הקורבן

yarjor

New member
../images/Emo150.gif../images/Emo129.gifהקורבן../images/Emo129.gif

אז, למי שלא מכירה את החוקים - אני בוחרת שמישהו יהיה קורבן וכל אחד שואל אותו שאלות, והוא צריך לענות עליהן
אז הקורבן הראשון שלנו.... היא ליהי! (chiyo) אז יאללה, תפציצו אותה בשאלות

Coralulu182

New member
אדיר../images/Emo190.gif

אין לימה לשאול ואני בדיוק מסתכלת על האלבום של ליידי גאגא, אז השאלה שלי היא, מהן שלוש התלבושות האהובות עלייך של גאגא מהשנה האחרונה, ולמה אהבת אותן?

chyio

New member
../images/Emo262.gif

חשוב לי רק לומר שהתלבושות ה"מוזרות" לא עושות לי משהו מיוחד, אני לא חושבת שזה מכוער, מצד שני גם לא מעורר בי ריגוש. אבל מדי פעם שאני קוראת על מטרת התלבושת זה מעניין. התלבושות שהכי אהבתי! טוב, מקום ראשון- היא לובשת במונסטר בול את החזיה+תחתונים השחורים עם גרביוני רשת קרועים כאלה וזה סקסי אש בשילוב של הפאה הצהובה והשפתון הורוד זנותי
(אמנם בלי גרביוני רשת אבל זה מדהים.->) http://www.youtube.com/watch?v=CrPbNs8WDtQ מקום שני-> http://www.youtube.com/watch?v=5caXbuZEY9Q היא פשוט נראתה *טוב* כמעט כמו מלאך שבא להרוס לך את התמימות. אם תחפשו את הראיון המלא תראו אותה עם טלפון על הראש וזה היה לא פחות מדהים. מקום שלישי, איך לא, תלבושת הבשר המפורסמת. עם כמה שזה זעזע אותי לדעת שזה בשר אמתי עדיין נדהמתי ממה אפשר לעשות תלבושת (למרות שאלן דג'נרס גרמה לי לחשוב שזה באמת לא כלכך שונה מללבוש עור)

Coralulu182

New member
תשובה טובה ומפורטת../images/Emo45.gif

וואו התלבושת השנייה, אני זוממת עליה עיצוב ביום מן הימים... זו פשוט שמלה חיה!!! אני בכלל בהלם שהצלחת לבחור 3 מבין כל התלבושות שיש לה...
בשנייה שתתחברי אשלח לך תמונות שיש לי, ממש יפות, עם התלבושת שבחרת למקום הראשון, ואלה כמה מהתמונות האהובות עליי!

Nens333

New member
אמממ...

פינה נחמדה...! השאלה שלי
***תופים*** מה היית משנה בגאגא? סתם רעיונות: התנהגות מסוימת, מראה מסוים, אולי אפילו שיר כלשהו...

chyio

New member
../images/Emo268.gif

את האמת? לא הייתי משנה בה כלום. היא עושה מעל ומעבר למה שאפשר לצפות מבנאדם (מבחינה אישית, לפני שהיא התפרסמה, איך שהיא הרימה את עצמה לבד והגיעה למקום שבו היא נמצאת כיום), ולמה שאפשר לצפות ממפורסם במעמד כזה. ואלה הדברים שהכי חשובים לי
(גם השירים כמובן, אבל לא הייתי משנה אפחד מהם)

limors2

Active member
../images/Emo45.gif

מתי יצאת מהארון? זהו
מה שלומך? מה אכלת היום? ומה עשית היום? מה הפרק האחרון בסדרה כלשהי שראית? והסרט האחרון? מה השיר האחרון ששמעת? והגאגא האחרון? אגב גאגא, מה הקליפ האחרון שלה שראית? אם היית פוגשת אותה לבושה בשמלת הבשר שלה והיא הייתה מוכנה להתחבק והלצטלם איתך, אבל השמלה הייתה במצב ריקבון ריחני קל, היית מסכימה? ואם השמלה הייתה מלאה בזבובים? נגעלת למוות מהשאלה האחרונה? מה את מעדיפה, לטוס לחו"ל לראות אותה בהופעה או שתבוא לכאן? בלי קשר למה שענית, לאן הכי בא לך לטוס לראות אותה מופיעה? ולטוס בכלל? ים או בריכה? קרמבו או גלידה? המבורגר או סושי? תה או קפה? שוקו או מים? שוקו יטבתה או שוקו שוק? אולי הייתי צריכה לשאול את זה קודם, אבל את אוהבת שוקו בכלל? מה דעתך על צמחונות? יש משהו שאת לא אוכלת, עקרונית? מה את הכי אוהבת לאכול? ומה ממש לא? מהי הסדרה האהובה עלייך ביותר בכל הזמנים? והסרט? ולמרות שזו שאלה אכזרית- השיר? סרט בקולנוע או בבית? עם פופקורן או בלי? קולה או משהו אחר? אולם מלא או אולם ריק? קהל שצוחק, אומר "בוז" ומוחא כפיים או קהל שקט? חומוס או טחינה? מה דעתך על חצילים? רכבות או אוטובוסים? יום או לילה? כמה אצבעות יש לבושה? פייסבוק או מסן? סמסים או טלפונים? שיחקת פעם סימס? מה הכי חסר לך בפורום? כמה שנים את בתפוז? מה משמעות הניק שלך? היית מחליפה אותו אם יכולת בלי סיבוכים [רק לשנות שם ושכולם עדיין יזהו אותך]? כדאי לי להישאר עם סלקום או לעבור לאורנג'? את אוהבת תפוזים? תפוזים או אפרסקים? אפרסקים או דובדבנים? מה את חושבת על זיתים שחורים? ולחם שחור? את מתרגשת שנבחרת להישאל (שיקריבו אותך?) ראשונה? נמאס לך מהשאלות שלי? יש לך התנגדות שאסיים עוד מעט? נראה לי שזה ארוך מספיק. כי אני הולכת לסיים עכשיו, מוכנה? זהו.

