עדכוני קאנטרי קצרים

2DH

New member
תודה על כל העדכונים

למניהם ... הידעתם שאחד המקומות היחדים שעובדים לי מסין וקשורים לקאנטרי זה הפורום :) אז בין לבין השיעורים אני נמצאת פה מלא גם אם זה מהקצה השני של העולם

LeAnnDylan

Well-known member
איזה קטע../images/Emo2.gif

מגניב שהפורום לא חסום וממש נחמד לדעת שאת קוראת כאן לעיתים קרובות
אם כבר אנחנו מקור הקאנטרי העיקרי שלך ויש איזה אמן כלשהו שבא לך שנעדכן לגביו יותר את מוזמנת לבקש
חוץ מזה, איך שם? חוץ מלימודים את עושה גם חיים? יש שם דברים מעניינים לראות\לעשות?

2DH

New member
תודה :)

כל העידכונים פה נהדרים :) מה שכן בבתי הקפה יש להם נטייה מדהימה להשמיע קאנטרי לא מעט [אבל לאתרים ממשה קשה להיכנס :] החיים פה חביבים למדי, אני בעיר לא רחוקה מבייג'ינג [הכל יחסי בסין] וסין ענקית יש מלא דברים שכדאי לראות לפני שיתחיל פה חורף ושלג אבל לשם כך יש צורך לפענח מספיק מה המורים אומרים [והם מסרבים לדבר בשום שפה חוץ מסינית ]. [כמובן שאם משהו מתכנן קפיצה לסין רק תגידו:}

חחחח קאנטרי? בסין??

איזה מצחיק! לא היתי מצפה. איך הסינים מתירים לשימוש את הפורום הזה
מה את לומדת בסין?

מה בכלל את עושה בסין../images/Emo12.gif

מה לומדים בסין שאי אפשר ללמוד בישראל (או במקומות אחרים שדוברים בשפה שאת מבינה)? מדליק ששומעים קאנטרי בסין. אני יודעת שטיילור סוויפט מאוד גדולה שם. משמיעים אותה הרבה?

2DH

New member
אני לומדת פה סינית

באוניברסיטה סינית בתור "תלמידת חול" יש פה המוני קוריאנים תאילנדים ורוסים וכמובן שכמה ישראלים שפזורים ברחבי העיר. בגדול אני על מלגה של משרד החינוך הסיני עד הקיץ [אם נשרוד את החורף]. וזה לא שאי אפשר ללמוד סינית בארץ, להפך מלמדים ממה טוב בארץ, אבל כדי ללמוד סינית ממש ממש צריך לגור בסין ולקוות שבשלב מסוים המורה תפסיק לדבר ולהיות היחידה שמבינה [והתאילנדים יכולים לחרטט עד מחר הם לא מבינים] היום אפילו השמיעו פה ראסקל פלאטס לפני כמה ימים, אבל אני לא בטוחה שהרוב יודעים שיש הבדל בין הבקסטריט בויז לליידי איי וכן הלאה אבל אני מנסה לפענח את הסוגיה :)

LeAnnDylan

Well-known member
סינית../images/Emo12.gif

מה את מתכוונת לעשות עם זה? ללמוד שם? לעבוד? סתם לכיף? נשמע מענין וקשה כאחד. הגעת לשם עם קקצת ידע מוקדם בסינית? אם לא, איך מסתדרים אם המורים מסרבים לדבר בשום שפה אחרת
לכם מותר לשאול שאלות באנגלית? עלק באקסטריט בויז ולייד איי
הזויים הסינים האלה

עכשיו, השם של הפורום צריך להשתנות

מ"גאוה צעירה" ל"אוהבי קאנטרי ישראלים שנמצאים בחו"ל"

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo6.gif כל עוד יש קאנטרי בשם הפורום זה בסדר../images/Emo6.gif

יהיה אפשר לשנות את השם רשמית ביוני כשאני וחן נטוס לנאשוויל

LeAnnDylan

Well-known member
אם חן תבריז לי אני אבוא איתך באפריל שנה אחרי

זה