מפגש פורים

קרניjack

New member
../images/Emo151.gifמפגש פורים../images/Emo194.gif

שירשורים קודמים היו קצת מבולגנים, אז הנה שירשור אחרון, ליום שיצביעו הכי הרבה, זה יהיה היום של המפגש!
בכל אופן החופש הוא של 3 ימים: ה13/3- יום שני ה14/3- יום שלישי וה15/3- יום רביעי סמנו
מתחת ליום שבו אתם רוצים/יכולים שיהיה המפגש, והוסיפו אייקון של
אם אתם באים מחופשים (לא חייב להיות קשור לMCR)

keisamit

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo187.gif

יוצא במפגשישרא, ואני לא אבוא לעזריאלי פעמיים.. יהיה מגניב!!

קרניjack

New member
לייק הלו../images/Emo122.gif זה פורים!

לא היית אף פעם בפורים בעזריאלי? יש שם הרבה אנשים מחופשים, והאמת, חלק נראים ככה גם כשהם לא בפורים

J u s t M a y a

New member
נע.

אולי כשאת מחופשת למשהו מאגניביצירתימגניבקוליוגזעי שכזה זה כיף, כמו ההוא מ"מופע הקולנוע של רוקי",
אבל כשאת מתחפשת ל..המ.. קאוגירל |מתחבאת בפינה בבושה| [נו מה, ברוקבק
] זה לא ממש מגניבקוליגזעי.

קרניjack

New member
חח שטויות

בפורים הכל מתקבל!
, חוץ מזה שגם להתאפר זה נחשב להתחפש.....

kati666

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

לא סגור אם אני באה. זו קצת בעיה מצפת לתל אביב אמא שלי לא ממש בעד וחוץ מזה שאני יוצאת למסיבה ערב לפני וחוזרת בבוקר-לא סגורה על זה שאני אקום ואני לא ממש רוצה לפספס את המסיבה. הכול תלוי באמא. בחנוכה ויתרתי על יציאה עם חברות בשביל סוג של מפגש ישרא [
] ובסוף היא לא הסכימה לי וכאלה וכול חנוכה נשארתי תקועה בבית. אני לא אתן לזה לקרות בפורים
.

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

אני לא בטוחה שאני אבוא... אבל זה נוטה לצד של הכן... ואני אבוא עם פסים (כנראה) אדום סגול וכחול... אז אני חושבת שתזהו אותי..
עם הדמעה...

אוי אוי אוי....../images/Emo206.gif

אמממ... לא יודעת אם אני יבוא .. אם אבא שלי יוכל להסיע אותי... אבל.. אמ.....אני ממש רוצה לבוא.... ו..... אני אולי הייתי בעזריאלי 3 פעמים (כן, אני יודעת , שוק, הלם, אל תאמינו) ואני ילך שם לאיבוד ואבא בטח ישים אותי בכניסה ויסע לאנשהו ואז יבוא לקחת אותי...... אז אני צריכה שמישהי תבוא לאסוף אותי..... כדי שאני לא יגיע למקום אחר ולא רצוי..... אז.. אמ... מי מתנדבת???.

rebel girl

New member
3?

אני לא היתי שם אף פעם ולא ממש בוער לי...=/ היתי רוצה להגיע למפגש אבל ההורים לא מסכימים=(

למעלה