chyio

New member
גיל 13, כיתה ז' ../images/Emo3.gif

מה שלומך? בסדר. מה אכלת היום? נודלס ואז לחם עם חמאה בטוסטר שמרחתי עליו נוטלה
, חביתה ויותר מדי זיתים. ומה עשית היום? שיעור נהיגה טוב במיוחד! מה הפרק האחרון בסדרה כלשהי שראית? וואו הממ... נראה לי הפרק האחרון של סקינס עונה שלישית! והסרט האחרון? האצ'יקו ;; מה השיר האחרון ששמעת? סגריות ושוקו של ההומו ההוא על הפסנתר. והגאגא האחרון? אינסטרומנטל של פוקר פייס באדיבות קורלולו. אגב גאגא, מה הקליפ האחרון שלה שראית? את ההופעה בחזיה ותחתונים ששמתי קישור אליה בתגובה לשאלה של קורלולו. אם היית פוגשת אותה לבושה בשמלת הבשר שלה והיא הייתה מוכנה להתחבק והלצטלם איתך, אבל השמלה הייתה במצב ריקבון ריחני קל, היית מסכימה? כן! לפספס דבר כזה רק בגלל רקבון? ואם השמלה הייתה מלאה בזבובים? גם. נגעלת למוות מהשאלה האחרונה? קצת. מה את מעדיפה, לטוס לחו"ל לראות אותה בהופעה או שתבוא לכאן? לטוס. בלי קשר למה שענית, לאן הכי בא לך לטוס לראות אותה מופיעה? למען האמת בברלין! ולטוס בכלל? יפן. או ניו זילנד. ים או בריכה? ים. קרמבו או גלידה? גלידה. המבורגר או סושי? המבורגר. תה או קפה? תה. שוקו או מים? שוקו. או מים ממש קרים. שוקו יטבתה או שוקו שוק? יטבתה. אולי הייתי צריכה לשאול את זה קודם, אבל את אוהבת שוקו בכלל? מאוד! מה דעתך על צמחונות? שיהיה להם בכיף, אבל בלי להטיף. יש משהו שאת לא אוכלת, עקרונית? לא מה את הכי אוהבת לאכול? נראה לי שאורז או צ'יפס. ומה ממש לא? מלפפון, אני תמיד נמנעת ממנו בסלט. מהי הסדרה האהובה עלייך ביותר בכל הזמנים? זינה
וסיינפלד!!! והסרט? הממ... יש הרבה אבל ג'יה תמיד קופץ לי, אז כנראה שג'יה. ולמרות שזו שאלה אכזרית- השיר? אכזרי אש
יש יותר מדי נו. סרט בקולנוע או בבית? קולנוע עם פופקורן או בלי? עם! והרבה. קולה או משהו אחר? קולה
(עשית לי חשק) אולם מלא או אולם ריק? ריק, דה קהל שצוחק, אומר "בוז" ומוחא כפיים או קהל שקט? שקט
חומוס או טחינה? חומוס. מה דעתך על חצילים? הם לא משהו. רכבות או אוטובוסים? אוטובוסים יום או לילה? לילה. כמה אצבעות יש לבושה? 5!!!!!!!!!!!!!!!1111111111 פייסבוק או מסן? מסנג'ר. סמסים או טלפונים? תלוי עם מי. שיחקת פעם סימס? לא. מה הכי חסר לך בפורום? גאגא ברקע. כמה שנים את בתפוז? הממ כמעט 5 מה משמעות הניק שלך? או, שאלה נורמלית! צ'יו זו הדמות מזכרונותיה של גיישה לפני שהיא קיבלה את השם הגיישי שלה. בהתחלה רציתי chiyo אבל זה היה תפוס אז הפכתי את הI והY. היית מחליפה אותו אם יכולת בלי סיבוכים [רק לשנות שם ושכולם עדיין יזהו אותך]? לא כדאי לי להישאר עם סלקום או לעבור לאורנג'? לעבור לאורנג'! הם הרבה יותר נחמדים. את אוהבת תפוזים? רק מיץ. תפוזים או אפרסקים? אפרסקים אפרסקים או דובדבנים? דובדבנים
מה את חושבת על זיתים שחורים? הם בסדר רק עם איקרה *-) ולחם שחור? איכ. את מתרגשת שנבחרת להישאל (שיקריבו אותך?) ראשונה? האמת שכן!
נמאס לך מהשאלות שלי? כואב לי הגב. יש לך התנגדות שאסיים עוד מעט? נראה לי שזה ארוך מספיק. אין התנגדות, אני רוצה להמשיך לקרוא את הספר. כי אני הולכת לסיים עכשיו, מוכנה? יאללה! יש.

limors2

Active member
זכרונותיה של גיישה!

הצמומו בגרסה הקולנועית ממש יפה. ממש.

Nens333

New member
13?? מוקדם! סחטיין על האומץ!

אני לא מאמין שענית על כל השאלות!

Nens333

New member
נעלבת?? :-*

זה ביטוי הומוריסטי! הוספתי *צוחק* כדי שלא יהיו אי הבנות! זה בסדר גמור לשאול הרבה שאלות, מי שלא שואל לא יודע

למעלה