הודעה אדמינ'

Miss CB

New member
../images/Emo3.gif

גם אני בדרך כלל עושה ככה, באמצע המבחן נלחצתי והלכתי על דרך אחרת

melancholy man

New member
תמיד טוב לנסות דברים חדשים

בעיקר באמצע מבחן ובמיוחד במתמטיקה, אם הייתי מורה למתמטיקה הייתי מוסיף לך נקודות על גיוון ויצירתיות

oribarak

New member
למה אתם מדברים על חשבון ?

למה לדבר על חשבון בפורום פינק פלויד?חברים אנחנו רוצים להתנתק מהעולם הזה ולהיכנס לפינק פלויד ואתם בחשבון? תתביישו!(נונונו)

Miss CB

New member
אז חכה שתראה את תרגילי הגאומטריה

המצאת משפטים ואקסיומות מאין, זו המומחיות שלי

Hurakano

New member
ברוך הבא !

שיהיה בהצלחה
למרות שלא נראה לי שיש לך הרבה לעשות

Miss CB

New member
תהני! ../images/Emo140.gif

תעשי חיים, שופינג, וכו' וכו'
ותביאי בחזרה מתנות, כן? חחח

holo

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאא

dont leave us now dont say its the end of the road! לאאאאא המנהלת הכי טובה בעולם עוזבת אותנו ל3 חודשים שיהיו כמו נצח אל תשכחי אותנו ותנסי לשמור על קשר בבקשה!!! ספרי על הנסיעה שלך איפה את מתכננת לנסוע? בכל זאת! תהני ותעשי כיף חיים!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo13.gif אל תדאג...

אני אשמור על קשר, ואשלח דיווחים על איפה שאני (ואם אצליח, גם תמונות). אני אהיה בהודו, נפאל, תאילנד, ארה"ב וקנדה. אם לא יתפקשש משהו בדרך. איזה מתנות אתם רוצים שאביא?

oribarak

New member
תביאי לי איזה הודי

תביאי לי איזה הודי שיעשה לי על האש...הם טובים בגחלים(גיחי) בהצלחה!את עושה טיול מסביב לעולם שכזה?

holo

New member
את תכתבי באנגלית?

או שיש לך מחשב נייד ואת אשת עסקים מצליחה? אני הייתי רוצה גיטרה חשמלית אבל זה משהו אחר..:p

יש לי מחשב נייד מצ'וקמק

אבל אני לא לוקחת אותו איתי. אני אכתוב מהיכן שיש קפה-אינטרנט במזרח, ומאינטרנט מסודר באמריקה. אני מקווה שאוכל לכתוב בעברית מרוב המקומות, אבל גם אם לא, אתם תבינו כבר מה שאני אכתוב... "אשת עסקים מצליחה": הלוואי.

Shakty

New member
לא הייתי פה כמה ימים-נסיעה טובה ציף

תבלי טוב טוב.

NIR Y

New member
ציףציף

אני חייב להגיד שאני מעריץ אותך שאת נוסעת לטיול מסביב לעולם בגיל כזה, ולא שאת כזאת מבוגרת פשוט אני לא מכיר מישהו מעל גיל 30 שעשה את זה, והלוואי וגם לי יצא לעשות טיול כזה מתישהו. אז אני מאחל לך שתהני הכי הרבה בעולם. ותכתבי הרבה !!! ולא דווקא בקשר לפינק פלויד, בכלל איפה את, ותספרי דברים מעניינים, ותראי הרבה תמונות. בטח יהיה ממש מוזר להיכנס לראות שאין כמאת הודעות שלך. ושמחתי לשמוע איזה מחליף יש לך ! (בטח לא טוב כמוך, אבל עם משהו אחר, אז הוא נראה לי הכי מתאים שיש)

נימרודל

New member
ציפוש!!!

יאאאא!!! שוב המון המוני תודה על הדיסקים הע-נ-ק-י-י-ם האלו! תהני לך הכי הכי הרבה שבעולם! יאאאא!!!! טוב התלהבתי. אבל תהני! ותחזרי אלינו...

N a V e

New member
תעשי חיים!

הכי חשוב שתהני... תחסרי לנו ונשמח לשמוע ממך בשעות העדרותך...

למעלה