../images/Emo9.gif אם אפשר להדחף קצת..
ולתת לכם סיטואציה מנסיון אישי קצת לא נעים, רק כדי להוסיף לדילמה... לפני כמה זמן הגיע אלינו לבסיס סמב"צ חדש.. הוא די משך את תשומת ליבי, ולילה אחד יצא לי לשבת על סיגריה (או שתיים או שלוש
) איתו ועם סמב"צ אחר. מפה לשם הוא הציע שנצא לדבר בחוץ לבד.... קיצר, התנשקנו. דברנו ככה יומיים-שלושה, בסוף הבנתי שזה לא ילך, אבל עדיין, לא יודעת.. היה בו משהו... זה לא שלגמרי הפסקתי לרצות. באותם ימים גם חברה שלי דברה איתו, שיחות שלמות, הבנתי שמשהו שם מסריח. יום אחד היא חזרה עם ריח ממש חזק שלו (יש לו בושם שאי אפשר לספספס). שאלתי אותה- כשבתת מודע אני יודעת טוב מאוד מה התשובה- למה יש לה ריח שלו... היא ישר קבלה גוון אדום, אע"פ שהיא כההת עור. אחרי כמה ימים היא ספרה לי שהם התנשקו (כאילו שלא ידעתי) ובעקיפין שאלה אם זה בסדר. היא ניסתה לגרום לי לחשוב שזה היה סתם, וזה עבר. ואז באותו שבוע לאט לאט נפל לי האסימון והבנתי, גם במודע, שהם די "ביחד". שאלתי אותה, והיא שיקרה שלא, ומה אני "אוכלת סרטים", מה פתאום בלה בלה בלה. בסוף היא ספרה לי את האמת, ודי נעלבתי. זה קרה לפני קצת יותר מחודש, ועדיין לא הצלחתי להחליט לגמרי מה יותר כאב לי- זה שהיא שקרה למרות שאני זו ששאלתי, מה שחסך לה לאזור אומץ ולספר לי בעצמה- או שהיא עשתה את זה למרות שהיא ידעה על הקטע שהיה לנו ושאיפה שהוא עוד רציתי אותו.... אני לא יודעת עד כמה אני עוד מחשיבה אותה לחברה. היא מצידה יצאה לקצונה כמה ימים אחרי זה, ומאז לא ראיתי אותה. היא לא טורחת להחזיר טלפונים או הודעות (גם לא לחברות אחרות מהצוות שמתעניינות איך הולך לה...).