אני ממש מקווה! (:
B Because Of May New member 28/8/10 #18 חח איך את עושה לי חשק לצבוע גם... ../images/Emo109.gif לא, את יודעת מה באמת בא לי? דפי קסם! כל פעם שאני רואה את זה בעבודה אני מתה לקחת אחד למחסן ולעשות XD. יצא ממש יפה, אגב, עדידוש .
חח איך את עושה לי חשק לצבוע גם... ../images/Emo109.gif לא, את יודעת מה באמת בא לי? דפי קסם! כל פעם שאני רואה את זה בעבודה אני מתה לקחת אחד למחסן ולעשות XD. יצא ממש יפה, אגב, עדידוש .
B BehindClosedDoors New member 28/8/10 #19 יאא דפי קסם! ../images/Emo99.gif ../images/Emo223.gif חחח זה באמת כיף! אבל פשוט תקחי עט שלא עובד או מספריים, תחרטי משהו, ותעברי עליו בעיפרון. זה גם משהו.XD ותודה.^^ ואופק- כןןןן, בטח. סתם.
יאא דפי קסם! ../images/Emo99.gif ../images/Emo223.gif חחח זה באמת כיף! אבל פשוט תקחי עט שלא עובד או מספריים, תחרטי משהו, ותעברי עליו בעיפרון. זה גם משהו.XD ותודה.^^ ואופק- כןןןן, בטח. סתם.
A Another Grave New member 29/8/10 #23 ../images/Emo40.gif ס'!XDD כן ידעתי את זה. דפי קסם*-* נוסטלגיהD::
T TicketToRide New member 29/8/10 #27 יא זה כזה יפה!../images/Emo129.gif איזה סבלנות .. אני כבר הייתי מתיאשת !
B BehindClosedDoors New member 29/8/10 #28 תודה. חח וזה כזה כיףD: ../images/Emo223.gif זה מעביר את הזמן,נו. אני שומעת שירים בו זמנית.
S SuperUkeChan New member 3/9/10 #29 ../images/Emo121.gifקיבוווווווווםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ........... נא להתעלם, השפיות שלי תחזור אלי בראש השנה אחרי שאסיים טירונות.
../images/Emo121.gifקיבוווווווווםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ........... נא להתעלם, השפיות שלי תחזור אלי בראש השנה אחרי שאסיים טירונות.