קרב המנהיגים/שלב 2/קרב 1

E u r o b o y

New member
../images/Emo106.gif../images/Emo47.gifהתוצאות../images/Emo106.gif../images/Emo47.gif

קודם כל, הרשו לי להודות לכם על ההשתתפות הגדולה בחצי הגמר.
שנית, שלא תחשבו שלא עליתי על כל הקונספירציות שנערכו כאן.לדעתי זה רק מבזה את הפורום.זו בסך הכל תחרות, ואנשים פותחים כינויים חדשים רק בשביל לתמוך במועמד שלהם.עליכם לזכור שזו רק תחרות בפורום, ואין זה יקבע את התוצאות האמיתיות אפילו, אז על מה המהומה? בכל אופן, הרי לפניכם, לפני התוצאות, הקולות שלא נספרו: (שימו
-קול אחד בלבד מכל חבר פורום נחשב
)
גולשת בשם דפנהלוין1 הצביעה וקיבלתי את הצבעתה. אבל לפתוח כינוי חדש דפנה לוין1 (שימו לב לרווח), זה ממש לא מחוכם, הקול הזה לא נחשב!
קונספירציית אמיראורן.קיבלתי את הצבעתו של אמיראורן, ואילו הצבעתו של החיקוי אמיר אורן(שימו לב לרווח בכינוי שוב) שבאופן "מפתיע" שינה את דעתו והחליט להצביע ליוסי, אז יש לי חדשות-באופן "מפתיע" הצבעתך לא נחשבת. חשבת שזה נגמר? יש עוד ובשיטות שונות ומתוחכמות עוד יותר.
גולש בשם yomtovlanu1 שבאופן מפתיע בחר שלא להצביע ליום טוב
בכל מקרה החשבתי את הצבעתך, אבל למה לפתוח עוד כינוי yomtovlachem
כל אחד יכול להצביע רק פעם אחת, למה לשחק לא הוגן? ההצבעה של מר יוםטובלכם לא הוחשבה.וזה לא עשה לי יום טוב, הרמאות הזו.
המממ שמתם לב לריבוי המספר 52 בשרשור הזה? אם כבר לרמות, אז לעשות את זה חכם לפחות...
הצבעתו של ליאור52 שתמך בעופר נחשבה וגם של דניאלה52 שתמכה ביוסי , אבל גדי52 שמסכים עם דניאלה על יוסי כמה דקות אחרי?זה ברור-7 דקות לקח לפתוח כינוי חדש ולהצביע...גדי52 או בעצם דניאלה, אין הצבעות כפולות, רק הצבעה אחת נחשבת. ואני בטוח שאלו לא כל הקונספירציות למיניהן, אבל בכל אופן בתוצאות יש פער די משמעותי, כך שמנצח יש, והרי התוצאות: 1.
יוסי בן-דוד
(13 קולות)-עולה לגמר הגדול! 2.עופר אורנשטיין (8 קולות) 3.יום-טוב משה (4 קולות) אם כן, יוסי עולה לגמר הגדול, אבל החלק של עופר ויום-טוב בתחרות לא נגמר.עוד תהיה לכם הזדמנות להעלות מועמד נוסף לגמר הגדול. ברכות לזוכה
ביום ראשון, נפתח חצי גמר 2 , בו יתמודדו: 1.ואדים בלומין 2.מוריה לפיד 3.מירב בן-ארי שבת שלום , חג שמח ותאכלו הרבה מופלטות במוצ"ש! |מופלטה|

דניאל421

New member
עד 16:00?

כתבת כאן שההצבעה היא עד שעה 16:00 מדוע אתה מכריז על התוצאות בשעה 14:00 אני דורש הצבעה חוזרת!!! זו חוצפה לשמה ועזות מצח נ.ב: ההיתכן שהתוצאות האלו התאימו לדעתו האישית של "מנהל הפורום"!!?

E u r o b o y

New member
פשוט הייתי בבית יותר מוקדם

אז פירסמתי יותר מוקדם.סבבה, ההצבעה פתוחה עד 16:00.וזה ממש לא משנה דעתי או לא דעתי.לדעתי אין השפעה על התוצאות-וכפי שאתה רואה גם לא הצבעתי, כך שלדעתי אין כאן מקום והיא לא מהווה שיקול.

E u r o b o y

New member
ההצבעה פתוחה לשעה נוספת../images/Emo133.gif

במידה ולא ישתנו התוצאות, הן יהיו תקפות לשעה 16:00, בה תיסגר ההצבעה באופן מוחלט.

למעלה