הקורבן

yarjor

New member
../images/Emo150.gifתפוזבל&#6290@$@$&@_74

למה ה| כלכך קרוב לאנטר?? *סורי על השאלות הג'וני דפיות למדי, אני מעתיקה את מה שעשיתי בפעם האחרונה בפורום ג'וני דפ
שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: פירסינגים/עגילים (אם יש): פוסטרים/תמונות/דברים שקשורים לליידי שיש לך: השיר האהוב עליך של ליידי גאגא: שפות: ארצות שהיית בהן: איך הכרת את גאגא: תחביבים: ספורט: מה את חושבת על אן האת'אווי? מה את חושבת על קיירה נייטלי? מה את חושבת על ג'וני דפ? מה את חושבת על אלן ריקמן? מה את חושבת על דני אלפמן?
דברים אהובים:
סרט אהוב: שחקן אהוב: שחקנית אהובה: במאי אהוב: תוכנית טלוויזיה אהובה: שיר אהוב: להקה אהובה: זמר/ת אהובים: מאכל אהוב: אחר:
דברים שנואים:
סרט שנוא: שחקן שנוא: שחקנית שנואה: במאי שנוא: תוכנית טלוויזיה שנואה: שיר שנוא: להקה שנואה: זמר/ת שנואים: מאכל שנוא: אחר:
זה או זה
אליס בארץ הפלאות או חתונת רפאים - סליפי הולו או אד ווד - ג'וני דפ או קולין פארל - ג'וני דפ או הלנה בונהאם קרטר- טים ברטון או טרי גיליאם - חלון סודי או שאיפות - ג'סטין ביבר או מיילי סיירוס - הכובען המטורף או ווילי וונקה (בלי קשר לסרטים עצמם)- הביטלס או פינק פלויד - שעון דיגיטלי או אנלוגי - ישראל או חו"ל - גברת לאבט או בלטריקס לסטריינג'(שוב, בלי קשר לסרטים עצמם)- אלן ריקמן או הית' לדג'ר - אסוציאציות
ג'וני דפ - הלנה בונהאם קקרטר - טים ברטון - הסיוט שלפני חג המולד - היי סקול מיוזיקל - בית ספר - הארי פוטר - המספריים של אדוארד - מוזיקה - מדרגות - עט - *אז מה אם זה סעיף מפגר, הוא משעשע אותי *
בעד או נגד
סמים - אלכוהול - בית ספר - מעליות - ההתנחלות - מיילי סיירוס - מדונה - ג'סטין ביבר - טוקיו הוטל - הלנה בונהאם קרטר - סרטי אימה - טים ברטון - ג'וני דפ - תהני

chyio

New member
אומגד.

