מחר לא יתקיימו הלימודים

faith2

New member
../images/Emo150.gifמחר לא יתקיימו הלימודים../images/Emo150.gif

בבית הספר שייבר, ובמקום תיערך הפגנה עקב המצב הנוכחי וחוסר הידיעה על גורל ביתה ספר שייבר, מורי שייבר ותלמידי שייבר. ההפגנה תיערך בשערי בית הספר, כאשר המגמה היא לעבור למול עיריית בית שמש. חשוב לציין שההפגנה היא נגד עיריית העיר, ולא נגד בית הספר שייבר! בנוגע לחטיבה אין לי שמץ בנוגע לשיתוף הפעולה......

h o l l o w

New member
יש לי רעיון טוב מאוד.....

בגלל שגם ברנקו וויס הוא בית ספר בבית שמש אז הם בתי ספר חברים וברנקו צריך לעזור לשייבר בזה, אז גם בברנקו תיהיה שביתה!!!!!!!

תפגינו ישר מול הערייה...

מי יראה אתכם בבית ספר? מישל?! לכו מההתחלה אל מול העירייה ותעשו הרבה רעש! (למרות שלא אכפת לי שיסגרו את שייבר...באמת שלא
)

faith2

New member
לא...בגלל...

שאנחנו קודם רוצים לעורר מודעות בבית הספר ואז אנחנו פנים שכולם חמומי מוח לעירייה
ואמיר..............ניוז....ברנקו רוצה לתפוס בעלות על שייבר, ככה שאנחנו לא חברים, ובחיים לא נהיה! חחח סתם סתם
אבל רציני יש שמועות שברנקו לוקח חסות עלינו....

לעורר מודעות בבית הספר ?

אבל ההפגנה היא מלכתכילה של בית ספר...
אנשים מפגינים בלי שתהיה להם מודעות לדבר? it's making no sence

anava1

New member
לא. . .

פשוט יש כמה חרשנים מעצבנים שלמדו למבחן שיש להם במתמ' והם מתכוונים לעשות אותו כמו "ילדים טובים".. (אהממ...5 יחידות החנבצים!!!) אזזז...אולי כשהם יראו שאף אחד חוץ מהם לא מתכוון לגשת למבחנים, ולא ללמוד- הם יקלטו שהולכים לסגור להם את הבי"ס שנה הבאה ויעשו משהו בנידון!

אני גם מלמד 5 יחידות../images/Emo13.gif

אתם מוזמנים לבוא ולממן לי את הגיטרה החשמלית... ואני לא נחשב 5 יחידות כי לא נכנסתי לאף שיעור...רק עשיתי את הבגרות...אין כמו החצר והאוטו ביב'...אל תכנסו לשיעורים זה סתם...

g a n d i

New member
מי החצוף שירד על 5 יחידות??

יש לכם המון חוצפה (נא לקרוא במבטא של יידישים, אפשר להגיד את זה?? אמממ...לא משנה)!! אני ב5 יחידות, לא חנבצית, לא חרשנית, רבה עם ריטה כל שני וחמישי ו...אני השתתפתי בהפגנה היום!!! אפילו שאני מ5 ואפילו שדוד שלי הוא ראש העיר ופגעתי היום בקשרי משפחה!! אז סתמן כל ה4 יחידות...איזה עם...

SurfinGirl

New member
מי הלך אתמול לביצ'פר??

מה חשבת לעצמך ילדה??? רגע רגע- חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זהו, סיימתי.
היה כיף לקום לשעת 0 ולחכות לאייל שלא בא..??

SurfinGirl

New member
../images/Emo152.gif

אני לא מכירה את ריטה לעומק, אף פעם לא יצא לי ללמוד איתה אבל אני הייתי לידה כשהיא התווכחה עם קלמו בוזנח...
כל הכבוד לה
היא אמרה לו- "תראה מה אתה עושה לתלמידים! הם צריכים להרגיש ככה?" ועוד כל מיני דברים שאני לא זוכרת..

עלק תראה מה אתה עושה לתלמידים...

שהיא תראה מה היא עושה לתלמידים. "כן כן, יש לנו עוד דקה נוכל לפתור עוד 79 תרגילים" עושה שיעורים מעייפים, משעממים ומפחידה תלמידים חסרי ישע. קבלי דו שיח ביני לבינה באחד מאלפי השיעורים שלנו (דו שיח שקרה יותר מפעם אחת) ריטה: כן כן אמיתי, מה התשובה פה? אמיתי: הממ...שנייה... (כאן אני מביט על הלוח ומנסה לחשוב מה התשובה) ריטה: מה שנייה? נו מהר...מה התשובה? אמיתי: רגע ריטה, תני לי לחשוב רגע אחד, אני לא יכול לענות לך כל-כך מהר! ריטה: מה זאת אומרת לא יכול?! זה בגלל שאתה לא מקשיב ולא עושה שיעורים ובגלל זה אתה נכשל כל הזמן ואחרי זה מתפלא!!! וזה רק אצלי, היא משפילה המון תלמידים מסכנים אחרים (יודה, ספר להם על הניסיון שלך להעתיק...
). אבל חוץ מההשפלות שלמדנו לספוג, היא גם מלמדת כל-כך רע...כל-כך רע! בקיצור, לא יצא לך להכיר את ריטה לעומק..תודי על כך כל רגע שאת חיה.

SurfinGirl

New member
../images/Emo16.gif אדליק נר לכבוד זה..

אני לא מכירה אותה (למזלי..) גם לגנית יש כל הזמן היתקלויות איתה.. מה אני יגיד לכם..? שייבר מפשלים שנה אחר שנה עם כל הקטע של מתמטיקה...

General Zod

New member
אבל למה בעצבים?!

למה חוצפה? למה להתרגז עלינו? זאת חברה שלך שאמרה את זה, תקראי את ההודעות לפני שאת מגיבה.

SurfinGirl

New member
../images/Emo12.gif

אני לא עצבנית ולא התרגזתי... דווקא להיפך... ולא התכוונתי לשום דבר. לא יודעת למה חשבת ככה, אני רק הבעתי תמיכה. don't kill me...

General Zod

New member
?????????????????

מי בכלל הגיב להודעה שלך? מה את לא יודעת לעקוב אחרי שרשור של הודעות? הגבתי להודעה של גנית.

למעלה