הבנים מול הבנות

המממ

New member
../images/Emo150.gif הבנים מול הבנות ../images/Emo68.gif

הגיע הזמן בפורום הזה, שנדע מי מאחורי הכינוי הוא בן ומי בת.
למען האמת סתם התחשק לי לפתוח משחק כזה...
אז ככה, הבנים (שישימו בכותרת ההודעה את האייקון
)צריכים למצוא כמה שיותר ציטוטים או שמות שירים שמדברים על מלכים. הבנות (שישימו בכותרת ההודעה את האייקון
), צריכות למצוא כמה שיותר ציטוטים או שמות שירים שמדברים על מלכות. אפשר לתת ציטוטים עם המילה עצמה ואפשר לתת ציטוטים שמזכירים שמות שונים ומפורסמים. נא להשאיר נסיכים, נסיכות ואת שאר הפמליה מחוץ למשחק. בבקשה תדגישו בכל ציטוט את החלק הרלוונטי, כדי שנוכל בסוף לספור בקלות מי ניצח- הבנים או הבנות. ותשתדלו לא לכתוב שירים שכבר כתבו לפניכם... בהצלחה

Gulash Man

New member
../images/Emo150.gif

אוקיי ככה... "בן המלך מאוהב בנסיכה עם שערות זהב..." משינה- בן המלך "מחליפה לך בגדים אומרת שאתה מלך הגברים..." שלמה ארצי- מלך העולם "אדון עולם אשר מלך בטרם ..." עוזי חיטמן- אדון עולם אמממ זה מה שעלה בשנייה...אחוריזה אני אעבור על הרשימה נסתכל על שמות וניזכר :)

Gulash Man

New member
מוסיף קצת :)

"אני נזיר, בן מלך וקבצן " יהורם גאון - הנני כאן "עם פיה ונסיך וגם מלך רוקדים.." המכשפות - הלילות הקסומים "דרך המלך הינה דרכי היחידה" גילי וגלית - דרך המלך "ורקמה מחוטים של זהב בן מלך קטן..." רוקפור\שלום חנוך- אבשלום "כי אני נכנס בלי הזמנה, אני הבן זונה, מלך השכונה" מוקי- מי אמר אני "ובו תנשא מלכותך" ונתנה תוקף - לא סגור של מי במקור אולי חנוך אלבלק "אלימלך, בנוה צדק מלך!" אין לי מושג של מי או מה ... "משתגע כבר מלך להיות " - מתוך מלך האריות "אתמול אתה היית מלך " - היה חזק - בועז שרעבי מספיק ודי :)

עוד שיר

"מה יהיה עליי ,מה יהיה..המלך לוחש לליצן ..."מערבולת של אש -דני רובס

../images/Emo68.gif

אייל גולן- מלכת היופי שלי יש לי אלפקה מגבעת שמואל, אני קורא לה מלכה היא מעדיפה יעל הדורבנים- אלפקה queenabba- dancing בינתיים

Marble Arch

New member
../images/Emo68.gif

פרוטרט - עד אליך: היי לי למלכה ואני העבד, את אחת ויחידה יוני בלוך (או אדגר אלן פו) - אנאבל- לי: ילד הייתי והיא ילדה במלכות על ים ערפילי... טוב, זהו לבינתיים (עד שאני אלך ובאמצע הרחוב אזכר במשהו ואתלהב
)

lkxfjn

New member
../images/Emo68.gif

Louis XIV - God Killed The Queen The Thrills - Faded Beauty Queens

../images/Emo68.gif

beatles- Her majesty beatles- cry baby cry (Cooking breakfast for the queen) משחק פורים (ככה זה לפי שירונט) "אני מלכת אסתר ועל ראשי יש זר"
גלי עטרי- שמש אדומה (המלכה החמה)

../images/Emo68.gif עוד בלונדות

איך תמיד רצית להיות מלכה שייגעצ- דיילת באל על שבת מלכה הנה עולה לקראת שבת- יגאל בשן Roxette- Queen of rain RHCP- venice queen Westlife- queen of my heart The corrs- queen of hollywood love the queen of Argentin Black Eyed Peas- Latin girls let me go for this queen you think you own Dido- Hunter That's how my queen should ride Justin Timberlake- Senorita She was more like a beauty queen from a movie scene Michael Jackson- Billie Jean Beauty queen of only eighteen Maroon 5- she will be loved ולקרובת משפחה (המלכה אליזבת') Michael Jackson- Elizabeth' I love you ומספיק

../images/Emo150.gif

Rainbow - Kill The King Angel Dust - Temple Of The King Gamma Ray - Valley Of The Kings Mitothyn - King Of The Distant Forest נושאי המגבעת - פיקציה ("המלך מאוד רצה את זה") Paradise Lost - Shadowkings סטלה מאריס - שני מלכים King Crimson - In The Court Of The Crimson King באמת שלא חסרים.

efa666

New member
../images/Emo68.gif

באתי לתרום למאבק המלחמתי---בנות אנחנו חייבות לנצח! קדימה! והתרומה שלי היא: the queen and the soldier- suzan vega מואהאהאהאה

efa666

New member
ועכשיו חשבתי על עוד אחד

"המלכה תבקש ערמונים מהאש"---גלי עטרי, לא זוכרת איך קוראים לשיר

itoosh2

New member
../images/Emo150.gif

שלום עליכם --> מלכי <-- השרת - זמירות שבת

itoosh2

New member
וואלה צודקת...

אבל באותו שיר יש משפט "מי מלך מלכי המלכים הקדוש ברוך הוא" ככה שזה אפשר להגיד 3 נקודות

למעלה