שם: ליהי גיל: 19 וחציון תאריך לידה: 10.4.91 מקום מגורים: הרצליה פירסינגים/עגילים (אם יש): בגבה! פוסטרים/תמונות/דברים שקשורים לליידי שיש לך: ראיון שווה בואניטי פייר. השיר האהוב עליך של ליידי גאגא: טלפון
ובראון אייז! ו שפות: עברית ואנגלית עילגת ארצות שהיית בהן: טורקיה? |מגלגל עיניים| איך הכרת את גאגא: זה היה לילה אביבי אני והחבר'ה ישנו בסלון של אחד מהם שלפתע התנגן פוקר פייס ולא הבנתי מאיפה הביאו לי את הפוסטמה הזאת. תחביבים: ציור בעיקר. ספורט: אופניים! למרות שהרבה זמן לא רכבתי מה את חושבת על אן האת'אווי? חמודה. מה את חושבת על קיירה נייטלי? כוסית. מה את חושבת על ג'וני דפ? אחד מהשחקנים האהובים עלי. מה את חושבת על אלן ריקמן? יותר יפה לו בלי המראה הסנייפי. מה את חושבת על דני אלפמן? גיגלתי אותו במחשבה שאולי אני מכירה את הפנים ולא את השם ואז ראיתי שהוא מלחין, אז אני לא זוכרת כלכך את ההלחנות בסרטים. דברים אהובים: סרט אהוב: הפעם אני לא אלך על ג'יה. המממ... שחקן אהוב: אדוארד נורטון
שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי. אולי היא מיינסטרימית אבל שחקנית מעולה! במאי אהוב: הממ וואי... אני לא הולכת לפי במאים בדרך כלל, אבל הכי תפס אותי סטנלי קובריק. תוכנית טלוויזיה אהובה: סיינפלד! שיר אהוב: קשה. להקה אהובה: אואזיס זמר/ת אהובים: גאגא, אלכס טרנר ונואל גלגר
(למרות שזה נשמע כמו התחלה של בדיחה) מאכל אהוב: אורז. נראה לי. אחר: עברתי היום תאוריה. דברים שנואים: סרט שנוא: הסרטי דרמה בשקל שהוט שמים בערוץ 15. הם לא באמת מדכאים! שחקן שנוא: ניקולס קייג'?
שחקנית שנואה: אני לא טובה בשמות. במאי שנוא: - תוכנית טלוויזיה שנואה: כל תוכניות הריאלטי והתוכניות העלובות שביפ התחילו לשים. זה שהולך להגמר לכם החוזה לא אומר שאתם צריכים להכאיב לעצמכם. שיר שנוא: ביליונר!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 להקה שנואה: - זמר/ת שנואים: - מאכל שנוא: - אחר: עברתי תאוריה היום. זה או זה אליס בארץ הפלאות או חתונת רפאים - לא ראיתי את שניהם. |מגלגל עיניים| סליפי הולו או אד ווד - סליפי הולו
ג'וני דפ או קולין פארל - ג'וני דה!!! ג'וני דפ או הלנה בונהאם קרטר- ג'וני! טים ברטון או טרי גיליאם - לא ראיתי סרטים של טרי, אבל צריך להודות שטים הדרדר חלון סודי או שאיפות - חלון סודי ג'סטין ביבר או מיילי סיירוס - כלום. הכובען המטורף או ווילי וונקה (בלי קשר לסרטים עצמם)- לא זה ולא זה למען האמת הביטלס או פינק פלויד - ביטלס. למרות שאני לא מתה עליהם. שעון דיגיטלי או אנלוגי - אנלוגי ישראל או חו"ל - חו"ל. גברת לאבט או בלטריקס לסטריינג'(שוב, בלי קשר לסרטים עצמם)- לסטריינג'. אלן ריקמן או הית' לדג'ר - הית' אסוציאציות ג'וני דפ - שודדי הקאריביים הלנה בונהאם קקרטר - מלחיצה טים ברטון - מוזר הסיוט שלפני חג המולד - לא ראיתי היי סקול מיוזיקל - איכ בית ספר - כיף :{ הארי פוטר - יאמי המספריים של אדוארד - ראיתי רק את הגרסת פורנו- אדוארד ידיי זרג. (לא באמת.) מוזיקה - חיים מדרגות - איה? עט - טוב. *אז מה אם זה סעיף מפגר, הוא משעשע אותי *
בעד או נגד סמים - תלוי מה מחשיבים סמים
אלכוהול - נחמד לפעמים... בית ספר - בעד רק כדי שתהיה לך מסגרת שאפשר להבריז ממנה ולא יעיפו אותך או יעלו אותך למשפט על זה. מעליות - בעד, למרות שהם מלחיצות ההתנחלות -
מיילי סיירוס -
מדונה -
ג'סטין ביבר - לא. לא. לא. לא!!! טוקיו הוטל - לא! הלנה בונהאם קרטר - לא אכפת לי ממנה. סרטי אימה - נחמד רק אם יש מישהו שיספוג את התנסויות שלי להתחבא בתוכו. טים ברטון - שיהיה
ג'וני דפ - בעד. פוף :| זה היה קשה יותר משל ליאורה כי זה הצריך מחשבה.

LilyKat

New member
יש לי שאלה$@#$@

.. נכון שאת לסבית?! איכססס לסביות P: פף:} מה היה היום הכי מאושר בחיים שלך?

למעלה