../images/Emo90.gif היא אמרה....
בתגובה למה שהבחור מעליי כתב
פתירת הדילמה שלך.
לא יוצאים עם אקסים של חברים טובים, פשוט לא. יש דברים שהם מחוץ לתחום וזה אחד מהם
אישית
הייתי יכולה לרצוח אם חברה טובה שלי הייתה שוקלת לצאת עם אחד האקסים שלי, בין אם אני עדיין מרגישה כלפיו 'חיבה' ובין אם אני שונאת אותו. אתה טוען "אני רוצה שיהיה לו טוב על הלב". אז נכון, אני מאחלת לחברות שלי את הטוב ביותר, אבל יחד עם זאת אני לא שוכחת לדאוג לעצמי ולתחת שלי. ואיך לומר
הרגשות שלי קודמים לכל. אז אולי נוכל להגיד לחברים שלנו "כן, אין לי בעיה שתצא איתה", אך האם באמת נוכל לצאת בחבורה כששניהם יחדיו
האם באמת נוכל לשבת ולהקשיב עד כמה החבר הזה שלנו מאוהב ומתגעגע לאקסית שלנו מבלי לזרוק עליו במוח כמה קללות עסיסיות או לתת למפלצת הירוקה לצאת
האם נוכל לשבת ולהקשיב איך הם רבו ומה עליו לעשות בשביל להשלים איתה
כי הרי אנחנו גם היינו שם ואולי אנחנו יודעים יותר טוב, וכל זה בלי לנסות להרוס לו ולתת לו תשובות שגויות או פשוט להתעלם ממנו. התשובה על כך היא - לא. ומי שיגיד כן,
א. או שלא היה אפ'עם במצב כזה.
ב. חושב שהוא יוכל להתמודד עם כך.
ג. בנאדם חזק באמת, ויש מעט מאוד קלה, לפחות בכל הקשור לרגשות. אני לא מאמינה בזה שצריך למנוע מהחברים לצאת עם האקס. אולם אני כן מאמינה שיש צורך להגיד עד כמה זה יפריע לי ואם הוא מבקש אישור וזה מפריע לי - להגיד "לא מסכימה". אם החבר באמת כזה טוב, הוא יעבור את 'בחינת החברות', כפי שקראת לה ולמרות כל הרגשות שלו כלפיי האקסית - לא יצא איתה ויתחשב ברגשות שלנו [מי אמר שרק אנחנו צריכים להיות מתחשבים
], כי סה"כ אנחנו היינו שם קודם, לא
אבל
במידה ואחרי הכל החבר יחליט לשים עלינו 'זין', מבחינתי אישית הוא לא יכול יותר להקרא 'חבר' והוא נכשל בבחינה BIG TIME, שהוא יהנה ממנה, אבל ממני
שישכח. נ.ב - זה אולם נכתב בלשון זכר [חלק], אך מיועד ל-2 המינים.