"
הוא אמר,
היא אמרה"

g a z

New member
../images/Emo9.gif אם אפשר להדחף קצת..

ולתת לכם סיטואציה מנסיון אישי קצת לא נעים, רק כדי להוסיף לדילמה... לפני כמה זמן הגיע אלינו לבסיס סמב"צ חדש.. הוא די משך את תשומת ליבי, ולילה אחד יצא לי לשבת על סיגריה (או שתיים או שלוש
) איתו ועם סמב"צ אחר. מפה לשם הוא הציע שנצא לדבר בחוץ לבד.... קיצר, התנשקנו. דברנו ככה יומיים-שלושה, בסוף הבנתי שזה לא ילך, אבל עדיין, לא יודעת.. היה בו משהו... זה לא שלגמרי הפסקתי לרצות. באותם ימים גם חברה שלי דברה איתו, שיחות שלמות, הבנתי שמשהו שם מסריח. יום אחד היא חזרה עם ריח ממש חזק שלו (יש לו בושם שאי אפשר לספספס). שאלתי אותה- כשבתת מודע אני יודעת טוב מאוד מה התשובה- למה יש לה ריח שלו... היא ישר קבלה גוון אדום, אע"פ שהיא כההת עור. אחרי כמה ימים היא ספרה לי שהם התנשקו (כאילו שלא ידעתי) ובעקיפין שאלה אם זה בסדר. היא ניסתה לגרום לי לחשוב שזה היה סתם, וזה עבר. ואז באותו שבוע לאט לאט נפל לי האסימון והבנתי, גם במודע, שהם די "ביחד". שאלתי אותה, והיא שיקרה שלא, ומה אני "אוכלת סרטים", מה פתאום בלה בלה בלה. בסוף היא ספרה לי את האמת, ודי נעלבתי. זה קרה לפני קצת יותר מחודש, ועדיין לא הצלחתי להחליט לגמרי מה יותר כאב לי- זה שהיא שקרה למרות שאני זו ששאלתי, מה שחסך לה לאזור אומץ ולספר לי בעצמה- או שהיא עשתה את זה למרות שהיא ידעה על הקטע שהיה לנו ושאיפה שהוא עוד רציתי אותו.... אני לא יודעת עד כמה אני עוד מחשיבה אותה לחברה. היא מצידה יצאה לקצונה כמה ימים אחרי זה, ומאז לא ראיתי אותה. היא לא טורחת להחזיר טלפונים או הודעות (גם לא לחברות אחרות מהצוות שמתעניינות איך הולך לה...).

זכוכיות

New member
אם אפשר להידחף קצת 2#

נדחפת קצת. עברו מאז 4 חודשים. אנחנו גרים ביחד. האקס ניתק קשר איתי, איתו, ועם כל שאר החברים (חוץ מאחד שעדיין נלחם בשיניים כדי לסדר את הסיפור הזה...).

bolaaa

New member
וזה באמת שווה את זה??

כאילו איבדתם דיי הרבה.. שווה לך עכשיו? נוח לך עכשיו?? אם כן. אז הכי סבבה שיש... ותדעי שזה היה שווה את זה! אני מקווה שטוב לך עכשיו. =) אני בכל מקרה חושבת.. שזה מאוד תלוי בנסיבות. כבר קרה לי מקרה שחברה הכי טובה שלי רצתה את האקס שלי.. אבל פה היה קטע ממש מסריח. הוא נפרד ממני ובאותו היום הלך אלייה ואז היא שאלה אותי אם זה בסדר... וכאילו אני חשבתי "תני לעזאזל לעכל את העובדה שהוא נפרד ממני" אבל בכל זאת אמרתי לה שתצא איתו ולא הרגשתי בנוח עם זה במשך דיי הרבה זמן! והם נפרדו אחרי שבוע וחצי בערך. זה פגע בי מאוד. אבל הבנתי שעם חברים כמוה וכמוהו לא צריכים אוייבים. אז ככה שתלוי. אם זה קרה אחרי כמה זמן והם אוהבים אחד ת'שני או דלוקים או לא משנה מה. כן אני בכלל לא אצפה שהיא תבקש רשות. אבל אני חושבת שצריך להיות פסק זמן מסוים. בכל מקרה. אני הייתי אומרת בכיף!-זה הסיכום שלי.

