שאלה של מקצוע

3שרונית

New member
זה אחד ההבדלים בין 20+ ל-30+

רשימת הדרישות, הסינון הקר. מובן לי וברור הענין של העצמאות שמעידה מן הסתם על אופי כמו שרונה אמרה ואני מסכימה איתה בעניין הזה, אבל מה זה משנה עם האדון מנקה רחובות או פרופ', הוא אחראי, עובד,יכול לספק את כל מה שצריך, טוב לו והוא מאושר. כנראה שאת מחפשת את התואר, את המעמד, את "מה יגידו.." מקווה בשבילך שתמצאי. בהצלחה

נימשון

New member
אני אסביר לך מה זה משנה

אם כל שאדם רוצה לעשות זה להיות מנקה רחובות אז הוא אדם לא שאפתן ובתור אדם שאפתן יפריע לי ששאיפותיו של בן זוגי כל כך נמוכות עד כדי לא קיימות. כבר יצא לי לצאת עם גנן (של פרחים לא של ילדים) שזה כביכול מקצוע שאין מה להשוויץ בו אבל זה לא שינה לי מאחר והבחור ראה את עצמו בעתיק מקים עסק משלו ומתקדם הלאה והיה לו דיי ברור שכרגע הוא רוכש את הנסיון ואז הכסף כדי להתקדם האלה.

3שרונית

New member
מקובל עלי , אבל שוב ,איך תדעי מה

השאיפות שלו אם את פוסלת אותו מלכתחילה?? יכול להיות שהוא עובד בעבודה מזדמנת, כי הוא החליט שצריך להתקדם הלאה ובשביל להתקדם הוא חייב לחזור וללמוד ואז האופציה היחידה מבחינתו היא לעבוד במשמרות או בכל מיני עבודות כאלה ואחרות שיוכל לשלב עם הלימודים.

נימשון

New member
שיחת טלפון אחת מספיקה כדי לדעת

את הדברים האלה, אני לא מתביישת לשאול.

דרורk

New member
יש לי להגיד רק דבר אחד...

מי שרוצה אותי שתקח אותי כמו שאני...כל שאר הפרמטרים שלי הם רק שלי,ומי ששמה עין עליהם שתחפש לה מישהו אחר... מקומם כל העניין הזה של הדרישות מהגבר,כאילו אנחנו איזה חפץ ממסתובבים ומשתחצנים בגללו... בכל מקרה הכל עניין של יחס...מה את מביאה ומה את מקבלת בהתאם...

נימשון

New member
נאה דורש נאה מקיים

אני מניחה כי אף אחת פה לא דורשת משהו שהיא עצמה לא מסוגלת לעמוד בו.

3שרונית

New member
מוזר מאוד

אתם הגברים חפץ??? רד שרשור אחד למטה, ותראה את התגובה שלך. באמת דרור, הרי אתם הגברים, ברובכם, מחפשים דוגמניות שתוכלו להסתובב איתם ברחוב, קודם שתראה טוב ואח"כ כל השאר אם בכלל....

דרורk

New member
אני זה אני...

לא יודע מה עם שאר הגברים.... אותי מעניין הם באמת היא רוצה באהבתי (כמובן שגם אני צריך לרצות באהבתה...) ואם היא מקבלת אותי קודם כאדם טוב ורק אחר כך כל השאר... אבל אם מה שמעניין אותה אצלי זה קודם מה יש לי ורק אחר כך אם בכלל מי אני...שאז אני לא מוצא כאן כל עניין.

bibi12

New member
מעניין

מה עושה ומה דעתך על מהנדס מחשבים שבגיל 48, וליפני כ-5 שנים התגורש מאישתו ובאותו חודש גם פוטר מעבודתו (היי טק) ומאז לא מצליח לחזור למסגרת עבודה בתפקידו....??? אז מה....העולם שייך לצעירים ולמצליחים..... אנחנו כבר פסה..... ושאף אחד לא יגיע לזה.... ותחשבו על זה...

נימשון

New member
ממש לא ואם תקרא את כל השירשור

תגלה כי כבר כתבו על זה למעלה. יש הבדל גדול בין מובטל שפוטר אחרי שבנה לעצמו קריירה לבין אדם נטול שאיפות שלא ממש מפריע לו לעשות כלום וחצי בחיים או לשבת בבית וההבדל בינהם הוא גדןל מאוד. אף אחת כאן לא מזלזלת או רואה בעין לא יפה גבר בפוטר מעבודתו, לצערי זה קורה המון ולמצא עבודה חדשה זה ממש לא קל כך שזו סיטואציה שונה לגמרי.

bibi12

New member
תודה

על העידוד בהשך החיים......הלא קלים....אבל נהדרים.....

גלית35

New member
לי לא ממש משנה מה הוא עושה../images/Emo20.gif

או רמת ההשכלה-לא מחפשת פרופ' ותארים. מיצדי שיעבוד על אוטו זבל-כל עוד יש לו הכנסה ועבודה קבועה זה בסדר. ולא אני לא מעריכה את עצמי פחות-אלא מודעת למצב היום שלא כל בוגר משפטים הופך להיות עו"ד מצליח-ומכירה באופן אישי אחת{אומנם} שעובדת כרגע במכירות בפון של ביטוח.

למעלה