מבוגרים ו-
צעירות

s h i r k u s h

New member
../images/Emo150.gif מבוגרים ו- ../images/Emo68.gif צעירות

אולי אתם תצליחו להבין למה בני 30 ויותר פונים אליי, בחורה בת 21 בראשית חייה האמיתיים?? קרה לי כל כך הרבה פעמים שקיבלתי פנויות מבני 30 ו... וזה נראה לי הזוי לגמרי... ועוד שאלה, אם אנחנו כבר דנים בנושא: האם אתם מאמינים שבחורות צעירות ייצאו עם גברים מבוגרים בהרבה מהם <הבדל של 20-30 שנה מהם> ולא בגלל כסף

שירי .. לדעתי,

זה הפרש גילאים מאוד יפה .. שתי חברות שלי נשואות לבני 30 .... הבחור הספיק לחסוך,מבוסס ומוכן למערכת יחסים רצינית. הבחורה לומדת,עובדת ומוכנה לחיי משפחה .. מה רע ? מצד שני,יצאתי פעם עם מישהו בן 32 שהיה מאוד ילדותי..אז ככה שנראה לי שזה באמת תלוי בבנאדם ולא בגיל .. בקשר לשאלה השנייה שלך .. כן , יש בחורות שמחפשות חום אבהי .. או שפשוט לא מוצאות עניין בבחורים בגיל שלהן .. אני אישית לא הייתי מסוגלת לצאת עם מישהו שגדול ממני בכל כך הרבה שנים ..מקסימום 32.

seeyou

New member
בחורות צעירות ייצאו עם גברים מבוגר!

זה כאילו "מקובל יותר מאשר הפוך.... ברור שזה לא "אהבה"...זה בגלל אינטרס... הגבר הוא מפורסם או מבוסס או פשוט יש לבחורה תסביך . 20-30 או 30-20 מבחינת הסקס זה שילוב מנצח.

לא ידעתי

שאהבה יכולה לנבוע גם מתסביך..
לאהבה אין גיל, אז נכון יש בנות שהן אינטרסנטיות , אבל אהבה יכולה לפגוע בכל אחד ולא משנה איזה פער גילאים יש בינהם!

seeyou

New member
אהבה יכולה לנבוע גם מתסביך-

זה מוכר בשם -“Edipus Complex”, http://www.futurasgeracoes.com.br/htm/ideologiaingles10.htm

כן

אני מודעת שיש תסביך כזה וגם ההפוך- אלקטרה אבל, אני חושבת שאהבה בין טווח הגילאים הנ"ל יכולים לנבוע מאהבה טהורה ולאו דווקא ממשהו שהוא "לא נורמאלי"..

ברור שזו לא אהבה???

ולמה זה כל כך ברור? מעבר לקשקושי ילדים - מישהו באמת מכון להסביר לי מה כל כך נורא בגבר מבוגר? למה זה נתפס בעיני החברה כהפרעה וסטייה? ניקח גבר בגילאי ה-20 לחייו, מה מושך בו? בכללי - תובנות, תחומי עניין, משיכה פיזית כמובן, יחס וכו'. למה שלגבר בן 50 לא יהיה את זה?

niva99

New member
האמת..........................

בקטע הפיזי בני חמישים דוחים בטירוף נשים צעירות. זה פשוט מגעיל.

magenta73

New member
זה כבר גנטיקה

והישרדות. וזה שאת רוצה שהאבא של התינוק שלך יהיה בסביבה כמה שיותר זמן. ולגבר בן 50 בהחלט יכול להיות את זה, אבל לא לשם "פרו ורבו". אולי לאיך הם קוראים לזה... פרק ב' בחיים.

הכל עניין של נורמה.

יש היום נשים בנות 40+ שיולדות, אז אם האמא יכולה להיות בת 40+, למה הגבר לא יכול להיות בן 50+?

זה!.. נראה לך הזוי?

אז מה דעתך על זה שבחורים צעירים בני 20-22 שולחים לי פניות.... כשאני אישה בת 40. איך אפשר להסביר את זה?

Akuna Matata

New member
אומרים ש...

אישה בת 40 היא בשיא המיניות שלה, הם בטוח שמעו על זה

למעלה