מחר לא יתקיימו הלימודים

anava1

New member
אגב..

שלומה מאיפה הבאת את ההוא עם המשקפיים העקום שלמעלה??

SurfinGirl

New member
ענווה!!!

זה זורו!!!
הוא נוסף לאייקונים, יש גם רעשן, ואוזן המן.. (פורים..)

anava1

New member
אגב..

שלומה מאיפה הבאת את ההוא עם המשקפיים העקום שלמעלה??

anava1

New member
אבל למה זה שולח פעמיים?!:\

בוט לא שמנה...
כן עכשיו אני רואה....

General Zod

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

את עדיין לא מבינה

General Zod

New member
יש לי רק דבר אחד להגיד לך

ובזה נסיים את הדיאלוג, לא ניסיתי לעצבן אותך. שיהיה לך יום טוב.

General Zod

New member
דיייייייייייייייייייייייייייייייייי

ההודעה הזאת לא הייתה בשבילך!! היא הייתה תגובה להודעה של גנית, מה את באמת עיוורת????????? או שאת סתם מנסה לעצבן אותי??????????

General Zod

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

מה את סתומה? ממתי כותבים למי זה מיועד???????????????????? לא תארתי לעצמי שמישהי בכיתה י'ב יכולה להיות כזאת סתומה!!! עצם העובדה שאת כותבת לי דבר כזה מעידה על דפיקות מסויימת אז אל תכתבי לי שטויות! ואם את לא יודעת למי אני מגיב אז אל תגיבי להודעות שלי!

paramedic

New member
תפסיק לזבל בשכל

אין לי כח לריב איתך. אני הייתי בשרשור הזה גם ואם תסתכל מה כתבתי ומה אתה אז תבין אותי. לפני שאתה מקלל

General Zod

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

את בכלל מבינה את מה שאת כותבת?????? את כותבת שטויות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למה את לא עוזבת אותי????????????????????????????????????????? דווקא להודעה ששלך שכן הגבתי לה, את לא מגיבה!!!!!!!!!!!!!!!!!! שמישהו יסביר לה איך עובדים פה השרשורים!!!!!!!!! אמיתי יאללה תסביר לה כבר!!!!

General Zod

New member

אין לך מושג כמה את מעצבנת אותי. אני חייב להרגע, אני יוצא לעשן.

anava1

New member
../images/Emo153.gifווווואאאאאווווו!!!!|

לא חבל על האנרגיות של האצבעות?!? כמה עצבים יש בבן אדם אחד...כולה לא הבינה משהו... (אהממ...טוב אני לא אתערב שלא יאכלו גם אותי) אבל...אני אישית לא הייתי מוציאה כ"כ הרבה עצבים על המקלדת המסכנה עם כל הסימני קריאה ושאלה האלה שהכנסת שם...

General Zod

New member
את מדברת כאילו רצתי אלפיים

בסה'כ כתבתי, לא יודע מה מצב הכושר הגופני שלך אבל לי זה לא מבזבז אנרגיה.

למעלה