רואה כלום אבל באמת כלום מהלוח! יש לי משקפיים ואני נראית בהם חנונית לתפארת
גם לי יש משקפיים.. אבל אני שמה עדשות..
ואווו!
האהבה שלי, השאיפה שלי.. היא עיצוב בעיקר. של כל דבר... אופנה, עיצוב גרפי, ארט דיירקטור.. פשוט עיצוב
לגמרי!!

XxXSynergitXxX

New member
הילייי! :)

אני מכורה למים בטעמים
בערך.. בכיתה ח' וט' אהבתי להקות רוק מהסבנטיז, כמו לד זפלין, דיפ פרפל והדורז.. טוב נו עדיין אוהבת אבל הייתי קצת קשוחה.
אני עדיין שם.. אבל לא הכי אוהבת.. אני לא רואה כלום אבל באמת כלום מהלוח! יש לי משקפיים ואני נראית בהם חנונית לתפארת
היו. אני צמחונית כבר שנה שלמה!
הייתי. האהבה שלי, השאיפה שלי.. היא עיצוב בעיקר. של כל דבר... אופנה, עיצוב גרפי, ארט דיירקטור.. פשוט עיצוב
אהבה אמיתית!

פלדלמן

New member
הילייייי

אני מכורה למים בטעמים
לא מתה על זה, זה כמו פטל אבל שקוף בכיתה ח' וט' אהבתי להקות רוק מהסבנטיז, כמו לד זפלין, דיפ פרפל והדורז.. טוב נו עדיין אוהבת אבל הייתי קצת קשוחה.
וואוו!!אני הייתי ככה מ-ט' ועד י"ב, פשוט הייתי בלקרית שלא להאמין!!! אני לא רואה כלום אבל באמת כלום מהלוח! יש לי משקפיים ואני נראית בהם חנונית לתפארת
טוב בערך, אני עם משקפיים רק בתק' האחרונה...אני בקושי רואה מה אני מקלידה אם אני לא שמה משקפיים....אבל רק בלילה...או בבוקר אני צמחונית כבר שנה שלמה!
אני חולת בשר...אחותי צמחונית....זה נקרא?? האהבה שלי, השאיפה שלי.. היא עיצוב בעיקר. של כל דבר... אופנה, עיצוב גרפי, ארט דיירקטור.. פשוט עיצוב
אני כ"כ אוהבת עיצוב!!! אני מתכוונת ללמוד אדריכלות ועיצוב פנים...

הילי, אל תאמיני לזה! אנחנו כן דומות!!

אני מכורה למים בטעמים
אבל די, אנחנו כן דומותXD

Miny2

New member
הילי=)

אני מכורה למים בטעמים M בכיתה ח' וט' אהבתי להקות רוק מהסבנטיז, כמו לד זפלין, דיפ פרפל והדורז.. טוב נו עדיין אוהבת אבל הייתי קצת קשוחה.
[הייתה לי תקופה כזאת קצרצרה בשנה שעברה :) ] אני לא רואה כלום אבל באמת כלום מהלוח! יש לי משקפיים ואני נראית בהם חנונית לתפארת
ממ אני רואה מהלוח אבל גמלי יש משקפיים שאני נראית בהם פשוט זוועה..=/ אני צמחונית כבר שנה שלמה!

ההההההההההיליק|מאאאאאוההההב|

אני מכורה למים בטעמים
לא ממש. אני לא רואה כלום אבל באמת כלום מהלוח! יש לי משקפיים ואני נראית בהם חנונית לתפארת
לא רואה כלום מהשורה השלישית. אני צמחונית כבר שנה שלמה!
אני אוהבת עוף
אני לא טובה בציור וכאלה

המחצללת

New member
הילי :)

אני מכורה למים בטעמים
טוב, אני בטוחה שנמצא עוד דברים דומים :):)

הילי:)

אני מכורה למים בטעמים
אני מכורה למים.נקודה.לא בטעמים. בכיתה ח' וט' אהבתי להקות רוק מהסבנטיז, כמו לד זפלין, דיפ פרפל והדורז.. טוב נו עדיין אוהבת אבל הייתי קצת קשוחה.
אני אוהבתאת זה מאוד אבל זה לא השאיפה לי

amitshilo

New member
הילה הילה הילה הילהֵ,

אוׁאוׁאוׁ! אני מכורה למים בטעמים
(אח כיתה ט' הרחוקה...
) אני לא רואה כלום אבל באמת כלום מהלוח! יש לי משקפיים ואני נראית בהם חנונית לתפארת
אבל התחלתי עכשיו..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifמשחק מגניב!! אהבתי../images/Emo13.gif

1. כשהייתי קטנה נפתחה לי הגבה מכרית[!!] כשאני ואחותי שיחקנו מלחמת כריות.. 2. יש לי עדשות. ואני סוג של עיוורת=>(מספר 5 וחצי 3/4 צילינדר ו 5 ורבע 1/2 צילינדר..) 3.אני ממש ממש אוהבת חיות!
4.אני אוהבת ילדים אבל משום מה ממש לא רוצה להביא ילדים..
5.יש לי 8 חורים באוזן שמאל ו3 בימין

XxXSynergitXxX

New member
יפהפיה שלי!

1. כשהייתי קטנה נפתחה לי הגבה מכרית[!!] כשאני ואחותי שיחקנו מלחמת כריות..
חס וחלילה! חח תמיד אמרתי האמת שאני פגועת גבה בצחוק.. חחח :) 2. יש לי עדשות. ואני סוג של עיוורת=>(מספר 5 וחצי 3/4 צילינדר ו 5 ורבע 1/2 צילינדר..)
גם לא. 3.אני ממש ממש אוהבת חיות!
אוהבת,אני יודעת שלא כמוך.. 4.אני אוהבת ילדים אבל משום מה ממש לא רוצה להביא ילדים..
למי יש כוח? D: 5.יש לי 8 חורים באוזן שמאל ו3 בימין
חלום חיי!

:))))))))))

1. כשהייתי קטנה נפתחה לי הגבה מכרית[!!] כשאני ואחותי שיחקנו מלחמת כריות.. אווץ
2. יש לי עדשות. ואני סוג של עיוורת=>(מספר 5 וחצי 3/4 צילינדר ו 5 ורבע 1/2 צילינדר..)
3.אני ממש ממש אוהבת חיות!
חח יפה..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחחחחחחח../images/Emo6.gif

כמה שאנחנו דומות! חחח..

ככה ככה../images/Emo3.gif

2. יש לי עדשות. ואני סוג של עיוורת=>(מספר 5 וחצי 3/4 צילינדר ו 5 ורבע 1/2 צילינדר..)
4.אני אוהבת ילדים אבל משום מה ממש לא רוצה להביא ילדים..||X

נועה :)

חח לונורא

למעלה