הבנים מול הבנות

idk

New member
../images/Emo150.gif

ארקדי דוכין- טמבל "הצבא שלו כבש לו את הדרך, לעבור לשבת על כיסא ההמלך" "אדון עולם אשר מלך בטרם כל יציר נברא... אזי מלך שמו נקרא" זה גם נחשב? :)

idk

New member
סורי לא שמתי לב...

אז נביא עוד אחד: גילי ארגוב- "לא נולדתי מלך עם כפית זהב בפה" מתוך השיר 'לא נולדתי מלך' שבתוך האלבום 'לא נולדתי מלך' :)

idk

New member
../images/Emo150.gif

he may consill the king in his hand sting- the shape of my heart סורי אם יש לי שגיאת כתיב באנגלית, ומקווה שכל ההדגשה וזה לא התפקשש...

../images/Emo68.gif

לשמוע תותח רק ביום ההולדת של המלכה (לחיות בניו זילנד-נדמה לי שאתניקס)

../images/Emo150.gif

אם אתה רוצה להיות מלך- מלך/דנה ברגר הייתי רוצה להיות מלך שלך- מלך שלך/יזהר אשדות תנו כבוד למלך המגרש- מלך המגרש/אייל גולן איי ודד בו קינג- הירוס/דיוויד בואי אני מלך, אתמ מלכה לעד- מתוך המחזמר אלאדין עם צביקה הדר המללך משחק עם המלכה- שחמט/חווה אלברשטיין למלך אין בית למלכה אין כתר- משירי ארץ אהבתי/חווה אלברשטיין מלך ההרים, מלך החיות- איזה שיר של שלמה ארצי דוד מלך ישראל חי חי וקיים-דוד מלך ישראל/עממי דוד מלך ישראל קם בבוקר לטייל- גוליית/כוורת נכנסת למחשב יצאת מלך- יצאת מלך/זהבה בן רציתי שתהיה לי מלך אמיתי- מלך אמיתי/זהבה בן משתגע כבר מלך להיות- מתוך מלך האריות/דיסני ניבט לי מלך החיות- כנ"ל בן מלך קטן- אבשלום/אריק ושלום להתחתן עם מלך- אחת מאלף/חיילי הנקמה ורינת בר מלך כחול על כיסא זהב- אמא ודני/גזוז עם פיה ונסיך וגם מלך רוקדים- הלילות הקסומים/המכשפות/נורית גלרון אני נזיר בן מלך וקבצן- הנני כאן/יהורם גאון כשהרבי אלימלך התבדח כמו מלך- כשהרבי אלימלך/עממי אני מלך הקול- מגניב/קוב על בן מלך יפה שדוהר בדרכים- תרנגולת כחולה/אריק ויודית זהו.

Moreiro

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

מקווה שלא אמרו לפניי, לא היה לי כוח לבדוק הכל, סורי
מלכה מתוסכלת ויהיה לה קשה לעזוב" - הכוס הכחולה / עברי לידר "ויש ימים שהמלכה של השמיים מחבקת ונותנת הרגשה טובה" - זה טוב / עברי לידר הוד מעלתה נחשב? אם כן אז גם פנקס הקטן / ששי קשת [יש הרבה ציטוטים.. נגיד "היא לא העיפה בו מבט אך לא זה לא היה אכפת כי בשבילו היא עוד היתה עוד מעלתה"]

המממ

New member
סיכום קטן...

בנים- 45 שירים.
בנוץ- 31 שירים. בהתחלה חשבתי לפי כל האייקונים שהבנות יקחו. אבל אתם יודעים, מספיק ורתר צעיר אחד בשביל לשנות את התמונה...
רוצים להמשיך עוד?

המממ

New member
סיכום מתוקן ../images/Emo163.gif

לאחר ספירה חוזרת וביטול השירים הכפולים...
- 40 שירים.
- 34 שירים. *צחוק של פנינה רוזנבלום מהחיקוי בארץ נהדרת*

../images/Emo68.gif

Bon Jovi- Captain crash and the beauty queen from mars Jewel- 501 Beauty queen I feel like i'm a poor man and you're the queen Blue- U make me wanna You be the queen Blue- Back to you He may lay the queen of spades Sting- Shape of my heart Cinnamon queen Craig David- 7 days A lonely queen Lenny Kravitz- Again You're a queen and so you should treated Shaggy- Angel from the start you told me i would be your queen Alicia Keys- Butterflies Cooking brekfast for the queen The Beatls- Cry baby cry I'll treat you like a queen Oasis- Digsy's dinner ודי.

../images/Emo150.gifמשיב מלחמה

פה זה דוד המלך חי- אח יא ראב/יהורם גאון הוא המלך של השכונה- אלה/שלום חנוך המלך מת ועל כתרו נפל- דון קישוט/אריק איינשטיין המלך מת יחי המלך החדש- הקטר/אריק לביא וגם בנו בכורו של המלך עתמו- התעשיה האבירית/קורין אלאל בשפתו של דוד המלך- חולם בספרדית/שלמה יידוב תלוי כינור המלך- כותל המזרח/אביבה אבידן מים לדוד המלך- מים לדוד המלך/הגשש דרך המלך לדרך עפר- נגיעות/ברי סחרוף מי המלך של ביירות- שיר בהזדמנות/גברי בנאי יחי המלך המשיח- שירת הסטיקר/הדג נחש המלך הוא הצלם- תפסיק לכוון אלי/תיסלם זה היה יותר קשה...

idk

New member
../images/Emo150.gif

"דוד, מלך ישראל, חי חי וקיים!" מפתיע שאף אחד עוד לא כתב את זה... הדג נחש- המכונה של הגרוב "מה שברור שאני האחד היחיד, מלך מלכי המלכים בשפה העברית"

idk

New member
המשך-

משיר של מאיר אריאל ז"ל, "חית הברזל": "בשנת אחת לנבוכדנאצר מלך בבל... .. כל אחת מסמלת מלכות בעולם" אני לא בטוח שזה 'נבוכדנאצר' דווקא, כי אני מכיר את השיר ממעין חידוש שמוקי ופילוני עשו לו בהופעה מתישהו (שיר מצוין! לא כולם יאהבו אבל את הסגנון..), וזה לא נשמע כ-זה ברור במילה הזאת.. אבל מה אני חופר? יש שמה מלך זה בסדר :) ובהמשך לזמירות שבת- 'לכה דודי' "לכה דודי לקראת כלה, פני שבת נקבלה, מקדש מלך עיר מלוכה, קומי צאי מתוך ההפכה" שב"ק ס'- שוב כאן (מהדיסק הראשון) "מלך הראפ ארץ מים ושמיים, השם מתחיל ב-ש'ין ונגמר בין הרגליים" שב"ק ס'- שוב כאן (מהדיסק השלישי, כנען 2000) [זה שני שירים שונים] "מלך האימפריה כמו ג'ינגיס חאן, שולט ברחבה כמו דינאדין זידאן" זהבה בן-מלך אמיתי "רציתי שתהיה לי מלך אמיתי, לקום בבוקר לתת את נשמתי" 'מודה אני לפניך'- עמיר בניון "מודה אני לפניך, מלך חי וקיים, שקשה לחיות בעולמך הטוב"

למעלה