היום בתפוז אנשים

L u L i1

New member
מישמעליי...

לא יודע שאני זאת לולי...או לחלופין :פלור..

MayLuvsDoug

New member
אעעעעע יקירותיי... חזרתי!!1../images/Emo24.gif

הגעתי לפני חצי שעה הביתה. אני לא יתחיל לכתוב עכשיו כי אפחת לא מחוברת אנד סטאף, אבל היה מדהים. אני לא חושבת שאני יצליח לתאר במילים, אבל אני ינסה מאוחר יותר. בכל מקרה, התגעגעתי המוניםםםםםםםם. הבאתי לכן המון עלונים של SOD שחילקו בכניסה [פשוט לקחתי את כל הערימה שהייתה שם
השומרים הסתכלו עליי מוזר אבל אעעעעעעע חעחע טוב.] וגם של מקפליי כמה, אבל רק קצת כי אלה לא היו בכמויות. לפני ההופעה קניתי בוירג'ין את הדיסק הישן, החדש, ואת הסינגל של ILL BE OK [את הגרסה השניה, זאתי עם פינבול וויזרד.] אני מצטערת שלא עליתי לפורום, פשוט בזמן המועט שהיה לי על הלפטופ של חברים שלנו בלונדון [שאצלם התארחנו], הציפו אותי בכמויות ומי שדיברה איתי יכלה לשים לב שלא ממש הצלחתי לעקוב
[חוצמזה שלא היה שם אקספלורר
]. בכל מקרה התגעגעתי אליכן המון, ולא ממש הצלחתי לעקוב מה הלך פה עם המפגש פורום אבל כבר נסדר את זה, אה? כדאי לכן שזה יהיה תאריך שאני יוכל, יש לי הרבה דברים להראות לכן
ד"א, אין תמונות. המקום שישבתי בו לא היה ממש מקום טוב לצילומים, למרות שאת המסך הענקי ראיתי מצוין, אבל אני יפרט על זה אח"כ. אבל אע... קניתי את הTOUR PROGRAMM? חע. טוב טוב בננות, אדיוס לכן אני צריכה להתארגן לביצפר וכאלה.
התגעגעתי אליכן המון, ואני ידבר עם כולכן במסנג'ר מאוחר יותר.

oriane0

New member
ואוו =]

אני מקווה שנהנת =]]]]] הייתי מתה להחליף אותך כי נשמע שהיה ממש כיף.. גם לי יש את הדיסק החדש!!! והישן! יאו לי =] חחחחחח.. טוב בהצלחה היום בביצפר :)
אוריאן

למעלה