זכוכיות

New member
איבדנו הרבה מאוד,

מבחינתי לאבד את האקס בתור חלק מהקבוצה היה מאוד כואב. אבל הוא עשה את הבחירה שלו. אגב זה לא מדוייק שהוא ניתק קשר איתי, הוא נורא משתדל לשמור על כזה, אבל הוא גם מנסה להימנע מכל קשר עם בן הזוג שלי, והעובדה שאני גרה איתו פלוס העובדה שפשוט לא נעים לי כל המצב הזה דיי מתרפדת את הנסיונות. אני מקווה שיום אחד כל הנושא הזה ישכח, אבל כרגע -הכל- היה שווה את זה. הכל.

זכוכיות

New member
ושוב, אני חייבת להזכיר,

הוא עזב אותי, ועברו חודש וחצי מאז הפרידה ועד שהתחיל הקשר עם בן זוגי הנוכחי. כמובן שאחרי שהוא גילה על הקשר עם הנוכחי הוא נורא התחרט, ופתאום היה כולו "מאוהב" בי ו"לא יכול בלעדיך", אבל בשלב הזה כבר היה יותר ממאוחר מדי. מה גם שאני לא חושבת שיש סיכוי שהוא אכן מאוהב בי, אחרי שהוא עזב אותי בצורה כ"כ נחרצת, הרכושנות והקינאה הרימו את ראשן המכוער.

g a z

New member
אמאל'ה! ../images/Emo12.gif

פתאום הוא שלח לי הודעה לפני כמה שעות.. כן! הסמב"צ הזה!!! ואי זה היה כזה מוזר... שאל מה קורה בלה בלה.. שאלתי מה פתאום הוא נזכר בי, אז הוא ענה שזה לא להודעות, אבל במכשיר הזה אין לו שיחות והמכשיר השני לא אצלו עכשו... הוא הזמין אותי לבוא לחיפה (אני מהמרכז). שאלתי מה יש לי לחפש בחיפה, אז הוא שאל: מה אני לא מספיק? לא עניתי יותר.. ממש רק אותו הייתי צריכה עכשו. בעעע

Breaking Wave

New member
לא, לא ולא.

ואין שום נסיבות מקלות, ואין שום מקרים מיוחדים. יש דברים שפשוט לא עושים ואחד מהם זה לצאת עם חבר\ה של האקס\ית. זה פשוט מגעיל ומעורר בחילה בעיניי.

galit2510

New member
ל]עמים אני מרגישה שכל הנט עושק

בדברים שקורים לי .. חח ... אמ עדיף לא לצאת לפחות אם האקס הוא טרי יעני רק הרגע יצא מהמערכל יחסים .. ואם כה לצאת אז להגדיר את עצמכם בתור ידידים .. ואם האקס הוא אקס ממש ממש ממש ישן יעני מלפני הרבה זמן הם נפרדו והחברה שלי כבר ירדה ממנו מזמן אז כה לצאת אפילו בלי לחשוב אם את אוהבת אותו כמובן..

מיטללל

New member
בגדול - אני נגד

אלא אם כן הרגש ממש חזק במקרה כזה, הייתי מדברת עם חברה שלי והייתי פועלת בהתאם לשיחה. (האם היא מתנגדת, מה היא מרגישה אליו וכדומה)

itai 20

New member
אנשים חוקי ברזל....

בין החברים יש כמה חוקים שלא עוברים עליהם אתה לא מעז להתחיל עם מישהי שחבר שלך התחיל איתה תפרגן לו!!! בטח ובטח שלא מתחילים עם האקסית שלו!!! מי שעושה דברים כאלה זה ברשימת "אנשים שצריך להרוג" בעיתון בלייזר!!! גועל נפש.... חבר מניאק... בעצם זה לא חבר מי שעושה את זה

נכון צודק... זה קורה לי עכשיו...

