מבוגרים ו-
צעירות

niva99

New member
זה מתחיל מ 30......................

(כל רק זה מפי שמועות כמובן)

magenta73

New member
אני יכולה להגיד בוודאות שאני מרגישה

הבדל. גדול. לא רק בסקס. זה חלק קטן מכל השינויים הגנטיים-הורמונליים שעוברים לך בגוף...

חייבת לציין .....

שאצל נשים שיא הפריחה הוא בגיל 35 בדר"כ ...לא מחייב כמובן. וחוץ מהגורמים ההורמנלים שמגנטה ציינה והשינויים ,הכל נכון כמובן, יש מין סוג של מודעות הכרה והבנה על החיים שלך עצמך ,אצלי עד הגיל הזה הייתי פחות או יותר עסוקה בעניינים משפחתיים, ילדים ,בעל,כסף, ופתאום בגיל 35 הרגשתי שאוטוטו אני הופכת לאישה מבוגרת יותר ולא חייתי בשביל עצמי, אז גם התחלתי ללכת ללימודים שונים וחוגים והתחלתי לדאוג לעצמי מכל הבחינות, ולמדתי סוף סוף להכיר את עצמי ומה אני רוצה, וסקס כלול בעניין כמובן. יכול להיות שגברים צעירים נמשכים לביטחון העצמי הנירכש הזה.

Akuna Matata

New member
למה לא?

יש בנות 20 שהן בוגרות לגילן ולכן יכולות למצוא מה שהן מחפשות בגבר בן 30. אני בעד

magenta73

New member
חשבתי לא להגיב

אבל אני אגיב. אז קודם. לא נכליל. יש בנות בנות 20 בוגרות לגילן. לא הרבה, אבל יש. עכשיו... בתור אחת שעברה את השלושים, אני יכולה להעיד על עצמי, שכמה שחשבתי שאני מאוד בוגרת לגילי, ואכן הייתי בהרבה תחומים, אין לזה שום קשר לבגרות שאת נמצאת זה כשאת בשנות שלושים לחייך. שנות העשרים הם שנות הניסוי והטעיה. וטוב שכך. וכיף שכך. כי אחריהן את לומדת הרבה יותר על מי את, מה את, מה את באמת, אבל באמת רוצה. אני בחיים שלי לא הייתי כ"כ שלמה עם עצמי ומודעת לעצמי וזה בא אחרי עבודה קשה. כי אחרי גיל שלושים אין לך לא רצון ולא כוח להתעסק בשטויות. את מעיפה דברים לא טובים, את נאבקת בשדים... את מגלה את עצמך. אני מה שכן, רוצה להראות את הצד השני של העיניין הזה. התגובות שיש לגברים, בגילי, כשהם שומעים את הגיל שלי, כי אני כמובן מושלמת, וגם נראת בת 25... בנוסף לכל התכונות הנפלאות האחרות שלי... התגובות מתחלקות בין התעלמות מוחלטת ממני ו"זה הזמן לעבור לפירגית הבאה", לבין מבט המום ו"מה? ואת רווקה? למה? את לא רוצה חתן? ילדים?" ואז לעבור לפירגית הבאה, לבין "אה, נו, כל הבנות השלושים הרווקות דפוקות בראש"... שאני אמשיך? אני, אישית, נגד...

Akuna Matata

New member
נראה לי שגם אני לא יכולה להתאפק../images/Emo13.gif

חברה טובה שלי התחתנה בגיל 22 עם בעלה בן ה-30, כיום הם נשואים באושר
שנתיים וחובקים בן מדהים! אין ספק שאין להכליל, תמיד יש את היוצאי דופן, לכן אני בעד לתת תמיד את הסיכוי להיות אלו שהצליחו למרות הסטטיסטיקה.

magenta73

New member
טוב, זה משהו אחר

אני לא ראיתי את עצמי נשואה עם ילדים, אפילו בפנטזיה של גיל 16... בגיל 22. כל אחד והמטרות שלו כנראה. אני גם לא דיברתי על סטטיסטיקה, ממש לא. דיברתי על הדברים מנקודת המבט שלי.

רוצה להתחלף?

אני בת 25 ונראית בת 30 ...
אני לא חושבת שיש כללים חקוקים באבן. בגדול אני חושבת שיותר קל לזוגות באותו תחום הגילאים כי מן הסתם הם במקום דומה בחיים. אבל לא כל אחד מאיתנו רוצה את אותם הדברים ולפעמים הפרש גילאים (לכאן או לכאן) יכול לעשות רק טוב. ולגבי הגברים שלא מרוצים מהגיל שלך... טוב נו הם גברים.. (היו לי כמה דברים להגיד, אבל מאז שהפורום שינה את שמו אני נמנעת..
)

אורזמן

New member
פונים אלייך מסיבות שונות

אולי כי את נראית טוב. נראה להם שישיגו אצלך סקס מהר יותר ממבוגרת. אולי כי נמאס להם לצאת עם בנות גילם שמשגעות אותם על חתונה ו..... אולי משהו בך חוץ מהמראה החיצוני נגע בהם בנקודה רגישה ששבה את ליבם. יש בחורות צעירות שייצאו עם גברים מבוגרים מהם לא בגלל כסף ואולי בגלל הסיבות שכתבתי קודם.

'חייה האמיתיים'??? ועד עכשיו חיית חיים בדויים? למה זה מטריד אותך? למה שלא יפנו אלייך? הם בני 30, לא בני מיליון. ובכל זאת - למה? כי יש משהו מושך בבחורה שרק עכשיו יצאה מהצבא ומתחילה לטעום את החיים. עם התמימות והחששות והרצון שמישהו פשוט יתפוס לה את היד ויוליך אותה. ובנוגע לסוגייה השנייה - כן, יש מצב. אני הכרתי גבר שמבוגר ממני ב-20 שנה. נראה מדהים לגילו, נעים הליכות. למה לא? מה ההבדל בינו לבין גבר שצעיר ממנו ב-20 שנה?

למעלה