גיל 13, כיתה ז' ../images/Emo3.gif
מה שלומך? בסדר. מה אכלת היום? נודלס ואז לחם עם חמאה בטוסטר שמרחתי עליו נוטלה
, חביתה ויותר מדי זיתים. ומה עשית היום? שיעור נהיגה טוב במיוחד! מה הפרק האחרון בסדרה כלשהי שראית? וואו הממ... נראה לי הפרק האחרון של סקינס עונה שלישית! והסרט האחרון? האצ'יקו ;; מה השיר האחרון ששמעת? סגריות ושוקו של ההומו ההוא על הפסנתר. והגאגא האחרון? אינסטרומנטל של פוקר פייס באדיבות קורלולו. אגב גאגא, מה הקליפ האחרון שלה שראית? את ההופעה בחזיה ותחתונים ששמתי קישור אליה בתגובה לשאלה של קורלולו. אם היית פוגשת אותה לבושה בשמלת הבשר שלה והיא הייתה מוכנה להתחבק והלצטלם איתך, אבל השמלה הייתה במצב ריקבון ריחני קל, היית מסכימה? כן! לפספס דבר כזה רק בגלל רקבון? ואם השמלה הייתה מלאה בזבובים? גם. נגעלת למוות מהשאלה האחרונה? קצת. מה את מעדיפה, לטוס לחו"ל לראות אותה בהופעה או שתבוא לכאן? לטוס. בלי קשר למה שענית, לאן הכי בא לך לטוס לראות אותה מופיעה? למען האמת בברלין! ולטוס בכלל? יפן. או ניו זילנד. ים או בריכה? ים. קרמבו או גלידה? גלידה. המבורגר או סושי? המבורגר. תה או קפה? תה. שוקו או מים? שוקו. או מים ממש קרים. שוקו יטבתה או שוקו שוק? יטבתה. אולי הייתי צריכה לשאול את זה קודם, אבל את אוהבת שוקו בכלל? מאוד! מה דעתך על צמחונות? שיהיה להם בכיף, אבל בלי להטיף. יש משהו שאת לא אוכלת, עקרונית? לא מה את הכי אוהבת לאכול? נראה לי שאורז או צ'יפס. ומה ממש לא? מלפפון, אני תמיד נמנעת ממנו בסלט. מהי הסדרה האהובה עלייך ביותר בכל הזמנים? זינה
וסיינפלד!!! והסרט? הממ... יש הרבה אבל ג'יה תמיד קופץ לי, אז כנראה שג'יה. ולמרות שזו שאלה אכזרית- השיר? אכזרי אש
יש יותר מדי נו. סרט בקולנוע או בבית? קולנוע עם פופקורן או בלי? עם! והרבה. קולה או משהו אחר? קולה
(עשית לי חשק) אולם מלא או אולם ריק? ריק, דה קהל שצוחק, אומר "בוז" ומוחא כפיים או קהל שקט? שקט
חומוס או טחינה? חומוס. מה דעתך על חצילים? הם לא משהו. רכבות או אוטובוסים? אוטובוסים יום או לילה? לילה. כמה אצבעות יש לבושה? 5!!!!!!!!!!!!!!!1111111111 פייסבוק או מסן? מסנג'ר. סמסים או טלפונים? תלוי עם מי. שיחקת פעם סימס? לא. מה הכי חסר לך בפורום? גאגא ברקע. כמה שנים את בתפוז? הממ כמעט 5 מה משמעות הניק שלך? או, שאלה נורמלית! צ'יו זו הדמות מזכרונותיה של גיישה לפני שהיא קיבלה את השם הגיישי שלה. בהתחלה רציתי chiyo אבל זה היה תפוס אז הפכתי את הI והY. היית מחליפה אותו אם יכולת בלי סיבוכים [רק לשנות שם ושכולם עדיין יזהו אותך]? לא כדאי לי להישאר עם סלקום או לעבור לאורנג'? לעבור לאורנג'! הם הרבה יותר נחמדים. את אוהבת תפוזים? רק מיץ. תפוזים או אפרסקים? אפרסקים אפרסקים או דובדבנים? דובדבנים
מה את חושבת על זיתים שחורים? הם בסדר רק עם איקרה *-) ולחם שחור? איכ. את מתרגשת שנבחרת להישאל (שיקריבו אותך?) ראשונה? האמת שכן!
נמאס לך מהשאלות שלי? כואב לי הגב. יש לך התנגדות שאסיים עוד מעט? נראה לי שזה ארוך מספיק. אין התנגדות, אני רוצה להמשיך לקרוא את הספר. כי אני הולכת לסיים עכשיו, מוכנה? יאללה! יש.