אני נתתי את "האישור שלי", כי למה שאני אמנע באמת, אם חברה שלי בעצמה לא מונעת (הוא התחיל איתה), אבל מה שכן זה גרם לי להתרחק ממנה בתור חברה קילומטרים!! אחרי שנתתי את "האישור" הם ממשיכים לחפור שאם זה בסדר במאה אחוז והכל ופשוט הגעתי למצב שאני לא רוצה לשמוע אותה יותר, זה מגעיל אותי.

זכוכיות

New member
יש הבדל בין "להתחיל"

עם אקסית של חבר שבסך הכל מוצאת חן בעיניך- מה שאני בחיים לא הייתי עושה, לפשוט להתאהב. אני ובן זוגי לא "נדלקנו" אחד על השני, ולא "יצאנו". תמיד היינו יוצאים ונפגשים בקבוצה, היינו קרובים עוד במהלך הקשר עם האקס שלי, למעשה- הקשר ביני לבינו היה תמיד הרבה יותר חזק מהקשר בינו לבין האקס שלי. אם אחת הבחורות בקבוצת החברים הזו תודיע לי היום שהיא והאקס שלי מאוהבים, אני יותר מאשמח, אני אהיה יותר מאושרת מהם- בשבילו בעיקר. וגם אם זה היה מפריע לי באיזשהי רמה, והיו תקופות שזה באמת היה מפריע לי, לא הייתי מונעת מזוג אהבה אמיתית רק בגלל כל מני אי נעימויות שלי, כאילו- איך אפשר בכלל להשוות אי נעימות קלה של אדם אחד לשברון לב של שני אנשים?

itai 20

New member
תשמעי... לא יצאתם במכוון

אבל מה אני יגיד לך אם אתם נהנים עכשיו שום דבר שאגיד לא שווה לדעתי זה רקוב... וזה זירז אצלך תהליכים להפרד מהאקס שלך בלי לשים לב... אם התקרבתם במהלך הזמן שעוד היית עם האקס שלך זה בלתי נמנע ואני מבין אותך... אבל אחרי שעזבת את האקס שלך אם הוא יודע שאתם ביחד אני לא יודע במקומו אם הייתי סומך על חבר שלי... גם אם זה לא קרה הייתי חי בתחושה שדברים קרו מתחת לאף שלי בלי ששמתי לב... אני אישית לא סלחן בקטע כזה בכלל יותר מזה... חבר טוב שלי יצא עם ידידה טובה מאוד שלי כאילו בכיף אני הכי מפרגן אבל למה סחבתם את זה שבוע? זה בגידה באמון שלי בהם את מבינה? זה לא אתי ולא פוליטקלי קורקט... זה תלוי איזה בנאדם את מה אני יגיד לך...

זכוכיות

New member
אז שוב- הוא עזב אותי.

הוא עזב. בצורה הכי חד משמעית וברורה שיש. חודש וחצי לפני שלי ולבן זוגי בכלל "נפל האסימון". אני בכלל הייתי שבורת לב אחרי הפרידה הזאת, ישבתי ויבבתי וקרקרתי שאני רוצה אותו בחזרה (אני מודה. יכול להיות שלא באמת אהבתי אותו בשלב הזה. יכול להיות שכבר הייתי מעוניינת בנוכחי עוד קודם- כשאני והאקס היינו יחד, אבל זה לא משהו שהודתי בו אפילו ביני לבין עצמי.)

itai 20

New member
נקשרת לבנאדם שהיה הכי קרוב

אליך אחרי הפרידה הזאת לדעתי זה פחות בנושא של השרשור לדעתי... אבל שוב אני אומר שאם נגיד עכשיו חברה שלי עוזבת אותי מרצונה לא הייתי יוצא עם חברה שלה כי התקרבנו אבל שוב זה אני ... כ"א עושה מה טוב לו ומתמודד עם התוצאות... יהיה בסדר... אין טעם לדוש בזה יותר מדי כי זה כבר נעשה האמת... וגם זה לא עושה לי טוב כי נפרדתי לפני שבועיים מחברה שלי ועדין חרא לי מזה... בהצלחה בכל מקרה

למעלה