סבבה,אבל... למה מחקת את ההודעה של אלירן לא קשור"למה?-כי אנחנו כאן בשבילך"
B Blue Aura New member 15/11/05 #23 סבבה,אבל...../images/Emo1.gif למה מחקת את ההודעה של אלירן לא קשור"למה?-כי אנחנו כאן בשבילך"
M MistakeN IdentitY New member 14/11/05 #3 אעעע שאני חושב על זה!! היא תהיה בארה"ב ב-21 לחודש וטקס ה AMA הוא ב-22 לחודש יש מצב שקלי תהיה שם
M Miss Independent New member 17/11/05 #27 ../images/Emo99.gifואף רצוי אמממ....יש לך מסנג'ר? אם אתה רוצה אני יכולה לשלוח לך... אם לא, תחכה למחר או יומשישי,אינלי כוח להעלות
../images/Emo99.gifואף רצוי אמממ....יש לך מסנג'ר? אם אתה רוצה אני יכולה לשלוח לך... אם לא, תחכה למחר או יומשישי,אינלי כוח להעלות
S SweetOrSexy New member 17/11/05 #32 היייייי אתם יודעים ../images/Emo35.gif נכון השיר של קלי Gone, אז זה השיר המקורי של המורדים
S SweetOrSexy New member 18/11/05 #34 כי חברה שלי אמרה שזה העתק של קלי מ-RBD. את צודקת, זה מן הסתם יותר צפוי, לא ממש האמנתי לה, ושתדעו לכם, השיר של RBD במנגינה הזאת פשוט לא יפה כמו של קלי .
כי חברה שלי אמרה שזה העתק של קלי מ-RBD. את צודקת, זה מן הסתם יותר צפוי, לא ממש האמנתי לה, ושתדעו לכם, השיר של RBD במנגינה הזאת פשוט לא יפה כמו של קלי .