שאלות,בקשות ומה שבראש שלכם...

chiko87

New member
אנשים תיכנסו רגע

איפה אני יכול למצוא את הלוח הופעות של קלי קלארקסון בארצות הברית? אני טס חודש הבא ואני רוצה להיות בהופעה שלה

ShaniOkt03

New member
שאלה

מישהו יודע למה בעצם קלי מתכוונת בשיר "because of you"? די ברואר שזה לאבא שלה אבל למה היא שרה אותו? ומה עומד מאחורי השיר

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifבבקשה..../images/Emo70.gif

מישהו יכול להביא לי תמילים של because of you
תודההההההההההההההה

עד כמה שאני יודע..

אין יותר הופעות בארה"ב.. יש רק הופעה אחת ב-21 בדצמבר, וגם היא די סגורה אבל אולי ישארו כרטיסים. אולי אני טועה, אבל שוב, עד כמה שאני יודע, כרגע היא בסיבוב הופעות באוסטרליה, אח"כ בריטניה ואז סיבוב עולמי..

Blue Aura

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo1.gif../images/Emo27.gif

היא כתבה את שהייתה בת 16,והוא מדבר על החיים בבית הרוס, על אב אלכוהוליסט ומתעלל מילולית,ועל אם שלא עשתה דבר כדי לעצור אותו, מפני שפחדה.

Blue Aura

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

אנסי לאתר הזה =http://www.letssingit.com/= ותכתבי "Because of you" וליד יש לך שמה אופציות,תבחרי לפי שיר
פעם הבאה לנצל"ש

Blue Aura

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo1.gif../images/Emo27.gif

01.Breakaway 02.Since U Been Gone 03.Behind These Hazel Eyes 04.Because of You 05.Gone 06.Addicted 07.Where Is Your Heart 08.Walk Away 09.You Found Me 10.I Hate Myself for Losing You 11.Hear Me 12.Beautiful Disaster [live]
בפעם הבאה לנצל"ש

D4Ever

New member
כן הינה

album: "Breakaway" (2004) Breakaway Since U Been Gone Behind These Hazel Eyes Because Of You Gone Addicted Where Is Your Heart? Walk Away You Found Me I Hate Myself For Losing You Hear Me Beautiful Disaster (Live)

Beautiful SouI

New member
../images/Emo27.gif

נצל"ש-->ניצול שרשור , כשאת רוצה להגיד משהו שלא קשור לשרשור הקיים , את מנצל"שת. הבנת?! אה..ושרשור זאת הודעה חדשה

בבקשה,לא לפרסם מילים לשירים בפורום

זה עובר על זכויות יוצרים,ועל החוקים של תפוז
והילה, מצטערת שנאלצתי למחוק גם את ההודעה שלך,פשוט שירשרת את זה לאלירן ולא היתה לי ברירה.

*מחפשת*

זאת: יודעים משהו?...ו Blue Aura 65811068 טוב ברור שאתם לא יודעים ולכן אני יספר לכם אני וחברה שלי עושות עבודה על BOY באנגלית,האמת התחלנו רק לפני שבועיים-3 וכבר אנחנו מסיימות את הטיוטה לא שזה מעניין אותכם,אבל סתם

כי מחקתי את ההודעה של אלירן.

ובגלל שההודעה שלך שורשרה להודעה של אלירן,גם ההודעה שלך נמחקה. סורי

למעלה