אני!!! חחח טוב יש כמה כניסות לעזריאלי שזה ברוך ראשון, וגם תלוי מתי את באה.
ק קרניjack New member 1/3/06 #46 אני!!!../images/Emo13.gif חחח טוב יש כמה כניסות לעזריאלי שזה ברוך ראשון, וגם תלוי מתי את באה.
ב בטי בופ האחת New member 2/3/06 #49 קרן את באה?הללויה...(הכל בגלל ג'ר) אמ.....אני הכי מוגבלת במקומות שאני לא מכירה.... פשוט.... אמ... כשיגיע המפגש שמישהי תסביר לי בפלאפון.... ניראה לי.....
קרן את באה?הללויה...(הכל בגלל ג'ר) אמ.....אני הכי מוגבלת במקומות שאני לא מכירה.... פשוט.... אמ... כשיגיע המפגש שמישהי תסביר לי בפלאפון.... ניראה לי.....
ב בטי בופ האחת New member 2/3/06 #56 כןןןןןןן......./images/Emo24.gif..אבלללל.... אני צריכה מספר של "מישהו"....
L love mcr New member 2/3/06 #61 אממ..אני יכולה לתת לך את המס שלי אבל אני לא ממש מסתדרת בקניון אבל אין לי בעיה להביא לך...רק אני לא בטוחה שאני יכולה לעזור לך קיצר עם את רוצה שלחי לי הודעה פרטית..
אממ..אני יכולה לתת לך את המס שלי אבל אני לא ממש מסתדרת בקניון אבל אין לי בעיה להביא לך...רק אני לא בטוחה שאני יכולה לעזור לך קיצר עם את רוצה שלחי לי הודעה פרטית..
ב בטי בופ האחת New member 3/3/06 #71 סבבה... זה בסדר כי אם תהיה אם מישהו אחרת לידך שכן מכירה את הקניון .. אז.. היא תוכל לעזור לי..... בקיצור חפרתי קצת.... אני ישלח לך בפרטי...אוי.. כתבתי ישלח.. חברה שלי תהרוג אותי....אשלח לך בפרטי....
סבבה... זה בסדר כי אם תהיה אם מישהו אחרת לידך שכן מכירה את הקניון .. אז.. היא תוכל לעזור לי..... בקיצור חפרתי קצת.... אני ישלח לך בפרטי...אוי.. כתבתי ישלח.. חברה שלי תהרוג אותי....אשלח לך בפרטי....
S SAMAR New member 2/3/06 #54 ../images/Emo45.gif../images/Emo98.gif באהבאהבאה. מי רוצה לעשות איתי קיפוד?
ק קרניjack New member 28/2/06 #5 ../images/Emo41.gif ועוד פרטים המפגש יערך בשעה 12 בצהריים בכניסה לטוואר רקורדס, קומה שנייה בעזריאלי.